• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Bu hayatta hic yapmaz dediklerimiz bizi sirtimizdan bicaklamiyormu.sen simdilik farkettirmeden ona inanmis gibi yap ama tedbiri elden birakma.esin ne is yapiyor bu arada

Cok zor bi durum. Bi tanidigmizın 2 tane cocugu vardi bigun kadın kocasini adamla yatakta basmis. Beterin beteri var iyiki siz basinda fark etmessinz. Allah kimseye göstermesin

Hepsi ayri ayri konular. Hani bi sex olsa ama mesaj olayi olmasaydi ayrilik sebebi olmazdi bana gore. Iki cinse de ilgi duyuyorsa ama bi tarafi bastiriyor, sizi seviyor ve sizi tercih etmis diyebilirdim.

Ama mesajlasma olayi var. Bu aldatmaya tesebbus mudur yoksa sadece konustu mu. Kendi acimdan bakarsam birileriyle yazismsi bile ayrilik sebebi benim icin.

Kumar ayri bir olay. Bana gore yine ciddi maddi zarara ugratan kumar derdi cok buyuk bi sorun, yine ayrilik sebebi. Ama belli ki siz bunu bisekilde idare etmissiniz. Bilemedim neresinden tutsak elimizde kalir.

evet bende neresinden tuttuysam elimde kaldı. yavruma mı yanayım kumar hastalığı uğruna yaptıklarına mı son yaptığına mı ve tüm bunların üstüne benim onu sevmeme mi yanayım hangi birine yanayım ki hangi biri için dertlenip üzülüp öfkeleneyim hangi biri için mücadele verip mücadelemden vazgeçeyim. Allahım kimsenin başına vermesin insan yaşamadığı görmediği bir şey için çok gaddar ön yargılı olabiliyor. bir başkasından bunu duymuş olsaydım neler yazar çizerdim kimbilir ama insanın kendi başına gelince çok farklı ruh hallerine girebiliyor.

Bu hayatta hic yapmaz dediklerimiz bizi sirtimizdan bicaklamiyormu.sen simdilik farkettirmeden ona inanmis gibi yap ama tedbiri elden birakma.esin ne is yapiyor bu arada

gerçekten de öyle tüm yapmaz etmez söylemez dediğim şeyler oluyor ve tüm benim başıma gelmez ben yaşamam dediğim şeylerin hepsini de yaşıyorum Allah kimseye yaşatmasın :( tekstil üzerine çalışıyor

10 senedir yanındaki erkeğin gay olduğunu anlayamadıysanız sorun sizdedir kusura bakmayın. demek ki o kadar yakın değildiniz fazla zaman geçirmiyorsunuz
1-2 sene olsa anlarım ama 10 sene. koca bir 10 senede bir kadın hiç mi anlamaz bunu?

10 senedir yanındaki erkeğin gay olduğunu anlayamadıysanız sorun sizdedir kusura bakmayın. demek ki o kadar yakın değildiniz fazla zaman geçirmiyorsunuz
1-2 sene olsa anlarım ama 10 sene. koca bir 10 senede bir kadın hiç mi anlamaz bunu?

keşke sizde yazdıklarımızı okusaydınız da öyle yazsaydınız ne iyi olurdu gerçekten. ben zaten 2 senelik evliyim öncesi kısa görüşmelerle geçmiş bir sevgililik dönemi

keşke sizde yazdıklarımızı okusaydınız da öyle yazsaydınız ne iyi olurdu gerçekten. ben zaten 2 senelik evliyim öncesi kısa görüşmelerle geçmiş bir sevgililik dönemi

hayır hepsini okudum 10 senedir tanıdığın bir adam bu ve 2 sene tanısan belki derdim ama 10 senedir tanıyorsan ve bişey anlamadıysan sorun sendedir.

hayır hepsini okudum 10 senedir tanıdığın bir adam bu ve 2 sene tanısan belki derdim ama 10 senedir tanıyorsan ve bişey anlamadıysan sorun sendedir.

yok bence hepsini okumamışsınız çünkü okumuş olsaydınız böyle düşünmezdiniz diye düşünüyorum. kendisiyle 8 sene sevgililik dönemimiz oldu ve ayrı şehirlerdeydik ve oldukça uzaktı şehirlerimiz ve ayda yılda bir oda bir kaç saatliğine bi kafede veya parkta oturarak geçerdi en fazla bişeyler yer içer ayrılırdık ve birbirimizi yine aylarca görmez etmezdik ha telefonda falan tabiki konuşurduk ama bir insanın nasıl bir karakterde kişiklikte olduğunu telefonda nasıl anlayabilirsiniz ki. siz sanırım anlayacak çözecek bir potansiyele sahipsiniz :)

8 yıl konuştuk evli değildik son iki senedir evliyiz. anlama konusuna gelince ikimizde farklı şehirlerdeydik ayda yılda bir görüşüyorduk onda da bi kaç saatlik bir görüşmeydi nasıl anlayabilir ki insan.

yazışmalara gelince öyle uzun uzadıya bir konuşma yok zaten hepi topu iki kişiyle konuşmuş geri kalanlara cevap yazmamış hiç. o iki kişiyle de kısa kesmiş hatta sonrasında cevap bile vermemiş hatta bitanesi resmini atmış ondan da istemiş kaç defa ama hep oyalamış. bilmiyorum aklım durdu gercekten bunu yapabilecek bir insan değil yada ben konduramıyorum bilmiyorum :KK43:((
8 yil ne konustun masallah sana

Biseksuel veya degil farketmez, esiniz sizi aldatmis.
Tek eslilik konusunda netseniz ayrilmaktan baska seceneginiz kalmiyor zaten.

Ustelik cinsel kimligni saklamak icin ya da kendisi de bu durumu kabullenemedigi icin sizinle evlenmis olma ihtimali var.

Gay veya degil farketmeksizin evlilikte sadakati ya da cinselligi yok sayanlar, olmasa da olur diyenler grubuna dahil edebilecekseniz kendinizi buyrun devam edin.

Ancak bu konuya gelene kadar hangi akla hizmet tum esyanizi satan kumar bagimliligi olan birinden ayrilmayip bir de bu 2 yil icinde hemen cocuk yaparsiniz ki?

yok bence hepsini okumamışsınız çünkü okumuş olsaydınız böyle düşünmezdiniz diye düşünüyorum. kendisiyle 8 sene sevgililik dönemimiz oldu ve ayrı şehirlerdeydik ve oldukça uzaktı şehirlerimiz ve ayda yılda bir oda bir kaç saatliğine bi kafede veya parkta oturarak geçerdi en fazla bişeyler yer içer ayrılırdık ve birbirimizi yine aylarca görmez etmezdik ha telefonda falan tabiki konuşurduk ama bir insanın nasıl bir karakterde kişiklikte olduğunu telefonda nasıl anlayabilirsiniz ki. siz sanırım anlayacak çözecek bir potansiyele sahipsiniz :)

e tamam işte benim dediğime geldin mi?
o kadar yakın bir çift değilmişsiniz.
kendi kendine beni haklı çıkardın :)

arkadaşlar yapmayın lütfen bu gerçekten oldukça kötü bir durum zaten Allah kimseye yaşatmasın. ben şuan böyle bir durum içerisindeyim böyle bir psikolojideyim ve beni bu psikolojide anlayacak hemcinslerime ihtiyacım var ve bu durumda kırıcı yorumlarınızın bana hiçbir yardımı dokunmuyor. sadece empati kurup anlamaya çalışın ve öyle göre yazın lütfen

Bence o yazışmalar gır gır olsun diye de yapılmış olabilir. Pek de etkilemedi beni çünkü çokça ilgili bir eş be baba imiş. Ama kumar alışkanlığı bence küçümsenecek bişey değil bundan vazgeçmesi için konuşun vazgeçmiyorsa o zaman ayrılık düşünün derim. Hem sen bişey yapmadın babanın başını niye eğesin ki.. yine evlat der bağrına basar bence

Bunun ne faydası oldu konuya çözemedim. Bu ille de ben haklıyım durumunun yani. Konu sahibi taniyamamis evlenmiş. Çok hatalıymis. Ne yapsın peki . ?

Ahhh Ahhh birşeyi diretmeseniz illede böyle şöyle demeseniz olmuyor değil mi? Kadın zaten tanıyacak bilecek kadar yakın değildik diyor daha ne desin?

Bence o yazışmalar gır gır olsun diye de yapılmış olabilir. Pek de etkilemedi beni çünkü çokça ilgili bir eş be baba imiş. Ama kumar alışkanlığı bence küçümsenecek bişey değil bundan vazgeçmesi için konuşun vazgeçmiyorsa o zaman ayrılık düşünün derim. Hem sen bişey yapmadın babanın başını niye eğesin ki.. yine evlat der bağrına basar bence
Gırgır olsun diye hangi erkek eşcinsel muhabbet yapar ki? Normal bi erkek yapmaz bunu

Back
X