• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

hayır böyle bir ilişkiye girdiğini sanmıyorum çünkü sadece yazışma babında geçmiş sonrasında cevapta vermemiş zaten

ayrıca cinsel hayatımız normaldi yani iyi bir eş iyi bir babadır asla ilgisiz alakasız biri değil eksik birşey olsa evde ne yapıp edip onu alır bulur getirir öyle ki hamileliğimde mevsimin meyvesi olmayan birşey aşerdim diye bütün şehri talan edip gecenin köründe bulup getirmişti öyle bir eş



size göre bi sıkıntı yoksa biz ne diyelim ki
 
o msj fotosunu cek ve mahkemeye ver bosan 1 celsede bosanırsın.ama msj kesın fotosunu cek.evi terket yada o gitsin kavga etme o gay olması onun sorunu.cok kötü ya aklıma geldı empatı kurdumda amanınnn beynımden vurulurum bende
Özel hayatın ihlalinden bir de ceza yersin. Asla mesajların fotoğrafını çekme.
 
evet hanımlar nasıl söylenir nasıl anlatılır ki böyle bir şey. dünyam başıma yıkıldı bugün gördüğüm okuduğum şeyler karşısında. eşimle çok zor ve meşakkatli bir evlilik sürecimiz oldu birbirimizi deli gibi severek herkese karşı gelerek 8 sene emek çaba sarf ederek bir mücadele verdik ve sonunda evlendik bir sene sonrada Rabbim nur topu dünyalar tatlısı bir evlatla taçlandırdı bu dillere destan evliliği. çok sorunlar sıkıntılar yaşadık evlendikten sonra daha doğrusu ben yaşadım diyelim. kendisi at yarışı iddia yani bir nevi kumar bağımlısıymış evlendikten sonra bütün altınlarım mali değeri olan eşyalarım hatta evimin eşyaları bu uğurda gittikten sonra acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulundum bunu. hepsine göğüs gerdim zamanla geçer bu bir hastalıktır dedim sabrettim ama bugün bin beteriyle karşılaştım bütün dünyam yıkıldı. telefonunu kurcaladım bugün en fazla iddia sitelerine girmiştir diye beklerken kendisinin bir sosyal medyaya sahte isimle girip hesap açtığını gördüm. detaylarına girdikçe bin beteriyle karşılaştım. kendisi erkeklerle yazışmış erkekler resimlerini atmış malum yerlerinin. Allahım bu hiç dayanılacak bir şey değil ne yapacağım ben bir akıl verin ne olur. Allahım kimsenin başına vermesin ama muhakkak yaşayan vardır ne olur ne yapmam gerek :KK43:
Bir daha mesaj yazmamış diyorsun, kesin birşey yok ortada, adamı hemen gay ediverdiniz.
 
Abi sekiz sene bir de bununla evlenmek için uğraştın he.. Ay neyse bişey demiycem başıma gelir filan :/
 
cinsel hayatımızda problem yoktu diyosun. hem sizine evlenmiş, üstüne bi de çocuk yapmış. o adam gay değil biseksüeldir. kaldırılabilir bişey mi bilemiyorum ama ortada karşı cins veya hemcins her türlü bi aldatma var. kumar da işin cabası.
 
Ne olursa olsun bosanmayacagim diyorsaniz fazla kurcalamayin. Adamin erkeklere de ilgisi varsa ne yaparsaniz yapin vazgeciremezsiniz. Ya bu durumu kabullenmek ya bosanmak zorundasiniz, bosanmak alternatifleriniz arasinda yoksa bundan sonra telefonunu/sosyal medya hesaplarini kurcalamayin. Gordukleriniz sizi uzmekten baska bir ise yaramayacaktir. Bu arada yapmaz oyle sey demeyin, mutlaka cok iyi korunun, anal iliski her tur cinsel yolla bulasan hastalik ve hatta diger kan hastaliklari icin en elverisli ortamdir. Duzenli olarak hepatit ve hiv testi yaptirin.
Bu durumu simdi kabullenmis gorunseniz de ilerde her erkek arkadasi icin acaba bisey yasiyorlar mi diye dusunmekten kendinizi alikoyamayacaksiniz. En zoru da bu sanki... o yuzden iyi dusunun.
 
Olaya değişik bir bakış açısıyla bakmak istiyorum ben. Aradan geçen süre, birlirkte yaşananlar, verilen mücadeleler ve mevcut çocuğu da düşünürsek eşin gay değil. Bir gay bir kadını dahi öpemez, tiksinir, üstüne yaklaşmak bile istemez. Muhtemelen eşin gırgır şamatasına ya da milletle dalga geçmek yada trollemek amaçlı olarak sahte bir hesap açıp yazışmış olabilir. Açtığı hesap muhtemelen bayan adına açık bir hesaptır diye düşünüyorum. Doğrudan başka bir erkek profili oluşturup gay gruplarına üyeyse, gay abonelikleri varsa, gay sitelerinde gezinmişse durum farklı olabilir ama basit anlamda çakma bir hesapla erkekleri işletmek olarak düşünebiliriz. Ayrıca, belki cinsel yönden bir sorunu ya da görsel olarak bir bozukluğu var ise, kimseye açılamıyorsa, bakıp kıyaslamaya da gitmiş olabilir mi? Yoksa ben çok fantastik mi düşünüyorum?
 
boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.
hiçbir zaman anlamadım bu mantığı..erkekleri de arzulayan bir adam üstelik de gayet fanatazi moduna da geçmiş fotoğraflar vs..bu adamla aynı çatı altında aynı yatakta yatmak boşanmaktan daha mı kabul edilebilir birşey...???
boşanmak kimsenin başını önüne eğdirecek birşey değildir. siz ahlaksızlık yapmadınız utanılacak birşey de..sadece gay olan bir adamı boşuyorsunuz..nesi utanılacak şey ki bunun???
klasik durum nbu,boşan diyince;"ama çok iyi bir baba ,ilgili bir eştir" gibi bahane bulmalar,inandırmaya çalışmalar..
zaten gay ya da biseksüel insanlar kötüdür gibi bir durum yok ki.sadece cinsel tercihleri farklıdır..ama evlenip bir kadının başını yaktığı için karakteri düzgün değildir asla..
kendinizi kandırmayın lütfen..bu adamdan koca olur size daha fazla???
 
Öncelikle; eşcinsellik bir hastalık değildir.

Eşinizin kumar alışkanlığı zaten tek başına bir evliliği sarsmaya yeter. Ben de eşinizin gay değil biseksüel olduğunu düşünüyorum.


Kadın erkek fark etmez. İnternetten cinsel içerikli muhabbet yapmayı ben kabullenmem ve ayrılırım. Ama siz ayrılamam diyorsunuz. Eliniz kolunuz bağlı. O zaman malesef susup oturmaktan başka çareniz kalmıyor.

Ben bu "çaresizim bana evine dönemem" anlayışını çok yanlış buluyorum. İsteyen ve arayan için her zaman bir çözüm var.
 
emine boşanmak istemiyorsun olabilir ancak bizden nasıl bi yardım bekliyorsun ne dememiz gerekiyor ne dersek biraz rahatlarsın bilmiyorum
 
yani adamın elle tutulur yanı yokmuş ki dillere destan evlilğiniz olsun.
ilk yıldan kumarda bütün altınları yemiş. evin eşyasını halletmiş, siz bu adamdan çocuk yapmışsınız. gay olduğunu sanmıyorum. biseksüeldir ama kumarbazlığı daha kötü birşey. çünkü evinin eşyasını satması aklıma başka şeyleri de satabileceği fikrini getiriyor.
 
Eşler arasında özel hayatın ihlali gibi bi şey söz konusu değil, yanlış mı biliyorum. Bilgi verir misiniz?[/QUOboşanma davalarında sosyal medya araçlarında (facebook, twitter gibi) alınan görüntüler de delil olarak sunulabilir.. Aile bireyleri arasında mahremiyet olmazzzz düşüncesi gereğince, eşler boşanma davasında bu verilerden de yararlanabilir. sorun yok
 
Sanırım eşiniz biseksüel.
Genede bu gerçeği değiştirmez.
Mide bulandırıcı.
Yani erkeklerde hoşlanmasını yargılayamam bunu yargılayacak Allahtır ama bilemiyorum yorumsuz kalınacak konular bunlar. Allah sabır versin çok zor.
 
yani adamın elle tutulur yanı yokmuş ki dillere destan evlilğiniz olsun.
ilk yıldan kumarda bütün altınları yemiş. evin eşyasını halletmiş, siz bu adamdan çocuk yapmışsınız. gay olduğunu sanmıyorum. biseksüeldir ama kumarbazlığı daha kötü birşey. çünkü evinin eşyasını satması aklıma başka şeyleri de satabileceği fikrini getiriyor.
Çok doğru söylemişsiniz
 
aysahh aysahh teşekkürler bilgi için. O zaman konu sahibi o yazışmaların ekran görüntüsünü boşanmak için kullanabilir, bu durumda ailesinin de karşı çıkacağını sanmıyorum. Tabi eğer gerçekten ayrılmak istiyorsa...
 
Back
X