10 şubat opu

elfth91

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
219
Puanlar
23
Kızlar bugünlerde opu olan yada olacak olan var mı benim 10 şubat yakın olan varsa birbirimize yarenlik edelim :)

26 şubatta opu oldum bekliyoruz bakalım
Ama aşırı bir ishal var karın ağrım biraz azaldı gibi

19 yumurta toplandı 10 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllendi bıgün 2. Günü ama embriyolog orta kalite sadece 2 tanesi kaliteli gibi duruyor dedi

19 yumurta toplandı 10 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllendi bıgün 2. Günü ama embriyolog orta kalite sadece 2 tanesi kaliteli gibi duruyor dedi
Orta kalite olup sonradan toparlanan iyi kaliteye çılan bir sürü embriyo var sıkma canını sayı iyi olduğu için 5e gidene kadar birkaç kayıp hayati fark yaratmaz ☺️

Can sıkılmıyor değil ama napalım hayırlı
Sizler nasılsınız

Bende pgt yaptıracağım ama bakalım dedi 5. Güne gelmesi gerekiyor ve embriyo sayısına bağlı dedi dr. Günler geçmiyor ki

Bende pgt yaptıracağım ama bakalım dedi 5. Güne gelmesi gerekiyor ve embriyo sayısına bağlı dedi dr. Günler geçmiyor ki
Geçmiyor valla 2 kere opu oldum ikisinde de haber beklediğim süreç hep kabuslarla geçti şimdi pgt olduğu için kabuslar devam bir tık rahatlama oldu donduruldu denilince ama şimdi de her gece yine abuk subuk rüyalar görüyorum psikolojim alt üst oldu

Benimkilerde donduruldu 4 adet pgt ye gitti bugün
Yalnız değilsin merak etme saçma sapan rüyaları geçtim uyanıkken bile o düşünceler aklımdan çıkmıyor Hepsi yersiz çıkar inşallah

Ben geçen hafta oldum. Pazar günü tüm ilaçları bıraktım ama şuan hafif akıntı şeklinde kanama başladı pazartesiden beri ama regl gibi değil doktor kanama artınca gel diypr ama artacak gibi de durmuyor benzer durumda olan var mı

Benimkilerde donduruldu 4 adet pgt ye gitti bugün
Yalnız değilsin merak etme saçma sapan rüyaları geçtim uyanıkken bile o düşünceler aklımdan çıkmıyor Hepsi yersiz çıkar inşallah
Gördüğüm bir rüya birebir çıktı bugün kesin bunlar sağlıklıdır diye düşündüğüm 2 tanesi aneuploid, Bunu göndermesekte olur sağlıklı değildir dediğim euploid geldi.

Ben geçen hafta oldum. Pazar günü tüm ilaçları bıraktım ama şuan hafif akıntı şeklinde kanama başladı pazartesiden beri ama regl gibi değil doktor kanama artınca gel diypr ama artacak gibi de durmuyor benzer durumda olan var mı
Opu sonrası anormal gelmedi bana, ilk opumda 4 5 gün lekelenme olmuştu bazen 10 15 saat hiç olmayıp birden 7 8 damla geliyordu 2.de hiç kanama lekelenme olmadı çok ağrı oldu 1 hafta adet sancısı gibi.

Opu sonrası anormal gelmedi bana, ilk opumda 4 5 gün lekelenme olmuştu bazen 10 15 saat hiç olmayıp birden 7 8 damla geliyordu 2.de hiç kanama lekelenme olmadı çok ağrı oldu 1 hafta adet sancısı gibi.
Lekelenmelerden ne kadar sonra adet gördünüz hatırlıyor musunuz bunu adet kanaması olarak saymamak gerekiyor değil mi?

Lekelenmelerden ne kadar sonra adet gördünüz hatırlıyor musunuz bunu adet kanaması olarak saymamak gerekiyor değil mi?
Hayır hayır adet normal gelecek ilkinde tam hatırlamıyorum ama doktorun dediği süreden geç gelmişti opudan 2 hafta sonra falan olmuştum sanırım 2de 10 gün sonra oldum

Back
X