10 temmuz efe can dünyaya geldi

kedi dili

EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK!
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
829
7
641
merhaba kızlar ben oğuluma kavuştum nihayet:lepi:,gazide doğum yaptım çoook memnun kaldım:sm_cool:,tertemiz,ilgi kaynıyor,kısaca çok beyendim.10 temmuz sabah az sanci duydum,hesapladım sabahın 10 -16 kadar kaç santim açiklığı olacak(yaklaşik 1 santim saatte açilıyor normalde)saat 15:30 hastaneye doğuru yola çiktık,4cm açilmışım,19:30kadar sanci odasında yattım,sonra doğumhaneye aldılar,20:05bebek kucaktaidı o kadar çabuk oldu her şey ne de ben ne de doktorlar hiç anlamadıkCADIARZU,çok teşekür ettim onlara her şey için,çok güzel doğum oldu,herkeze inşallah böyle çabuk kavuşmasını bebişlere dilerima.s.

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Sancı odasında nasıldı sancıların,çok zorlamamış sanırım seni.Umarım herkezin doğumu seninki gibi kolay olur.

ay masallah ne guzel dogum olmus allah anali babali buyutsun canim insallah tebrik ediyorum seni oglusun hosgelmis dunyaya

tbrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

hayırlısı olsun canım ya
sanslısın ki kolay bir dogum olmus :))
Allah analı babalı büyütsün..

Allah analı babalı büyütsün.. Tebrikler, darısı bizim başımıza!

ay hadi geçmiş olsun canım.darısı başımıza.böyle iyi doğumlar insanın içini rahatlatıyor.allah bağışlasın.

gecmiş olsun kavuştun ne güzel sonunda allah analı babalı büyütsün inş.Şeniz

gözünaydın canım.benim geceden beri sancım var şuan çok şiddetli ama açılma olmamış:1shok:ne güzel kolay dogum yapmışsın

Boyle dogum dostlar basına walla gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ne guzel hemencecik doguruvermişsin yaa maasallah sana darısı bekleyen hamişlerimin basına :)

canımcım gözün aydın... allah analı babalı büyütsün inşallah.. çok fazla sancı olmadan doğum yapmışsın ne güzel.. bi formülü varmı bunun?

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Kolay doğum olmasına sevindim. Darısı tüm hamişlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…