10 üzeri yas farki

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
Slmlar hepinize,

size bir sorum olucakti: aranizda hic esiyle cok büyük yas farki olan varmi? yani 10 sene'den baslayan?
yada cevrenizde büyük ya farkina ragmen evleneneler yada iliskisi olanlar?

Bizim bir komşumuz vardı, aralrında 20 yaş fark vardı büyük çocukları vardı, adam çok iyi ve anlayışlıydı eşine ailesine karşı (Allah rahmet eylesin vefat etti.) Öyle sıkıntılı durumları var gibi gözükmüyordu.

Slmlar hepinize,

size bir sorum olucakti: aranizda hic esiyle cok büyük yas farki olan varmi? yani 10 sene'den baslayan?
yada cevrenizde büyük ya farkina ragmen evleneneler yada iliskisi olanlar?

Sizin oyle bir durumunuz mu var? Yani oyle bir iliski durumunuz? Ya da sadece oyle bir olasilik mi var?

Cevremde bikac cift var cokta mutlular... benimde 8yas fark olan bi arkadasligim olmustu ama ben yapamadim.. nisanlimla 2 yas var aramizda.. onemli olan yas degil anlasmak ayni bakis acisina sahip olmak ama bence...

benim erkek arkadaşım benden bir yaş küçük gerçi ama hiç bir sorunumuz yok

bizim epey var 13-14 yaş kadar çokta mutluyum :) anne babam arasında da 20 yaş varmış.kafaların uyuşması önemli bence.o ne der bu ne der diye çok takılırdım hiç umrumda değil artık ben mutluysam kime ne?ben dingin,sakin ağırbaşlı yeri geldiğinde çocuk olacak bir adam severim o yüzden hiç kendi yaşıtım sevgilim olmadı.vallahi nişanlımın ruhu benimkinden daha genç :KK68::KK60:

Bizim aramızda 9yaş var. Günden güne iyiye gidiyor hatta herşey. Çok çok iyi anlaşıyoruz. Bin şükür .

yas onemli.yas farki ilk etapta sorun olmasada yillar gectikce sorunlar bas gosterebilir.
esim benden 6 yas buyuk.bazen o bile fazla gibi geliyor

bence eğer böyle bir durum varsa kimseye sorma.kafa yapılarınız uyuşuyor mu? yanında mutlu musun,birbirinize ayak uydurabiliyor musunuz?bunları düşün kendin karar ver.herkes anlaşamıyor mutsuz diye bir şey olamaz.kuzenlerim yaşıtlarıyla evlendi mutlular.teyzemin eşi 7 yaş büyük mutlular.ben 14 yaş var ara da çok mutluyum.annem 20-22 yaş varmış.kuzenim 8 yaş büyük biriyle evli.ne bileyim ben fiziksel olarak çok hantal değilse uyuşuyorsak önemsemem.sen de iyi düşün,kendini dinle :)

Üniversiteden arkadaşım okurken kendisinden 12 yaş büyük biriyle tanıştı aşık olduğu içinde okulu mokulu bıraktı gitti evlendi.Böyle söyleyince belki kulağa korkunç geliyodur ama mutluluktan ölmek üzere.Adam çok iyi biri ve karısının ağzına bakıyor desem yeri.Yaş faktörünün bi etkisi yok bence ilişkilere o yüzden.

Hemen hemen her konuda herkesin hayata bakis açısı farklı dusunceleride farkli saygi duymak lazim diye dusunurum. Bu konuyada oyle bakmaya calisiyorum ama biraz anlamakta zorluk cekiyorum 10 yasa kadar bir nebze dersin ama 13 14 15 yas helede 20 yas bana cok geliyor. 25 yasindasiniz diyelim esiniz veya sevgiliniz 38 39 veya 40 yasinda neredeyse nesil farki var. Yasanmisliklar cok farkli hayata bakis acisi cok farkli. Sizin icin cok onemli bir sey ona cocukca gelebilir onu sikabilir. Her daim sizden daha deneyimli oldugunu hissettirerek size sen ne biliyorsun ki gozuyle bakabilir. Bunlar cok can sikici seyler bana gore. Eskiden 14 yasindaki kizi 30 yasindaki adama verdiklerinde anneleri uzuntuden kahrolurmus simdi kizlarimiz kendi istekleriyle gidiyor. Herkesin kendi secimi tabi garipsesem de saygi duymaktan baska yapacak birsey yok.

bizim epey var 13-14 yaş kadar çokta mutluyum :) anne babam arasında da 20 yaş varmış.kafaların uyuşması önemli bence.o ne der bu ne der diye çok takılırdım hiç umrumda değil artık ben mutluysam kime ne?ben dingin,sakin ağırbaşlı yeri geldiğinde çocuk olacak bir adam severim o yüzden hiç kendi yaşıtım sevgilim olmadı.vallahi nişanlımın ruhu benimkinden daha genç :KK68::KK60:
ayrılmanın eşiğindeyiz konusu senin değil mio_O

ayrılmanın eşiğindeyiz konusu senin değil mio_O

o konu farklı bir nedenden dolayı açılmıştı.yaş farkıyla alakalı değil canım aileler nedeniyleydi.fakat belki olgun olması bu nedenden çok iyi çünkü hallettik.benim dediğime geldi:anneadayı:

X