10 ya 11 haftalık hamileler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar 8 ay once bebek gelişmediği için karnımda kalbi durmustu,,,şimdi hamileyım
10 haftalık gelişimi iyi ama ben cok tedirginim ...
fazla mide bulantım yok cok hafif var..
ama göğüslerim çok şiş ve agrıyor...
acaba göğüslerımın ağrılı şiş ve kenarlarındakı beyaz beyaz seyler olusmakta olması bebeğin yasadıgına bir işaretmıdır..
duyuyorum da çoğu hamile kusuyormus ben hıc kusmadım sadece bulantı seklınde
benım gibi 10-11 haftalık hamıle arkadaslar sizler neler yasıyorsunuz
Konuyu düzenle/Sil

canım bende 10 - 11 haftalığım, benimde mide bulantım hafiif var, korkma iyi düşün iyi olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi , benim bazen sancılarım oluyor çok oturunca özellike

canım merak etme.kusma herkeste olmuyo.zaten olmaması da daha ii.Eğer kontrollerine gidiyosan sorun yoktur umarım.

bende 10+3 üm canım.. Benimde bulantılar azaldı.. Ama arada kasıkalrımda ağrım oluyor.. Başka pek şikayeti m kalmadı benimde.. iyi düşünelim iyi olsun herşey..

cnm 11 haftamı bitiriyom deil kusmak midem bile bulanmıyo maş.diyim ama bu haftalarda çok sorun yaşayanlar oluyo allah meleklerimizi korusun

arkadaşlar 13.haftamı bitiricem bikere kustum şu zamana kadar oda daha hamile olduğumu bile bilmiyordum .ne bulantım oldu nede kustum bikere bile onun dışında.bence şanslıyız demek bu yataktan kalkamayan ewden çıkamayan insanlar war ne mutlu bizeki gayet rahat geçiriyoruz. bende 10.haftaya kadar çok tedirgindim hep bişey olucak sanıyordum hep sorardım dr.a
kanaman olmadığı sürece korkmanı gerektiricek hiçbirşey yok bebekte bi sorun olsa kanamayla işaret werir sana demişti çok şükürde herşey yolunda gidiyor. ben 10 haftamı rezil ettim resmen siz bari yapmayın iyi olunki bebeklerinizde iyi olsun..uzun oldu ama şunuda ekliyeyim hep böyle güç buldum ben eğer olacağı warsa 24 saat kalkmadan yatsakda olur engel olamayız buna.. allaha emanet edin hamileliğinizin tadını çıkartın bence ... hepiniz bebeklerinizle allaha emanet olun

aynen senin gibiyim canım
boşuna kuruntu yapıyorum kendime allaha şükürler olsun ne bulantı ne kusam hiç yaşamıyorum dr daha ne istiosun diyor
sana dediklerini banada dedi drum
kanaman yoksa hersey normaldir diye
sükür kanamam yok allah korusun hepimizi bebklerimize kavuşmyı nasip etsin
ayın 12 sinde bebişimi gördüm öyle mutlyum ki anlatamam ağladım zor sakinlestirdi dr ve hemşire rabbim ne güzel bi duygu bu böyle vallahi anne adayı olmak bile cok güzel darısdı evlat hasretiyle yanıp tutusan herkesin başına
rahat olcam bundan sonra aşerme bile yaşamadım var mı böle hamişlik :)))
şükür rbbime hersey için

11 haftamı bitiriyom değil kusmak midem bile bulanmıyo maşallah ama bu haftalarda çok sorun yaşayanlar oluyo allah meleklerimizi korusun.

oh be şöle yazılanları okuyunca seviniyorum bende tek ben zannediyordum bulantısı olmayan
desenize biz sanslı kesimiz:))

aynı zamanda aşermiyorumda...:)) nasıl iş ya..sadece son zamanlarda cok fazla sebze yedıgım için az once lahmacun siparısı verdım..sizce lahmacun zararlımıdır hamıleyken...cok fazla yemem aslında da
..gercı etı cıg deil sonucta dimi..

bende bugün itibriyel 11+2 yim.. benimde bulantılar azaldı.. bazen geçti diyorum bir bakıyorum gene oluyor.. ama aşerme falan bende yaşamadım.. kızımda kusmuştum ama buahmiliğimde şükürler olsun hiç kusmadım sadece bulantı ve kuru öğürtü yaşadım .. şu anda iyiyim. arada kasık ağrım oluyor.. ama normaldir herlade.. c.tesi kontrolüm var.. çok heyecanlıyım:))

bende bugün 11 hafta 2 günlük oldum... bulantım sabahları arada bi oluyo ama çok rahatsız etmiyo...aşerme olayı bendede yok...ben kendimde sorun aramaya başlamıştım ama sadece ben değilmişim...rahatladım biraz...

8+5 im, bulantılarım hat safhadaydı ve hastanede yattım, şimdi sabahları oluyor benim.
Kızlar bu aşerme olayı nedir, canım istiyor bazen bazı besinleri ama aşermemi bilmiyorum doğrusu?

kızlar bende hastanelik olanlardanım ,

yediğim herşeyi ama herşeyi çıkarıyordum tam 6kilo vermişim,

şimdi 10haftalığım oldukça hafifledi bulantı ve kusmalarım ,

yani sizler bulantım yok die bizde beslenemiyoruz die endişeleniyoruz.

ama ilk 3ay bebek sizin yediklerininzinden bağımsız gelişiyormuş.

12.haftadan sonra artık yediklerimiz önemli.

hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş

arkadaşım o göğüs kenarındaki beyaz şeyler emzirme döneminde göğüs ucunun nemlenmesini sağlan yağ dokularıymış ben araştırdım.iyi birşey merak etme

bu arada bende 9+6 haftalık hamileyim benimde 8 haftaya kadar mide bulantım yoktu 8 haftadan sonra sabahları kokulardan falan midem bulanıyor ve çıkartıyorum.Ama sadece sabahları oluyor akşama kadar başka birşey yok.İnşallah düzelir.12.haftamda kontrolüm var.

Son düzenleme:
işte tamda aradığım topik.10+4 günlük hamileyim.mart 15te 2li taramaya gidiyorum kısmetse.inşallah her şey güzel geçecek. sadece son 1 haftadır mide bulantım var sabahları ama hafif.aş erme veya yediğim her şeyi kusma bende de yok.ama kızlar karın bölgemde yatarken ve yatakta dönerken acı oluyor bazen sizde olan var mı? lütfen yazın kafama takılıyor.

doğum ne zaman 2011 eylül anneleri veya 2011 ekim anneleri topiğine git sağlıkla kal

Kızlar bence bulantinizin olmaması cok ama cok büyük şans ben surekli küsüyorum ve serum takılıyor 24 saat midem bulaniyo artık bulantisizlik nasıl onu bile unuttum dayanamayacak hale geldim dua edin de bnm de geçsin artık bulantım ve kusmalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…