E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar 13.haftamı bitiricem bikere kustum şu zamana kadar oda daha hamile olduğumu bile bilmiyordum .ne bulantım oldu nede kustum bikere bile onun dışında.bence şanslıyız demek bu yataktan kalkamayan ewden çıkamayan insanlar war ne mutlu bizeki gayet rahat geçiriyoruz. bende 10.haftaya kadar çok tedirgindim hep bişey olucak sanıyordum hep sorardım dr.a
kanaman olmadığı sürece korkmanı gerektiricek hiçbirşey yok bebekte bi sorun olsa kanamayla işaret werir sana demişti çok şükürde herşey yolunda gidiyor. ben 10 haftamı rezil ettim resmen siz bari yapmayın iyi olunki bebeklerinizde iyi olsun..uzun oldu ama şunuda ekliyeyim hep böyle güç buldum ben eğer olacağı warsa 24 saat kalkmadan yatsakda olur engel olamayız buna.. allaha emanet edin hamileliğinizin tadını çıkartın bence ... hepiniz bebeklerinizle allaha emanet olun
arkadaslar 8 ay once bebek gelişmediği için karnımda kalbi durmustu,,,şimdi hamileyım
10 haftalık gelişimi iyi ama ben cok tedirginim ...
fazla mide bulantım yok cok hafif var..
ama göğüslerim çok şiş ve agrıyor...
acaba göğüslerımın ağrılı şiş ve kenarlarındakı beyaz beyaz seyler olusmakta olması bebeğin yasadıgına bir işaretmıdır..
duyuyorum da çoğu hamile kusuyormus ben hıc kusmadım sadece bulantı seklınde
benım gibi 10-11 haftalık hamıle arkadaslar sizler neler yasıyorsunuz
Konuyu düzenle/Sil
işte tamda aradığım topik.10+4 günlük hamileyim.mart 15te 2li taramaya gidiyorum kısmetse.inşallah her şey güzel geçecek. sadece son 1 haftadır mide bulantım var sabahları ama hafif.aş erme veya yediğim her şeyi kusma bende de yok.ama kızlar karın bölgemde yatarken ve yatakta dönerken acı oluyor bazen sizde olan var mı? lütfen yazın kafama takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?