10 yaş buyuk sevgilim ve sessizligi

semincaglayan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
25
4
6
35
Bursa
Merhaba ablalarim ve yardim sever arkadaslarim, ben yeni bir uyeyim ama forumlarinizi hep takip etmis merak etmisimdir. Ve gunumuz yalnizliginda kime sorsa kime sorsam diye dusunup size sorayim dedim. Erkek arkadasimla 1.5 yildir beraberiz o 34 ben 24 yasindayim. Istanbulda bicok is imkanim varken kucuk sehirde onunla kalmayi tercih ettim. Aramiz cok iyi hersey yolunda fakat, bir turlu gelecegimiz hakkinda konusmuyoruz. Benim yurtdisina gitme firsatlarimi geri tepip burda kaldigimi biliyor, hayatimdan onun icin cok fedakarlik ettigimi biliyor ama gel gelelim evliligin e si yok adamin agzinda. Ailesi beni biliyor, tanismak istediklerini soylemediler, yada soylediler benimki soylemedi bana. Ama napicagimi sasirdim kizlar, salak miyim diyorum bazen kendi kendime... ama cok birbirimizi de birakmak olum gibi geliyor.

canım bence otur konuş ciddi bir şekilde öyle geçiştirmesine izin verme eğer niyeti yoksa da seni oyalamasın ama belki de bir sebebi vardır neymiş öğrenirsin ama konuşmak iletişime geçmek çok önemli öyle susup bekleyerek hiç bir şey olmaz.. yaşlarınızda artık ciddi bir şey olmasına uygun kocaman insanlarsınız konuşarak çözmelisiniz

Bilmiyorum cok cekiniyorum bu konuyu.ilk konusan ben olmaya, hep erkek evlilik teklifi eder bu konulari ele alir diye dusunuyordum, ama ne yazikki hic konusasi yok. Ara ara bizim cocugumuz sarisin olur, yaslaninca bana yine boyle bakicaksin dimi, sen benimsin kimsenin olamazsin, diyor ama hep laf bunlar icraat sifir.

Merhaba ablalarim ve yardim sever arkadaslarim, ben yeni bir uyeyim ama forumlarinizi hep takip etmis merak etmisimdir. Ve gunumuz yalnizliginda kime sorsa kime sorsam diye dusunup size sorayim dedim. Erkek arkadasimla 1.5 yildir beraberiz o 34 ben 24 yasindayim. Istanbulda bicok is imkanim varken kucuk sehirde onunla kalmayi tercih ettim. Aramiz cok iyi hersey yolunda fakat, bir turlu gelecegimiz hakkinda konusmuyoruz. Benim yurtdisina gitme firsatlarimi geri tepip burda kaldigimi biliyor, hayatimdan onun icin cok fedakarlik ettigimi biliyor ama gel gelelim evliligin e si yok adamin agzinda. Ailesi beni biliyor, tanismak istediklerini soylemediler, yada soylediler benimki soylemedi bana. Ama napicagimi sasirdim kizlar, salak miyim diyorum bazen kendi kendime... ama cok birbirimizi de birakmak olum gibi geliyor.

34 yasındaki adam evlilikten bahsetmiyorsa sizin yolunuzu cizmenizin zamanı gelmiş. Onu karşınıza alıp acık acık konusun. Evliliğe ikna etmek icin sacma kız taktikleri uygulamayın ama sakın ilerde yol su elektrik olarak geri döner

Bilmiyorum cok cekiniyorum bu konuyu.ilk konusan ben olmaya, hep erkek evlilik teklifi eder bu konulari ele alir diye dusunuyordum, ama ne yazikki hic konusasi yok. Ara ara bizim cocugumuz sarisin olur, yaslaninca bana yine boyle bakicaksin dimi, sen benimsin kimsenin olamazsin, diyor ama hep laf bunlar icraat sifir.

neden çekiniyorsunuz ki anlamadım :44:

1,5 yıl olmuş ve 34 yaşında bir şeylerin zamanı gelmemiş mi artık, bence de açık açık güzelce konuşun niyeti neymiş bakalım :15:

bence de güzel bir dille açıkça konuşmalısın canım
bu ne böyle koca adam olmuş 35 ine gelmiş
bence o acele etmeli.. şaşırtıcı açıkçası

bence de bir konuş canım, belki o da dusunuyordur, ekonomik acidan kendini toparlayamamistir, nasil karsilayacagini dusunuyordur.

Evet duygularinda samimi oldugunu dusunuyorum, bana gozu gibi bakiyor, inancli merhametli bir insan, isinde gucunde capkinligi yoktur. Arada bir soyler ama soyler ben sensiz yasayamam sen benim herseyimsin diye. Ailesinden de baski oldugunu biliyorum evlensin diye, cocukta istiyor dilinde hep cocugum olunca cocugum olunca. Ama benimle evlilik hakkinda tek bir kelime dahi yok.

Allahima cok sukur ekonomik ikimizinde hicbir sikintisi yok, sadece ev almak istiyor parasi var birikmis ama gonlune gore bulamiyor, ev konusunda da benim fikirlerime danisiyor.

Hayatta kimse için gelecek planlarından ödün verme
Kısmette varsa evlenecekseniz evlenirsiniz
Mesleki gelişiminin önüne geçmesine izin verme sonra çok üzülürsün
Hiç bir evlilik buna değmez inan bana, sen git gidebildiğin yere, o gelsin peşinden

34 yaşına gelmiş, sizin gibi çıtır sevgilisi var adam evlilikten korkuyor... ama evde kalacak haberi yok... ne günlere kaldık....

en azından konuş. ne düşünüyor. hiç olmazsa yolunu çizersin...

Sen çok fazla vericisin bu ilişkide. Bir gün pişman dahi olabilirsin bu kadar hayatından feragat ettiğine.
Ailesinin seninle tanışmak istemesi ya da istememesi bana göre geçerli bir kriter değil.
Sevgi mutlaka güzel bir şey ancak insanın hayatında bazen bazı şeyler 2 kere tekrarlanmıyor. Uğruna pek çok şeyden vazgeçtiğin sevgi için gerçekten değmesi lazım. 34 yaşına gelmiş bir insan hala evlenmediyse çok geçerli bir nedeni olması lazım. Genel çerçevede evliliğe bakış açısı nasıl?

Evet duygularinda samimi oldugunu dusunuyorum, bana gozu gibi bakiyor, inancli merhametli bir insan, isinde gucunde capkinligi yoktur. Arada bir soyler ama soyler ben sensiz yasayamam sen benim herseyimsin diye. Ailesinden de baski oldugunu biliyorum evlensin diye, cocukta istiyor dilinde hep cocugum olunca cocugum olunca. Ama benimle evlilik hakkinda tek bir kelime dahi yok.

İnançlı, merhametli, işi gücü yerinde, çapkınlıkla alakası yok ve 1,5 yıldır yanında sevdiği bir kadını gezdirmesine rağmen onunla evlilik diye bir şeyin konusunu bile açtığı yok; normal mi sizce bu? Dediğiniz gibi biriyse sizinle daha farklı bir boyutta birlikteliğe ihtiyaç duyması gerekmez miydi? Beraber yaşıyorsanız anlarım, o başka.

Ben olsam yurtdışı planlarımı ertelemezdim. Hazır fırsat adamında rengi belli olur. Sizi durdurmak için sağlam bir sebeple gelmesi lazım. Böyle birşey sunamıyorsa da yolunuza bakarsınız. Hayır sizden de 10 yaş büyükmüş, o gencecik hala ben evlenmeden çökücem bu gidişle diye bir düşüncesi de mi yok acaba? :6:

haftaya bana görücü geliyor diyin:1::1:

bence ciddi anlamda oturup konuşun adam 34 yaşında belki evlikle ilgili farklı düşünceleri vardır

10 senedir ilk ciddi birseyler paylastigi iliskisi benim evlilik inanin o kadar konusulmuyo ki bakis acisi olarak gozlemledigim korkuyor sanirim, evet farkindayim vericiyim ama onu mutlu etmek gonlunu hos tutmak istiyorum.

yurtdışı tekliflerini istememen, onun için orda kalman bana fazla fedakarlık gibi geldi.
34 yaşındaki adam 1,5 seneki zaman zarfında hala evlilik den bahsetmiyorsa şahsen önüne bak derim.
sonra pişman olursun o fırsatları kaçırdığın için.
bence tavrını koymanın zamanı çoktan gelmiş..

Back
X