10 yaş farkı...

rulohali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
23
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize. Baya bi yeniyim ben bu sitede. Sorunlarını problemlerini anlatanlara verdiğiniz cevaplar , yaklaşımınız ve samimiyetiniz beni bu sorunumu sizlerle paylaşmaya itti
Aşağı yukarı 4 senedir filan tanıdığım biri var. Benden 10 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım bu arada. Kafa yapımız düşüncelerimiz beğenilerimiz çoğunlukla aynı. Onunla konuşmaktan, takılmaktan hoşlanıyorum. Ama hep kendimi frenliyordum kendi yaşıma uygun birini bulabilirsin sakın kaptırma kendini diye. Ama benim yaşımda tanıdığım erkekler genelde "ay hadi bi biz yan yana oturalım da diğer bölümdeki arzu çatlasın" kafasındalar hala. Ne kadar bi elektriklenme olsa da sonrası gelmiyor.
Kısaca etrafımdaki kendi yaşıtlarımın olgun olmayn davranışları beni iyicene benden 10 yaş büyük bu adama daha da bağlattı.
Çok mudur 10 yaş fark yürümez mi dersiniz ne dersiniz kızlar kafam çok karışık ama tanıştığımız ilk günden beri aklımda hep

Neden olmasın? Kafalarınızın uyuştuğundan eminseniz, -tabi karşı tarafta aynı fikirdeyse- olabilir.

Neden olmasın? Kafalarınızın uyuştuğundan eminseniz, -tabi karşı tarafta aynı fikirdeyse- olabilir.

Kendimi frenlemekle meşgul olduğum için onun düşüncesi nedir bilmiyorum. Sürekli yüzyüze görüşme imkanımız da yok farklı şehirlerde yaşadığımızdan. Acaba olmayacak duaya amin mi diyorum emin değilim

Canım 1o yaş çok büyük bir yaş düşünsene anne olmak isteyeceksin 2.çocuğunu doğurduğunda 35 yaşında olsan eşin 45 olacak enerjisi kalmayacak çocuk peşinde koşmaya . Sen gencecik dururken o çökmeye başlayacak .
Ama olumlu yönden de çoluk çocukla uğraşman gerekmeyecek .
Zor bir karar

Sadece kafa yapımız uyuyor diye tamamdır diyemiyorum.Yaşın getirdiği farklılıklarda mutlaka var aramızda. Birde ailem yaş konusunda esnek değiller.Ben böyle böyle desem eminimki istemeyeceklerdir bu abilerinden bile büyük biri diyerek. Sanırım kendimi tutmamın sebebi ailem

Anne olmak çok büyük sorumluluk emek ister ve ben bunları yapabileceğimi sanmadığımdan bebek sahibi olmayı düşünmüyorum. Onun da düşüncesi bu yönde

canım benim de eşimle aramda 8 yaş fark var.arasıra elbette fikir ayrıklıklarımız oluyor sonuçta herşeyi görmüş,yaşamış vs...ama yaş farkı çok sorun olmadı,olgun olması daha iyi olur. o senin açıklarını kapatır,sen onunkileri... kafa yapılarınız uyuyorsa olur bence......

erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır.eğer sizde olgun düşünen bir insansanız,,yani uçarı değilseniz neden olmasın:34:

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize. Baya bi yeniyim ben bu sitede. Sorunlarını problemlerini anlatanlara verdiğiniz cevaplar , yaklaşımınız ve samimiyetiniz beni bu sorunumu sizlerle paylaşmaya itti
Aşağı yukarı 4 senedir filan tanıdığım biri var. Benden 10 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım bu arada. Kafa yapımız düşüncelerimiz beğenilerimiz çoğunlukla aynı. Onunla konuşmaktan, takılmaktan hoşlanıyorum. Ama hep kendimi frenliyordum kendi yaşıma uygun birini bulabilirsin sakın kaptırma kendini diye. Ama benim yaşımda tanıdığım erkekler genelde "ay hadi bi biz yan yana oturalım da diğer bölümdeki arzu çatlasın" kafasındalar hala. Ne kadar bi elektriklenme olsa da sonrası gelmiyor.
Kısaca etrafımdaki kendi yaşıtlarımın olgun olmayn davranışları beni iyicene benden 10 yaş büyük bu adama daha da bağlattı.
Çok mudur 10 yaş fark yürümez mi dersiniz ne dersiniz kızlar kafam çok karışık ama tanıştığımız ilk günden beri aklımda hep

Canım bende 22 yaşındayım eşimde 32 yaşında yani 10 yaş fark vararamızda.Evlenelide 4 sene oldu biz çok mutluyuz.Önemli olan aranızdaki uyum.Kaygılarının olması çok normal.İleriki yaşlarda sana ayak uyduramaz diye düşünüyor olabilirsin.Bunu ancak sen bilebilirsin şuan ki tutumundan anlaşılır.Zaten anlayışlı ise yaş farkı sorun bile olmaz.Mesela sen gezmek isteyeceksin o ayaklarını uzatıp dinlenmek isteyecek,sen sinema diceksin o ne gerek var diyecek.Eğer bu yapıdaysa zor olur ama şu da var aynı yaş olup da eşine ayak uydurmayan erkekde çok.Aşkla değilde şöyle oturup mantıklıca düşündüğün zaman sana hangisi yatkın geliyorsa ona uy.

Ben olsam yaş farkından ziyade,farklı şehirden endişe duyardım.
Gönlünce görüşememek bir yana...Bir insanı en iyi kendi aile ve arkadaş ortamında,kendi çevresinde tanırsın.
Sana yapacağı kısa ziyaretler,gerçek bir fikir vermez.Kısıtlı zaman,özlem gibi etkenler,çoğu şeyi yüzeysel yaşamanıza sebep olur.
Burada açılan çoğu konuda,evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik deniyor.

10 yaş fark,kişiye göre değişir.Çok uç bir fark değil.
Yani 21 altı için önemli bir fark ama sen evlenene kadar zaten en az 23-33 olursunuz.

Canım 1o yaş çok büyük bir yaş düşünsene anne olmak isteyeceksin 2.çocuğunu doğurduğunda 35 yaşında olsan eşin 45 olacak enerjisi kalmayacak çocuk peşinde koşmaya . Sen gencecik dururken o çökmeye başlayacak .
Ama olumlu yönden de çoluk çocukla uğraşman gerekmeyecek .
Zor bir karar

:))) canım ya sen oldukça gençsin galiba 45 yaşı enerjisi tükenmiş adlettiğine göre. Ünlü popçularımız Tarkan, Kenan Doğulu 40 yaşına geldi bak hala enerjikler. Beyaz keza. Şimdi sen bunlara çökmüş gibi davrandın ya adamlar duysalar hayatları mahvolur :))

Konu sahibi arkadaşım merak etme 10 yaş önemli bir yaş değil 18-20 in üzerine çıkınca kuşak farkı oluşuyor. Bu devirde taşımasını bilen kadına 10 yaş hikaye. Hem merak etme 40 dan sonra insanın enerjisinde çöküş olmuyor. O dedelerimizin zamanındaydı 40 yaşa yaşlı bakmak. Birçok kadın ve erkek artık 40 dan sonra ana baba oluyor.

YAŞ farkı hiiiç önemli değil.erkekler daha geç olgunlaşır liseden beri kızlar hep kendinden büyüklerden hoşlanır yaşıtları dışarda oyun
oynar çünkü.

hem ona göre hep genç kalacaksın erkeklerin orta yaş krızinde gençlere ilgi duyma durumunu da ortadan kaldırmış olursun bi yerde :)

ama bence senin kafan sadece yaş konusunda karışık değil yinede bir şeyler var.aşk olunca bunlar fasa fiso geliyor.

canım neden olmasın?

benim annemle babam arasında da 10 yaş var ve kafaları uyuştuğu için gayet de anlaşıyorlar hiç de problem yaşamıyorlar..yaş bence çok da önemli bir şey değil..tabi deden yaşındakiyle birlkte olmadıktan sonra :D ne kızlar var neyse

benim bir arkadaşım da kendinden 13 yaş büyük biriyle ilişki yaşıyor şu an ve aynı senin gibi düşnüyor..

bence yaştan ziyade olgunluk önemli, sen olgun bir insansan senin yaşındakiler zaten sana çocuk gibi gelir..

Kızlar hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim. Özellikle arada bu kadar yaş farkı olmasına rağmen evlenip mutlu olan örnekleri duymak beni çok mutlu etti açıkcası :)

Bu arada sevgili Meleknaz farklı şehirlerdeyiz ama ben onu zaten kendi arkadaş ortamında tanımıştım. Ben onun ev arkadaşlarını iş arkadaşlarını filan biliyorum yani hep asıl o benim kendi çevremi tanımıyor :)) yine de haklısın yaptığınız pek şeyi bilsem de aynı şehirrde yaşamak gibi olmuyor kesinlikle hiçbir zaman. Bu yüzden de seneye yüksek lisansımı İstanbulda hatta kazabilirsem onun üniversitesinde yapmak istiyorum bu iyi bi fikir olur mu ?

Bu sorunumda beni rahatlatınız kafamı takmamayı düşünüyorum artık bu yaş işini. Şimdi sevgili Gökben1 eşinle aranda 10 yaş bi fark var olmasını ailen nası karşılaşmıştı evlenmeye kalkıştığınız da Bizimkiler hep tutturmuş aynı yaş olacak diye de hep

tekrar vakit ayırıp buraya cevap yazıp beni rahatlatan arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyiki buraya yazmışım sorunum. Artık sorun yapmamaya başladım sayenizde :)

10 yaş benim için çok farktır ama kişiye göre değişir bu düşünce kafa yapımız uyuyor diyorsa içine siniyorsa bence sorun yoktur.

Ben görücü usulü tanıştım bir süre gezdik ve evlendik.Ailemin illa aynı yaş olacak gibi diretmeleri olmadı onlarda yaş farkını önemsemediler.Sen,n ailen neden illa aynı yaş diyor? Birbirinize ayak uyduramazsınız diye mi?

Ben görücü usulü tanıştım bir süre gezdik ve evlendik.Ailemin illa aynı yaş olacak gibi diretmeleri olmadı onlarda yaş farkını önemsemediler.Sen,n ailen neden illa aynı yaş diyor? Birbirinize ayak uyduramazsınız diye mi?

Evleneceğim insanın abimden büyük olmasını pek hoşgörmüyorlar. Onlara göre koca adam onlar (sanki ben çok küçüğüm de ) nasıl bi ortak noktamız olabilirmiş filan diye düşünüyorlar. Ortak bi hayatı paylaşamazmışız. Çok saçma biliyorum ama bizimkiler böyle işte bu önyargılarını kırmayı da denedim biraz ama pek olur gibi değil

benim eşimle aramda 7 sene 3 ay var :1: ben 8 yaş avr deyince böle diyo:9:

ben 17 yaşımda evlendim bide aşim 24tü vala cocuk gbydi

heleki ben liseden cıkmıştım evlendim o yaşamıştı gene yaşıcakalrını:1:

yani erkekler hep geç olgunlaşır 10yaşın sorun olcanı sanmıyorum ben :46:

o kişi seni seviyosa sen onu seviyosan sana bi söz söylüyeyim bu sözü çok sverim:34:

EĞER SEVİYOSA Bİ KALP Bİ KALBİ...YAŞI ,BOYU,KİLOSU,ARADAKİ MESAFESİ.....LANET OLASICA SAYI HEPSİ.....:17:

:16:mutluluklar

Back
X