10 yaş farkı...

benim eşimle aramda 7 sene 3 ay var :1: ben 8 yaş avr deyince böle diyo:9:

ben 17 yaşımda evlendim bide aşim 24tü vala cocuk gbydi

heleki ben liseden cıkmıştım evlendim o yaşamıştı gene yaşıcakalrını:1:

yani erkekler hep geç olgunlaşır 10yaşın sorun olcanı sanmıyorum ben :46:

o kişi seni seviyosa sen onu seviyosan sana bi söz söylüyeyim bu sözü çok sverim:34:

EĞER SEVİYOSA Bİ KALP Bİ KALBİ...YAŞI ,BOYU,KİLOSU,ARADAKİ MESAFESİ.....LANET OLASICA SAYI HEPSİ.....:17:

:16:mutluluklar

bu arada 5 snelik evliyimm....:16: evlilik benim için git gide güzelelşen bişey... dünyadaki cenentim eşim ve yuvam benim..teke ksiğimiz bi evlat:(( oda geldimi dünyamıza başka hiçbi eksiğimiz kalmıcak:38:

benim eşimle aramda 7 sene 3 ay var :1: ben 8 yaş avr deyince böle diyo:9:

ben 17 yaşımda evlendim bide aşim 24tü vala cocuk gbydi

heleki ben liseden cıkmıştım evlendim o yaşamıştı gene yaşıcakalrını:1:

yani erkekler hep geç olgunlaşır 10yaşın sorun olcanı sanmıyorum ben :46:

o kişi seni seviyosa sen onu seviyosan sana bi söz söylüyeyim bu sözü çok sverim:34:

EĞER SEVİYOSA Bİ KALP Bİ KALBİ...YAŞI ,BOYU,KİLOSU,ARADAKİ MESAFESİ.....LANET OLASICA SAYI HEPSİ.....:17:

:16:mutluluklar

Canım çok sağol cevabın için senin gibi güzel örnekleri gördükçe aslında kafa takacak bi mesele bile olmadığını fark ettim yaş mevzusunun :)
İnşallah ben de senin gibi mutlu olabilirim :)
Bakalım biz daha birbirimize açılma aşamasındayız daha

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinize. Baya bi yeniyim ben bu sitede. Sorunlarını problemlerini anlatanlara verdiğiniz cevaplar , yaklaşımınız ve samimiyetiniz beni bu sorunumu sizlerle paylaşmaya itti
Aşağı yukarı 4 senedir filan tanıdığım biri var. Benden 10 yaş büyük. Ben 22 yaşındayım bu arada. Kafa yapımız düşüncelerimiz beğenilerimiz çoğunlukla aynı. Onunla konuşmaktan, takılmaktan hoşlanıyorum. Ama hep kendimi frenliyordum kendi yaşıma uygun birini bulabilirsin sakın kaptırma kendini diye. Ama benim yaşımda tanıdığım erkekler genelde "ay hadi bi biz yan yana oturalım da diğer bölümdeki arzu çatlasın" kafasındalar hala. Ne kadar bi elektriklenme olsa da sonrası gelmiyor.
Kısaca etrafımdaki kendi yaşıtlarımın olgun olmayn davranışları beni iyicene benden 10 yaş büyük bu adama daha da bağlattı.
Çok mudur 10 yaş fark yürümez mi dersiniz ne dersiniz kızlar kafam çok karışık ama tanıştığımız ilk günden beri aklımda hep

10 yaş varmış, gayet ideal sayılır...

dua et 20-30 yaş yok...

dert ettiğin şeye bak güzelim yaa, şuan siz aynı yaşta sayılırsınız, erkekler geç olgunlaşır:27:

bizim de aynı şekilde 10 yaş fark var. aileme bu durumu söylediğimde karşı çıkcaklarına eminim. bu konuda bize büyük iş düşüyo. eğer gerçekten seviyosak herşeyini savunmamız lazım. ailye akrabalara arkadaşlara sürekli açıklamak zorunda kalcaz ve normal bi evlilik olmucak. ama evlendikten sonra, telaş bittikten sonra herşey çok güzel olcak eminim.

bizim de aynı şekilde 10 yaş fark var. aileme bu durumu söylediğimde karşı çıkcaklarına eminim. bu konuda bize büyük iş düşüyo. eğer gerçekten seviyosak herşeyini savunmamız lazım. ailye akrabalara arkadaşlara sürekli açıklamak zorunda kalcaz ve normal bi evlilik olmucak. ama evlendikten sonra, telaş bittikten sonra herşey çok güzel olcak eminim.

Bize daha evlilik şimdilik uzak görünüyor da böyle onunla buluştuğum zaman telde konuştuğum zaman ya da aileme yalan söylemek istemiyorum. Başka birinin ismini söylemek istemiyorum. O olduğunu bilsinler istiyorum ama nasıl karşılarlar bilmiyorum

Back
X