- 29 Nisan 2009
- 221
- 333
- 303
- Konu Sahibi TurkContes
-
Konuşuyorum,anlatıyorum bazen çıldırıp bi tokat vuruyorum.
bazen çıldırıp bi tokat vuruyorum
bazen çıldırıp bi tokat vuruyorum.
Bakın profil yazınıza:
"Benim Aşk ilk önce kocam sonra Temizlik"
Bu yaklaşık bir sene önce yazılmış bir yazı sizin tarafınızdan, kızınız 9 yaşında ön ergenliğe girerken yani.
Yani kızınız sizin için temizlikten sonraki bir aşk olduğunun için için farkında ve dikkat mi çekmeye çalışıyor dersiniz?
Bir de siz fark etseniz, o kirlenen iki donun yıkanmasının 10 dakika, atılan tek tokatın yıkanmasının 10 sene aldığını??
Temizliği bir bırakıp, o tokatları telafiyle başlayın ve evdeki ilginizi kirlenip kararan koltuklara değil, annesinin ilgisinden uzak kalıp, içi kararan çocuğunuza gösterin derim.
Cok kiziyorum cokBakın profil yazınıza:
"Benim Aşk ilk önce kocam sonra Temizlik"
Bu yaklaşık bir sene önce yazılmış bir yazı sizin tarafınızdan, kızınız 9 yaşında ön ergenliğe girerken yani.
Yani kızınız sizin için temizlikten sonraki bir aşk olduğunun için için farkında ve dikkat mi çekmeye çalışıyor dersiniz?
Bir de siz fark etseniz, o kirlenen iki donun yıkanmasının 10 dakika, atılan tek tokatın yıkanmasının 10 sene aldığını??
Temizliği bir bırakıp, o tokatları telafiye bakın ve evdeki ilginizi kirlenip kararan koltuklara değil, annesinin ilgisinden uzak kalıp, içi kararan çocuğunuza gösterin derim.
Bunu da kendinize itiraf ederek başlayın.
Annelik siralamada bile yok ki+100000
Temizliği aşkla yapan bir kadın kirli don için çocuğa tokatı hak görüyor gerçekten.
Çünkü onun çocukları, onun yıkadığı donlar hep tertemiz olmalı.. Annelik bu ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?