10 yaşındaki kızım!

Keşke vurmasanız.
Bir de bu platformda vurduğunuzu söylemişsiniz,ne umarak,alkış mı?

Altında yatan nedeni bulmak lazım.
Belki tam oyun esnasında geliyor,tutuyor yapmamak için.
Oyunı bırakamaz ya çocuklar...
Ya da farklı bir psikolojik durum.
Tuvalet eğitimini nasıl verdiniz,o günleri hatırlayın.
Ay vurmayın,10 yaşında koskoca çocuk.
Unutmaz bu günleri...

Yaw tokat atma.. sen ustune gittikce cocuk iice yapar.. benim buyuk oglumda ayakta yapiyor cok kiziyorum ama nafile.. sen oglumun nasil pozisyonlarda cis yaptigini gorsen cocugu gebertirsin ellaam:) valla klozetin ustunde maymun gibi :) ne yapiyim dogrusunu anlatiyorum zmnla alisir doye bekliyorum.. okulda vs ic camasiri vs kaka oluyo hep.. bende aksam makinaya atiyorum yapacak birsey yok.

Cok kiziyorum cok
Heba oluyor cocuklar bu kadinlarin elinde

Olmaz mı... Şimdinin öfkeli insanları nerelerden, hangi hanelerden çıktı geldi? Babadır-annedir döver de sever de, en iyisini anneler bilir hep, onlar hata yapmaz, sus konuşma büyüklerin yanında vs vs... O kadar çok basınç... Şimdi de patlama...

Eşlerinin kirlilerinde tokadı basamazlar ama, çünkü ilk aşklar onlar ya, sonra temizlik...
Çocuklar da işte, biblo.

Olmaz mı... Şimdinin öfkeli insanları nerelerden, hangi hanelerden çıktı geldi? Babadır-annedir döver de sever de, en iyisini anneler bilir hep, onlar hata yapmaz, sus konuşma büyüklerin yanında vs vs... O kadar çok basınç... Şimdi de patlama...

Eşlerinin kirlilerinde tokadı basamazlar ama, çünkü ilk aşklar onlar ya, sonra temizlik...
Çocuklar da işte, biblo.
Keske ehliyet verseler evlenen ciftlere
Cocuk sahibi olamayacaklar bi ayiklansa onlar yapamasa cocuk
O kadar uzululuyorum ki bu sabilere
Ne suclari var ki boyle ailelerde doguyorlar

Size biraz ışık tutayım sevgili titiz ve temizliğe aşık konu sahibi;
Ben ilkokul 2.sınıfa kadar gece altına işemiş bir çocuktum. Sebebini ne ben ne annem biliyoruz.
Benim şimdi şüphelendiğim sebepler var ama annem hala bilmiyor. O zamanki cahillikle yeri geldi vurdu, yeri geldi kibriti alıp yakacağım diye tehdit etti vs.
Ki bu iğrenç ve bağnazca yöntem de annemin her fırsatta psikolojisinin bozuk olduğunu söylediği bir komşuya aitti. İşe yarayacağını düşünmüş olmalı ne yaparsınız.
Ben ise şaşkındım sadece çünkü çocuğum. Kabahat görülen şey neden oluyor bilmiyorum. Kahretsin ki hala bilmiyorum.
Bakın 25 yıldır gece altıma işemiyorum ama annemin davranışını hala unutmuyorum.. 30 yıl daha yaşasam unutmam eminim. Alzhimer olursam da unutmam bence çünkü beyin en yeni bilgileri unutur önce..

Sizin gibiler de malesef zaman zaman aklıma getirip, bir çocuğun daha sosyal açıdan özgüvensizleşmesine, en yakını olan annesinin bile onu anlayamamasına şahit olduğum için üzülmeme ve öfkelenmeme sebep oluyor.

Çocuğuna bu sebepten tokat atıyorsun birde bunu utanmadan söylüyorsun ! Ergenliğinde gençliğinde ne yapacaksın bu çocuğa o zaman da oklava alırsın eline ! Her baş edemediğinde tokat mı atıcaksın ! Yazık size ! Sizin tedaviye ihtiyacınız var asıl . Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan !

Yavaş gel bacım :KK66:
Poposuna bi tokat vurmayla çocuğuna hiç birşey olmaz sonra bu yeni nesil kafamıza ediyor diye dert yanıyorsunuz :KK66:
Ama 10 yaşındaki bir kız çocuğundan söz ediliyor,böyle bir konuda tokat yerse utanır bence,çok kırılır.
Tuvalet mahrem bişey sonuçta,utanç verir.

Hırsızlık yapsa,yüz kızartıcı bir şey yapsa hadi cezalandırsın ama bu öyle bir örnek değil bana kalırsa ;)

Ama 10 yaşındaki bir kız çocuğundan söz ediliyor,böyle bir konuda tokat yerse utanır bence,çok kırılır.
Tuvalet mahrem bişey sonuçta,utanç verir.

Hırsızlık yapsa,yüz kızartıcı bir şey yapsa hadi cezalandırsın ama bu öyle bir örnek değil bana kalırsa :KK66:
10 yaşındaki koca kız kakasını yapıp bilerek totosunun arasında tutuyor bebek olsa dediğiniz doğru bilerek yapmıyor.dersin ama belliki bilerek yapıyor bu kız kocaman kız yani utanıcaksa kaka tutmaya utansın

Ben 4,5 yaşında ki oğlum evdeyken bile bile çişini altına yaptığı halde kızmıyorum ( bile bile çünkü yuvada asla yapmıyor , gezmeye gidersek saatler sürse de yol asla yapmıyor evde yapıyor sadece )... 10 yaş evet çok küçük değil ama çok büyük de değil ki hiçbir yaşta çocuğa vurulmamalı.... Tokat hiç olmamış , hasta değilse fiziken psikolojik destek alacak ya da güzel güzel konuşacaksınız , vurmak çok ama çok yalnış...

Poposuna bi tokat vurmayla çocuğuna hiç birşey olmaz sonra bu yeni nesil kafamıza ediyor diye dert yanıyorsunuz :KK66:

lo bibi popoya şaplak atılır tokat dediğin surata vurulur.
kaldı ki çocuk 10 yaşında.
öz güveni yerle bir her tokatta.

Bibi olayin cozumu dayak degil
Cocugun poposu da dahil hicbir yerine vurulmaz , disiplin saglamak dovmekle olmaz
Benim cocuklarim gayet de soz dinler , 14 aylik bebem bile hayirin anlamini biliyor bir fiske bile vurmadim
Cocugu simartmazsan , kurallar koyarsan , net durursan karsisinda gayet de efendi olur , vurmak cozum degil , hicbir canliya siddet uygulamaya hakkimiz yok
Turk toplumunun en cahil oldugu konu cocuk bakimi , ya doverek gunumuzdeki psikopatlari yetistiriyorlar yada simartarak gunumuzdeki kafamiza sican cocuklari yetistiriyorlar
Oturur bi saat anlatirim burda iki cocuk yetistiren bir anne olarak yapilan hatalari istersen ama emin ol arkadasim tokat yada popoyo vurmak degil hicbirirnin cozumu

Cocuklar cok inatci oluyor valla... heleki denildii gibi simdinin cocuguna.. ama daha once dediim gibi sen uzerine gittikce ters teper

10 yaşındaki koca kız kakasını yapıp bilerek totosunun arasında tutuyor bebek olsa dediğiniz doğru bilerek yapmıyor.dersin ama belliki bilerek yapıyor bu kız kocaman kız yani utanıcaksa kaka tutmaya utansın
İşte bu koskoca kız böyle bebeksi bir davranışı neden yapıyor onu bulmak lazım.
Bence de yanlış,saçma.
Ama var birşey muhakkak altında...
Psikolog,pedagog değilim.
3,5 yaşındaki kızımın külodunda akıntı benzer bişey gördüm feleğim şaştı.ama ona belli etmedim,yine kendimi suçladım.
İltihap mı kaptırdım,bir hormonsal durum mu var,psikolojik bişey mi diye diye kendimi yemiştim.
Yani kızını anlamaya çalışması gerekir.
Tokatlaması değil.
Bir kere de yapmamış
Demekki tokat da işe yaramıyor.
Hadi bir kere sinirle attı.
Bir daha tekrar ettiğinde etkisi olmadığını anlamaz mı insan.

Back
X