- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu