• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 YIL ÖNCE NETTEN GÖRÜŞTÜĞÜM ŞAHIS...

strawberry111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
273
264
53
Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu:(

Bence Tedirgin olmayın geçmişte konuşmuşsunuz arkadaşlık etmişsiniz olmuş bitmiş Anladığım kadarıyla aranızda duygusal bir şey de geçmemiş zaten ki geçse de artık evlenmiş yuvanızı kurmuşsunuz aradan 10 yıl geçmiş Evli olduğunuzu vesaire biliyordur büyük ihtimalle aynı kurumdasinız cunkuona göre mesafesini koyar adımlarını atar diye düşünüyorum

Olabilir normal bı iş arkadaşınızla nasıl diyalog halindeyseniz aynen öyle davranacaksınız tedirgin olacak bişey yok 10 yıl geçmiş üstünden rahat olun

Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu:(

Kötü bi geçmişiniz olmamış ayrıca memurların takıldığı bi yerde konuşmaya başlamışsınız huyu huyuna boyu boyuna nokta komda değil 🤓 Kuruntu yapmayın takılacak bişe yok

Aranizda samimi konusmalar mi gecti zamaninda?
Tedirginliginiz niye anlamadim...
Duygusal anlamda gecmedı ama dıger herseyını anlatırdı aldıgını sattıgını, sıyası dusuncelerını vs bır an kız kardeslerın evlendımı dıye sorasım geldı':)

ozamanlar nude atmak diye birşey yoktu dimi ? öyle birşey yoksa ki yok niye kafaya takıyorsunuz ki hiç takılacak konu değil ekstra samimi olmazdım ben olsam

Duygusal anlamda gecmedı ama dıger herseyını anlatırdı aldıgını sattıgını, sıyası dusuncelerını vs bır an kız kardeslerın evlendımı dıye sorasım geldı':)
e sorsaydin sende :D
cok kasmissin. Aranizda birsey de gecmemis. Kac yil önceki arkadasini görmüs gibi degilde eski platonigini görmüs gibi haller neyin nesi canim :)

rahat ol bence biraz..

Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu:KK43:
Sonuçta evli bir kadınsın artık seninle ilgili hiçbir şey düşünemez ve haddini aşan bir hareket yapamaz izin vermiyin buna🙏

Geçmiş gitmiş tedirgin olmanıza hiç gerek yok.O da sizin bir iş arkadaşınız tıpkı diğerleri gibi.İş dışında selamlaşmak dışında sohbet kurmanız bile gerekmiyor kendinizi boş yere germeyin.

Zaten aranızda arkadaşlıktan öte bir durum olmamış ki neden çekineceksiniz? Üstünden 10 yıl geçmiş herkes olgunlaşmış evlenip barklanmışsınız. Nasıl tanıştığınızın pek bir önemi yok aslında sadece eski bir arkadaş gözüyle bakın gitsin.

Ay ben olsam tam tersi gençliğim aklıma gelir keyflenirdim.hatta denk gelince ,çocukluk negüzeldi dimi diye muhabbet açardım.lütfen böyle şeylere takılmayın.siz çocuktunuz oda çocuktu.zaten oturup kalmanızı uslubunuzu gördükçe aklına bile gelmez kötü düşünmek

Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya.
Ay ben bunu atlamışım. Valla mı? 😂
Size kötü bir haberim var evleniyolla bile netten tanıştıkları kadınlarla o irkekler. Kötü yoldan kurtarıp evlerinin kadını çocuklarının anası yapıyolla...

Back
X