• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 YIL ÖNCE NETTEN GÖRÜŞTÜĞÜM ŞAHIS...

Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu:KK43:
Canım ne demek hafif kadın gibi görünmek o zaman o da hafif erkek gibi görünsün sonuçta o da o sosyal medyayı kullanmış böyle düşünme bence ve zaten evlenmişsin hiçbir şey de olmaz geçmiş üzerinden 10 sene o da evde kaldığı için evlenmemiştir 😂

Annem 60 yaşında onun bile internetten tanistigi,hatta ahbap olup buluştuğu kadinlar erkekler var.
Neden yanlış anlasin ki?
On - onuc yıl önce Blogcu vardı, ben de blog yazarken biriyle tanışmıştım. Hatta mektuplaşmiştik bir dolu. Ama flört muhabbetimiz olmamisti. 21. Yüzyıldayiz, çok normal böyle arkadaşlıklar kurmak

İnternet çağında hala internetten tanisilan kadın hafif görülür anlayışı mi var gerçekten mi yaa
Bence ilerde yüz yüze gorusulenlerle alay edilecek.
O zaman da uzay istasyonunda tanıştık onun elinde ışınlanma cihazı vardı bende yoktu beni ezik olarak görmemistir dimi diye konular açılacak.

konu sahibi korkuyor çünkü kendi inanışında netten tanışmayı "hafiflik" olarak görüyor, dolayısıyla adamın da düşüncelerinden kendini yargılıyor. konu sahibi siz su an adamın potansiyel tehlikesinden değil kendi düşüncelerinizden rahatsızsınız. bilinçaltınızda bu tanışma bu kadar "hafif" bir şeyse neden yaptınız o da değişik. ben netten tanışmayı çok normal buluyorum, hatta farkındaysanız şu an burası da birbirimizi görmediğimiz net platformu ve bir şeyler paylaşıyoruz. dolayısıyla ister 10 sene geçsin ister 1 sonuçta siz bekarken olan bir şey, ortada ihanet yok. kendi düşüncelerinizden dolayı acı çekiyorsunuz, sanki adam sizin arkanızdan "ne hafif kadındı" diye konuşsa günah çıkaracaksınız. lütfen biraz daha kendinizi makul şeylerle yargılayın ya da yeniden gözden geçirin.

o zamanlar ınternet alemı masumdu :)
zaten normal sanal arkadaslık olmus bır sıkıntı yok

Haddi aşan bir konuşma vs olmasıysa dert edilecek bir şey yok
Bir tanıdık sizin kuruma denk gelmiş işte ne var bunda

internetten insanlar kendine koca buluyor ne hafifliğinden bahsediyorsunuz bu zihniyet hiç değişmeyecek mi yahu

Merhaba Bayanlar. Kamuda çalışıyorum. İlk atandıgım yer kucuk bır ilçeydi. 10 yıl filan oluyor. Chat MSN modaydı o zamanlar bırkac arkadasla birılerını bulup konusurduk msn uzerınden. Gorev yaptıgım ilçeden bırısi denk geldı bır gun memurlar net forumda. Msn uzerınden bırkac yıl gorustuk ama hıcbır zaman haddı asan bır hareketını gormedım. Aılesını anlatırdı işlerınden bahsederdı güncel olaylardan bahsederdık. Bırkac kez kurumda işi vardı gelmıstı görüsmüstük. Ben evlendım barklandım baska yere tayın oldum .Gecen haftalarda personel işlerıne gıttım kurumda. Arkası donuk bırı oturuyor. Bırde baktım bu bızım kuruma tayın olmus. Gulumsedı selam verdı. Bende hosgeldın hayırlı olsun dedım. Hıc degısmemıs 10 yıl oncekıyle aynı. Bır an tedırgın oldum ben sosyallik olsun dıye konustugumu sanıyorum ama o ne gozle baktı hakkımda ne düşünüyordur filan dıye tedırgın oldum. Erkeklerın cogu nette tanıstıklarını hafıf kadın görürya. O zaman bunları hesaplıyamıyor insan.. Bırde bizim birimle ışlerı olan bır birime verilmiş imza filan gotürmek durumunda kalıyorum cok çekınıyorum. Evlenmemıs bekarmıs hala. Konussam bır türlü konusmasam bir türlü nasıl davranacagımı bılemıyorum. Dag daga kavuşmaz ınsan ınsana kavusurmus koca ülkede bizim kurumu buldu:KK43:
Benim eski eş kişisi de madem böyle huyların vardı interntten aldattın beni, ordan evlenseydin dediğimde ordaki kadınlar diye başlayıp pek çok hakaret etmişti. Sen de yazışıyorsun, o zaman aynı hakaretler senin için de geçerli deyince çok bozulmuştu ve bir kadına yakışmıyor diye kendini savunmuştu salak. Sanki onlar İtham ettikleri şeyi yaşamıyor. Üstelik evlenmişsiniz. Sizin hakkınızda ne düşündüğünün ne önemi var. Durun ben söyleyim. Olur da bir şekilde eşiniz bu tanışmayı duyarsa diye korkunuz değil mi?

Back
X