• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık takıntılı aşk

Biricik_utay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
3
0
1
45
10 yıl oldu sevdiğim birine bütün cesaretimi toplayarak açıldım. Beni aşağılayarak reddetti. O günden sonra kendime olan güvenimi kaybettim. Bi daha kimseye aşık olamadım. Kalbim öyle kırılmıştı ki o günden beri kendimi çok değersiz hissediyorum. Böyle durumlar için ne tavsiye edersiniz. Herkese çok teşekkürler...

Yaprak Dökümünde'ki Sedef geldi aklıma.
Mıy mıy senelerce yılık Şevket için hayaller kurardı.
O açılana kadar Ferhunde çotanak diye nikahı basmıştı.

Valla 3 günlük dünya, ve illa gönül x kişisini sevdi diye x de bizim için ölmek zorunda değil?

İnşallah size değer verecek, hislerinize cevap verecek birisi ile çok mutlu olursunuz.

Biri seni tersledi ve sen bütün güvenini kaybettin öylemi neden senin kendine hiçmi güvenin yok bukadarmı zayıfsın evet insanların hayatta her istedikleri olmayabiliyo malesef kötüler varsa iyilerde var herkez aynı olcak diye bişey yok biran önce kendine gel ve hayatına devam et güçlü ol

Haklısınız arkadaşlar. Yaşım olmuş 35 tek başıma yalnız mutsuz bir kadına dönüşmüşüm. Üstelik beni bu kadar üzen adam evli barklı çocuklu iyi bir kariyer sahibi. Kendime yazık etmişim ama kalbimle beynim zıt çalışıyor maalesef...

Senin ozguvenin zaten yokmus yoksa ozguven oyle negatif cevapla yerle bir olmaz. Bu konuda yapilacak cok calisma var ozguven yukseltme icin ya arastir ugras ya da destek al

Haklısınız arkadaşlar. Yaşım olmuş 35 tek başıma yalnız mutsuz bir kadına dönüşmüşüm. Üstelik beni bu kadar üzen adam evli barklı çocuklu iyi bir kariyer sahibi. Kendime yazık etmişim ama kalbimle beynim zıt çalışıyor maalesef...
ee kardeşim sen evli çocuklu adama 10 sene boyunca niye takıldın ? başka takılacak adam yok muydu?
ilk başta yuhh öküz diyecektim adama ama evli adama aşk itirafı yapmışsın ayrıca 25 yaşında bir kadın 10 sene boyunca karşılık bile almadığı adamı niye bekler
burnuma başka kokular gelmeye başladı ama neyse

böyle durumlar için en iyi tavsiyem;seni öldürmeyen şey güçlendirir..
hemen havlu atmışsın,olmaz!

Hanımlar adam evli değildi. Sonradan evlendi. İlahi :) benim demek istediğim o hayatının düZenini kurdu her şeyi yolunda ben ise bi türlü kendî yolımu bulamadım. Evli adama açılmadım arkadaşlaar...

Back
X