100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

sertugba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1.022
116
123
Merhaba fıstıklar ;

Şimdi pazartesiden itibaren 100 den geriye sayıcaz ve ödülümüz de bikini almak olucak yaza hiçbişiy kalmadı. montlar çıkınca pıngıl pıngıl göbekler sallanmasın. Herkesi buraya bekliyorum gerçekten birlikten kuvvet doğar. Çok ciddiyim bu defa olacak bana inananlarla birlikte zafere koşacağız. herkesi yaza şok etmeye hazır mısınız :)

Ben 1.65 boyundayım kilom 70 yaza kadar en az 58 olmalıyım ki bikini giyince yaratık gibi olmayayım :)
Ben evliyim çalışmıyorum full internetteyim :) heran sorularına cevap verebilirim. hepinizi sıkı takip ederim. Sadece dişimizi sıkacağız.

Çabuk kararınızı verin pazartesi günü burada buluşalım. Sizin için diyet listeleri püf noktalar araştıracağım tabiki kendim içinde :)
Lütfen kızlar beni yanlız bırakmayın birbirimizi gazlarsak yapılmıcak bişiy yok .. Yaza bişiy kalmadı.. herkesi bekliyorum ...

Merhaba fıstıklar ;

Şimdi pazartesiden itibaren 100 den geriye sayıcaz ve ödülümüz de bikini almak olucak yaza hiçbişiy kalmadı. montlar çıkınca pıngıl pıngıl göbekler sallanmasın. Herkesi buraya bekliyorum gerçekten birlikten kuvvet doğar. Çok ciddiyim bu defa olacak bana inananlarla birlikte zafere koşacağız. herkesi yaza şok etmeye hazır mısınız :)

Ben 1.65 boyundayım kilom 70 yaza kadar en az 58 olmalıyım ki bikini giyince yaratık gibi olmayayım :)
Ben evliyim çalışmıyorum full internetteyim :) heran sorularına cevap verebilirim. hepinizi sıkı takip ederim. Sadece dişimizi sıkacağız.

Çabuk kararınızı verin pazartesi günü burada buluşalım. Sizin için diyet listeleri püf noktalar araştıracağım tabiki kendim içinde :)
Lütfen kızlar beni yanlız bırakmayın birbirimizi gazlarsak yapılmıcak bişiy yok .. Yaza bişiy kalmadı.. herkesi bekliyorum ...

ben varım canım 77 kiloyum evliyim çalışmıyorum 8 aylık oğlum var (kilolarımın nedeni) :) inş başarırız

ben varım canım 77 kiloyum evliyim çalışmıyorum 8 aylık oğlum var (kilolarımın nedeni) :) inş başarırız

HOŞGELDİN :)

Valla elimizden bişiy kaçmaz istedikten sonra yapamayacağımız bişiy yok. Pazartesi geri sayım başlıyor bende diyet listesi araştırıyorum iyi bişiyler bulup paylaşırım. Gün içinde yediklerimiz ve hareket durumumuz çok önemli.
Ben leslie sansone ile 3 mil yapmayı planlıyorum :) hem kış evdeyim daha iyi olur diye düşündüm :)
Neler yiyeceğimiz önemli dediğim gibi ben pirinç lapası ile başlayalım diyorum hem moral olur bu sadece 2 gün yapılıyor :)
2 günde 2 kilo veriyorsun :) moral olur hem gaza geliriz :)

kızlar bende varım

kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin ne :) geldiğin için teşekkürler . ben sürekli online olucak çok şey paylaşıcaz gerçekten süreyide 100 gün tuttum özellikle kısa sürede çok kilo vericez emin ol siz bıraksanız ben sizi bırakmam :) vercez kiloları yaza montalar çıkınca herkes şoklarda olacak yazın düğünde çok herkesi şok etmeye hazır olun :)

Valla elimizden bişiy kaçmaz istedikten sonra yapamayacağımız bişiy yok. Pazartesi geri sayım başlıyor bende diyet listesi araştırıyorum iyi bişiyler bulup paylaşırım. Gün içinde yediklerimiz ve hareket durumumuz çok önemli.
Ben leslie sansone ile 3 mil yapmayı planlıyorum :) hem kış evdeyim daha iyi olur diye düşündüm :)
Neler yiyeceğimiz önemli dediğim gibi ben pirinç lapası ile başlayalım diyorum hem moral olur bu sadece 2 gün yapılıyor :)
2 günde 2 kilo veriyorsun :) moral olur hem gaza geliriz :)

tamam canım çok iyi olur mezdeke de yaparız :):) gelsin bikiniler gitsin kilolar :)

tamam canım çok iyi olur mezdeke de yaparız :):) gelsin bikiniler gitsin kilolar :)

Evet şekerim aynen öyle , oynaya oynaya veririz kiloları :) yaza bikinileri giyip kahkaha atıcaz emin ol ;)
Bu kışı iyi değerlendirmeliyiz başka yolu yok . Çok güzel olacak bu yaz :)

Bu kilolar gidecek yeni şık kıyafetler alınmaya gidilecek harika olcak:) Mağazada bedeninizi bağıra bağıra söylüceksiniz 38 benim 36 bedenim demenin zevkini tadıcaz hahahhaha :) çok pis gaza geldim :D

Bende varım. :8:

Ancak ben çalışıyorum. Yemek düzenim tam olarak yok.

Öğlen her türlü şey yiyebiliyorum ve yaptığım iş masa işi sürekli oturuyorum.

Ama akşam 6'dan sonra kesinlikle birşey yemiyorum.

kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin ne :) geldiğin için teşekkürler . ben sürekli online olucak çok şey paylaşıcaz gerçekten süreyide 100 gün tuttum özellikle kısa sürede çok kilo vericez emin ol siz bıraksanız ben sizi bırakmam :) vercez kiloları yaza montalar çıkınca herkes şoklarda olacak yazın düğünde çok herkesi şok etmeye hazır olun :)

canım 27 yaşındayım kilom 91:(( biraz çok ama özellikle süre tutmanı çok taktir ettim.vercem artık bu kiloları çünkü çocuk isityorum ve kısa sürede çoooooooooooook kilo vermem lazım

Evet şekerim aynen öyle , oynaya oynaya veririz kiloları :) yaza bikinileri giyip kahkaha atıcaz emin ol ;)
Bu kışı iyi değerlendirmeliyiz başka yolu yok . Çok güzel olacak bu yaz :)

Bu kilolar gidecek yeni şık kıyafetler alınmaya gidilecek harika olcak:) Mağazada bedeninizi bağıra bağıra söylüceksiniz 38 benim 36 bedenim demenin zevkini tadıcaz hahahhaha :) çok pis gaza geldim :D

bende çok pis gaza geldim nişanlıyken 58 kiloydum 38 bende giyiyordum o günler geldi aklıma biran önce pazartesi gelsin :)

Ben de geri sayıma dahil olabilirim ama diyet yapmayacağım. Sabah koşusu ile vereceğim.=)

Bende varım. :8:

Ancak ben çalışıyorum. Yemek düzenim tam olarak yok.

Öğlen her türlü şey yiyebiliyorum ve yaptığım iş masa işi sürekli oturuyorum.

Ama akşam 6'dan sonra kesinlikle birşey yemiyorum.

Bende 2 ay önce işi bıraktım masa başıydı derdini anlıyorum canım :)
Zor ama artık günler uzuyor biliyorsun:) bende evdeyim koca gün ama iş çıkışı evde hareket yaparsın ben sana linkte atarım 45 dk yapsan yeter gerçekten inan bana ...
zayıflatcam hepinizi :) o masadan su eksik olmucak bol bol su içilcek :) bişiyler araştırıyım sana göre :)

Kızlar haftasonunu size izin verdim bunun sebebi alışveriş için gidin meyve sebze yoğurt vb. şeyler alın pazartesi hazır olasınız diye :)

PAZARTESİ başlıyoruz hazır olun :) mucks

Ben de geri sayıma dahil olabilirim ama diyet yapmayacağım. Sabah koşusu ile vereceğim.=)

tamam şekerim nasıl istersen :) sende hareketlerini yazarsın yinede yediklerini paylaşırsın :)
Kaç km. kaç dk. koşuyorsun yazarsın. bende hareket araştırıcam :)
blgesel problemleri olan arkadaşlarda faydalanır bizde :)

Herkes bildiği püf noktaları paylaşsın lütfen yada önceden iyi deneyimleriniz varsa sabırsızlıkla bekliyorum :)

canım 27 yaşındayım kilom 91:(( biraz çok ama özellikle süre tutmanı çok taktir ettim.vercem artık bu kiloları çünkü çocuk isityorum ve kısa sürede çoooooooooooook kilo vermem lazım

aynı yaştayız :) bende 27 oldum artıkın :) vercez bak emin ol :)

Şimdi kızlar herkes topik açıyo saygım sonsuz :) ben bu işe süre koydum 100 gün :) nedir ki 100 gün .

Pazartesi 100 diyoruz ve geriye doğru sayıyoruz :) herkes alışverişlerini tamamlasın pazartesi sabah itibariyle yediğiniz içtiğiniz suya kadar yazcaksınız bu iş ciddi kızlar buraya giripte şişman çıkmıcak kimse anlaşıldımı :)

Canım 91 nedir ki asla gözünde büyütme bak hedefinde belli bebeğini düşün ve ver kiloları onun kokusunu duymak için neler verilmez .
Bu arada sana not asla greyfurt yemiyorsun çünkü kısırlaştırır anlaştıkmı. Eşinde sende uzak durun bebek için :)

bende çok pis gaza geldim nişanlıyken 58 kiloydum 38 bende giyiyordum o günler geldi aklıma biran önce pazartesi gelsin :)

evet canım ya eski günler geri gelecek emin ol :) Sana bir önerim olsun :) nişanlıyken giydiğin bişiy bul ve gardırabon en önüne as her karnın acıkınca çıkar elbiseyi üzerine tutup aynaya bak :) acayip iştah keser dene bunu hergün

100 gün sonunda o elbisenin içine gireceksin emin ol :)

aynı yaştayız :) bende 27 oldum artıkın :) vercez bak emin ol :)

Şimdi kızlar herkes topik açıyo saygım sonsuz :) ben bu işe süre koydum 100 gün :) nedir ki 100 gün .

Pazartesi 100 diyoruz ve geriye doğru sayıyoruz :) herkes alışverişlerini tamamlasın pazartesi sabah itibariyle yediğiniz içtiğiniz suya kadar yazcaksınız bu iş ciddi kızlar buraya giripte şişman çıkmıcak kimse anlaşıldımı :)

Canım 91 nedir ki asla gözünde büyütme bak hedefinde belli bebeğini düşün ve ver kiloları onun kokusunu duymak için neler verilmez .
Bu arada sana not asla greyfurt yemiyorsun çünkü kısırlaştırır anlaştıkmı. Eşinde sende uzak durun bebek için :)

çok fena gaza geldim.vercez bu kiloları.hafta sonu alışverişimi yapıyorum pazartesi diyetteyim

selam canım bende dahil olmak istiyorum 94.800 gramım bikini olmaz belki ama 100 gün sonra mükemmel bir mayo alırım :D

slm kızlar bende varım 1.60 boy 62.5 kilodayım. fitness yapıyorum. kilo vermek değil sağlıklı ve formda bir vücut için burdayım diyetimde güzel bir gaza ihtiyacım var:)))

not: 63.4 kg ile fitnese başladım 1 ay yaptım 1 ay ara vermek zorunda kaldım, bu arada deli gibi tatlı yedim buna rağmen 500 gr gitmiş.1 kilo vermeme rağmen acaip sıkılaştım kıyafetlerim bol geliyor artık. bu yüzden basküle değil aynaya endeksliyorum diyetimi. yağ yakıp kas yaparak istediğim vücuda kavuşmak hedefim :)))

tuğba_serdar :) ne güzel gaz vermişsin mesajlarında:) Tamda bugün aklımdan ne renk bikini alsam zayıflayınca diye geçirmiştim:) Karar veremedim henüz:27: Kendi günlüğüm var ama burayada gelirim sürekli. Pirinç lapası aklımdaydı benimde, haftaya iki gün yapıcam. Hadi bakalım kolay gelsin hepinize:))

Back
X