cnm.akerin rengi tam olarak nedir akerle ugoza ayni fiyat yapmissin ama kullanim durumuna gore mi yaptin anlayamadim ugoza daha uygun normalde akere gore. bir de takas da dusunuyor msn mesela bnm de degistirmek istedigim ipek esarplarim var
cnm.akerin rengi tam olarak nedir akerle ugoza ayni fiyat yapmissin ama kullanim durumuna gore mi yaptin anlayamadim ugoza daha uygun normalde akere gore. bir de takas da dusunuyor msn mesela bnm de degistirmek istedigim ipek esarplarim var
akerin rengi turkuaz ama içinde pembe yeşil renklerde mevcut ugoza ile aynı fiyat yapmamın sebebi ugoza da yıpranmışlık hiç yok sıfır gibi ama akeri uzun süre kullanmıştım o yüzden
takasa gelince maddi olarak para ihtiyacım var o yüzden takas düşünmüyorum canım ama indirim yapabilirim sadece ilk baştaki armine de indirim düşünmüyorum sebebi sıfır olması
merhaba eşarplar geldi çok beğendim tşkr ederim canım hediyen için de ayrıca tabi çok naziksin. burda yaptığım ikinci alışveriş ilki malesef beni hayal kırıklığına uğratmıştı korkarak aldım ama memnuniyetimi bildirmek istedim. iyi satışlar bol kazançlar yeni bir alışverişte görüşmek üzere