Canım jinekoloğa gittin mi? Biz de 1,5 sene denedik olmadı 173 boyum 88 kiloydum kış gelince hareketsizlik hastalık derken 92 oluverdim. 99dan düşmüştüm zaten. Ama iyi bir doktor muayenesi ve yumurta takibi ile ilk ayda hamile kaldım çok şükür. Klomen+pregnyl kullandım bu süreçte ve 2 günde bir doktora muayene oldum. Kilon sana engel olmaz eşimin halası 45 yaşında 110 kilo ile hamile kaldı. Bence iyi bir doktor bul ve durumunu anlat.Slm kizlar 180 boy kg 100 bebegim olmuyor gerci esimde sperm azligi var asilama icin gorusucez yardim edin bana kilolu hamile kalanlar artik psikoljim bozuldu rejim deyim su an iki yildir deniyoruz olmuyor
Canm izmirlisin heralde hangi doktorda takip yaptirdinCanım jinekoloğa gittin mi? Biz de 1,5 sene denedik olmadı 173 boyum 88 kiloydum kış gelince hareketsizlik hastalık derken 92 oluverdim. 99dan düşmüştüm zaten. Ama iyi bir doktor muayenesi ve yumurta takibi ile ilk ayda hamile kaldım çok şükür. Klomen+pregnyl kullandım bu süreçte ve 2 günde bir doktora muayene oldum. Kilon sana engel olmaz eşimin halası 45 yaşında 110 kilo ile hamile kaldı. Bence iyi bir doktor bul ve durumunu anlat.
Bugun doktora gittim kilo sorun degil diyor simdide rahim de egrilik var diyor yarin kapsamli bir filme giricem hysteroscopi valla kafayi yiyecem allahim bizede annelik duygusunu taddirmerhaba cnm seninle aynı dertten olan biriyimBenimde çocuğum olmuyor ve doktor kilodan diyor.Ben senden daha vahimim 163 boy 92 kilo.Doktor tüp bebek bile yapmıyor ver şu kiloları öyle dedi.Diyete başladım 3 gündür.BAkalım devam edebilecekmiyim.Şuan midem ağrıyor açlıkta
Canim benim cok sevindim senin adina simdide rahim de egrilik varmis yarin filme giricem ondan sonra asilama yapicaklar belcikada yim cok iyi bir hastaneye gittim ins o sevinci bizde yasarizCanım jinekoloğa gittin mi? Biz de 1,5 sene denedik olmadı 173 boyum 88 kiloydum kış gelince hareketsizlik hastalık derken 92 oluverdim. 99dan düşmüştüm zaten. Ama iyi bir doktor muayenesi ve yumurta takibi ile ilk ayda hamile kaldım çok şükür. Klomen+pregnyl kullandım bu süreçte ve 2 günde bir doktora muayene oldum. Kilon sana engel olmaz eşimin halası 45 yaşında 110 kilo ile hamile kaldı. Bence iyi bir doktor bul ve durumunu anlat.
İnşallah mutlu haberlerini duyarız. Dua edicem senin için...Canim benim cok sevindim senin adina simdide rahim de egrilik varmis yarin filme giricem ondan sonra asilama yapicaklar belcikada yim cok iyi bir hastaneye gittim ins o sevinci bizde yasariz
Saol bitanem ins esim biraz takintili simdiden basladi cocuk olmaz diye ne yaparim bilmiyorumİnşallah mutlu haberlerini duyarız. Dua edicem senin için...
Olur olur, korkma sen, Eşine de söyle stres gebeliği engelleyen en büyük etkendir, seni strese sokmasın olumsuz yorum yapacağına hiç yorum yapmasın. Hatta doktora giderken mümkünse birlikte gidin ve doktor bunu anlatsın eşine. Stres insanı kanser bile yapıyor allah korusun. Stresten uzak kalmak için kendine çeşitli yollar bul, kimisi yoga yapar kimisi dua eder hatta toprakla uğraşanlar bile var ama toxoplazma riski taşıyor toprak. Yüzemeye git mesela yada ılık bir duş al su insan vucudunu elektriksel olarak nötrler. İnşallah her şey gönlüne göre olur canım, iyi düşün iyi olsun...Saol bitanem ins esim biraz takintili simdiden basladi cocuk olmaz diye ne yaparim bilmiyorum
Dunde hysteroscopie cektirdim canim dan can gitti nekadar zormus bakalim bidaha giricem esimde halimi gorunce hakverdi saol canim moral verdin banaOlur olur, korkma sen, Eşine de söyle stres gebeliği engelleyen en büyük etkendir, seni strese sokmasın olumsuz yorum yapacağına hiç yorum yapmasın. Hatta doktora giderken mümkünse birlikte gidin ve doktor bunu anlatsın eşine. Stres insanı kanser bile yapıyor allah korusun. Stresten uzak kalmak için kendine çeşitli yollar bul, kimisi yoga yapar kimisi dua eder hatta toprakla uğraşanlar bile var ama toxoplazma riski taşıyor toprak. Yüzemeye git mesela yada ılık bir duş al su insan vucudunu elektriksel olarak nötrler. İnşallah her şey gönlüne göre olur canım, iyi düşün iyi olsun...
Eşinin anlamasına sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum :)Dunde hysteroscopie cektirdim canim dan can gitti nekadar zormus bakalim bidaha giricem esimde halimi gorunce hakverdi saol canim moral verdin bana
Moral verdin bana ins kazasiz belasiz bebisini kucagina alirsin cok istiyorum sanki hic olmucak gibi giyormerhaba, ben de 3,5 yıllık evliyim.çocuk yapmaya karar verdikten 8 ay sonra hamile kaldığımı şans eseri öğrendim.üstelik 91 kiloyum, insülin direncim ,zehirli guatrım ve adet düzensizliğim var.yani demem o ki kilo tabiki önemli bi faktör ama bence tamamen bi engel değil.şuan 9 haftalık hamileyim ve bu hastalıklarımın ve gebelikle oluşan sıkıntıların hepsi sorun olmaktan çıktı.Allah isteyen herkese anneliği tattırsın.Gönlüne göre versin.
Amin belcikada kimsem yok destek olucak iyice bunaldim bebegim olsa yanlizligimi unuturum onunla oynasirizamin inşallah sen de en kısa zamanda bu sevinci yaşarsın ama en önemli stres yapma bişeyi kafaya taktıkça olmuyo Allah'ım hayırlısı versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?