- Konu Sahibi oOopitipiti
-
teşekkürler .Canım ıstanbula gittiğimde bu Logono firmasına gittim ama bu bitkisel dedikleri saç boyası hem çok pahalı idi fiyat olarak birde saçta 5 saat felan bekletmen gerekiyormuş bu ürünleri bilmiyorum bana bu firma hiç güven ihtiva ettirmedi.
Bence Bitkisel istiyorsan Pytocolor saç boyasından al o en azından güvenli
daha zaman var nasılsa gelmesine nişanlımın düşünürüm biraz daha, normal boyaya cesaret edemiyorum canım.canım herhalde kimse organik boya işine girmemiş. normal boya da saçına çok fazla zarar vermez canım. annem de yıllardır boyar saçını loresl ile ve hala sağlıklı saçları. tabi bir keresinde loreal bulamamış annem ve farklı bir boya almış, onun içinde de yedek oksidasyon suyu varmış. Lorealin içinde de hep boyama sonrasında kullanılacak besleyici krem olur. annem de o oksidasyon suyunu besleyizi krem zannetmiş ve saçını onunla yıkamış bir de saçında biraz bekletmiş. acayip dökülmüştü saçları yapmadığı şey kalmamıştı saçını eski gürlüğüne kavuşturmak için
çok saol araştırıyım biraz daha.LOGONA SAÇ BOYALARI - Doğal Ürün Marketleri
kızlar logona kına bazlı bi boya, bu sebeple çok açık renkler elde edilemiyor.
kınanın olumsuz yanı bunda da var, saç telini kaplayarak boyuyor. diğer boyalar saça zarar vermeden akıtılabilirken, bunu akıtmak için açıcılarla çok uğraşmak gerekir. o zaman da organik boyanın kıymeti kalmaz.
iyi araştırın, 2 kez düşünün...
eczanede natural diye bi marka vardı canım ama önce size sorayım dedim. nette logona en iyisi en doğalı vs. yazıyo:uhm: saol canım benim çok sevinirim
mrb benim saç boyasına alerjim var hem de ağır bir şekilde Eki Görüntüle 784162 resim açılır mı bilemem ama tam olarak bu şekilde oldum ilk boyadığım da değen yer şişti ve iltihap gibi oldu. doğal diye satılan boyalarda tırt çıktı açıkçası.saçlarımın önünde beyazlar çıktı şimdi boyamak istesem gerçekten doğal hiç bir katkısı olmayan bir boya var mıdır? Bana ancak normal kına alerji yapmıyor oda tam renk vermiyor. önerebilcek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?