Saç Rengi ve Saç Boyama %100 organik logona saç boyası?????

oOopitipiti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
4.569
4
116
İzmir
kızlar saçlarımı 1 ton açığına boyamak istiyorum, orta kumralla açık kumral arası saçlarımın rengi ve hiç boyamadım.
logona markalı boya bdıh sertifikasına sahipmiş, yani içinde hiçbir kimyasal yokmuş.
yinede güvenemiyorum, saçımı bozarım diye korkuyorum ama beyazlarım var boyamam lazım artık.renginden çok saçımı dökmemesini ve doğallığını bozmamasını istiyorum
bu organik boyları deneyip memnun kalan varmı?

en üst soldan ikinci kendi saç rengim, sarı-bakıra boyayınca altındaki renk gibi olacak.çok değişmiycek yani rengi.

Canım ıstanbula gittiğimde bu Logono firmasına gittim ama bu bitkisel dedikleri saç boyası hem çok pahalı idi fiyat olarak birde saçta 5 saat felan bekletmen gerekiyormuş bu ürünleri bilmiyorum bana bu firma hiç güven ihtiva etmedi.
Bence Bitkisel istiyorsan Pytocolor saç boyasından al o en azından güvenli

Son düzenleme:
teşekkürler .
bende yeni araştırmaya başladım canım, sadece bunu buldum bdıh sertifikalı olan.
evet 72 milyon gibi bi fiyatı var, toz ve krem halinde satılıyo bu boya. zannedersem tozunu 5 saat bekletiyomussun, krem halinde olanını 1 saat bekletmeniz yeterlı yazıyo.
bide senin dediğine bakıyım şimdi

Son düzenleme:
burcucum eczaneye gidip sordun mu hiç. benim bi arkadasım eskiden eczanede calsıyordu ve bitkisel boyuyorduy saclarını. sacları o kadar güzel ki. markasını bilmiyorum ama senin için ögreneyim. ben kuaförede bitkiselle boyatmıstım. bitkisellerin tek kötü tarafı beyazları kapatması zor oluyor. ve malesef cabuk akıyor. renk secenegide az.

eczanede natural diye bi marka vardı canım ama önce size sorayım dedim. nette logona en iyisi en doğalı vs. yazıyo:uhm: saol canım benim çok sevinirim

canım herhalde kimse organik boya işine girmemiş. normal boya da saçına çok fazla zarar vermez canım. annem de yıllardır boyar saçını loresl ile ve hala sağlıklı saçları. tabi bir keresinde loreal bulamamış annem ve farklı bir boya almış, onun içinde de yedek oksidasyon suyu varmış. Lorealin içinde de hep boyama sonrasında kullanılacak besleyici krem olur. annem de o oksidasyon suyunu besleyizi krem zannetmiş ve saçını onunla yıkamış bir de saçında biraz bekletmiş. acayip dökülmüştü saçları yapmadığı şey kalmamıştı saçını eski gürlüğüne kavuşturmak için

http://www.dogalurun.com/products.php?cat=1&sub_cat=34

kızlar logona kına bazlı bi boya, bu sebeple çok açık renkler elde edilemiyor.
kınanın olumsuz yanı bunda da var, saç telini kaplayarak boyuyor. diğer boyalar saça zarar vermeden akıtılabilirken, bunu akıtmak için açıcılarla çok uğraşmak gerekir. o zaman da organik boyanın kıymeti kalmaz.
iyi araştırın, 2 kez düşünün...

Son düzenleme:
daha zaman var nasılsa gelmesine nişanlımın düşünürüm biraz daha, normal boyaya cesaret edemiyorum canım.
çok saol araştırıyım biraz daha.

Son düzenleme:
eczanede natural diye bi marka vardı canım ama önce size sorayım dedim. nette logona en iyisi en doğalı vs. yazıyo:uhm: saol canım benim çok sevinirim

yaptığım araştırmaya göre iki ayrı sıvıyı karıştırıyorsanız o boya kesinlikle kimyasal...Natural organics, , herbatint, tint, phtho gibi organik olduğu söylenen boyalar aslında kimyasal...Normal kına , logona, sante ise bitkisel...bitkisel üründe 7-8 saat bekletmek gerekiyor çünkü içinde hızla boyama sağlayan katkılar yok. Haliyle diğerlerinden de pahalı...Ancak dip için ikiye bölerek kullanabilirsiniz zira içeriği bayağı çok...ucuz boyalarla saçınızı ve sağlığınızı riske atmayın derim ben.

ben hç kullnmadım ama natural colors isimli organik boyanın iyibi boya oldugunu duymustm belki bi seçenek olur snn içinde..

Bende bu boyayı denemek istiyorum.Daha önce evde hiç saçımı boyatmadım.Ve şu an saçlarım röfleli.Ancak çok sıkıldım.Altın sarısı ve sahara karıştırılarak altın sarısı ve kırmızı arasındaki tüm nüanslar elde edilebilir diye yazıyor.İkisini karıştırsam daha bakır bir renk elde edebilirmiyim acaba.

ben kullandım bu boyayı 2006 da. Bildiğiniz kına ve bitkisel bişeyler vardı içinde. benim saçımda röfle vardı kendi rengi olsun diye yaptım ama hiç kapatmadı. çok çok az değiştirdi rengini hiç kızıllıkta olmadı kına gibi

mrb benim saç boyasına alerjim var hem de ağır bir şekilde resim açılır mı bilemem ama tam olarak bu şekilde oldum ilk boyadığım da değen yer şişti ve iltihap gibi oldu. doğal diye satılan boyalarda tırt çıktı açıkçası.saçlarımın önünde beyazlar çıktı şimdi boyamak istesem gerçekten doğal hiç bir katkısı olmayan bir boya var mıdır? Bana ancak normal kına alerji yapmıyor oda tam renk vermiyor. önerebilcek olan var mı?

bende de ayn sıkıntı var bir çözüm bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…