• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'1000 Oda Hangi Amaçla Kullanılacak?'

bina güzelde eksik olan bişeyler var diyordum buldum, çok betonsu yaw, selçuklu mimarisi örnek alındı demişlerde, eminim selçuklularda saraylar daha yeşildi

Ne kadar sacmaliyabilirim diye kendini mi test ediyosun bacim :KK14:

valla ikidir yazıyor bunu,tayyib erdoğanın muta nikahı kıydığını söylüyor
erdoğanla ,defne samyelinin adı çıkmıştı
hayır doğruluğundan ne kadar eminsin,bilip bilmeden konuşuluyor ne kadar çirkin
defne samyelinide zor durumda bırakıyorsunuz şu yorumlarla.

Isin icinde erdogan varsa hersey teferruatEn Büyük TÜRKİYE

Denecek çok şey var tabi ki. !

Ama sarayı görünce de muhteşem olmuş, canım Türkiye me az bile dedim. Sonuçta bu iktidarın bir gün görev süresi bitecek. ben o saraya onlarınmış ve kendilerine yapmışlar gibi değerlendirmedim. Türkiye nin bir temsili bir değeri olarak gördüm.

Ama bu zamanda gerek varmıydı böyle bir yapıya bilemedim. Refah seviyemiz çok yuukarılarda olsaydı da bu tarz şeyler yapılsaydı daha iyi olurdu.

Soma ve Ermenek te ölenler Türkiye'nin temsili değeri değil mi?

beni takip etmen güzel belki bişeyler öğrenirsin ama benimle ilgili konusma :KK59:

arkadaşlar 1000 odalı sarayı eleştirince kızıyorlar ama bu ülkenin halkı olarak eleştirmekte bizim hakkımız düşünceleri bu gerçeği değiştirmez..
babalarının parasıyla yapsalar isterlerse 100000 odalı yapsınlar umrumda olmaz. sadece bu sene basına yansıyan 400'e yakın madenci şehidimiz var onlar helal edicek mi haklarını? babasını göremeden kaybeden çocuk helal edicek mi hakkını? o saray dar gelicek onlara herkes görücek. ben sahsen hakkımı helal etmiyorum. hala 1942'de çinde olan maden kazasıyla kıyaslıyolar bizi mi aptal sanıyolar kendilerini mi çok zeki sanıyolar kavrayabilmiş değilim

babalarının parasıyla yapsalar isterlerse 100000 odalı yapsınlar umrumda olmaz. sadece bu sene basına yansıyan 400'e yakın madenci şehidimiz var onlar helal edicek mi haklarını? babasını göremeden kaybeden çocuk helal edicek mi hakkını? o saray dar gelicek onlara herkes görücek. ben sahsen hakkımı helal etmiyorum. hala 1942'de çinde olan maden kazasıyla kıyaslıyolar bizi mi aptal sanıyolar kendilerini mi çok zeki sanıyolar kavrayabilmiş değilim
vergiden muaf değilizki..çarır çatır vergi ödüyoruz bu ülkeye..tabiki yanlış gördüğümüzü dile getiricez..bende vergi ödeyen bir birey olarak hakkımı helal etmiyorum..

vergiden muaf değilizki..çarır çatır vergi ödüyoruz bu ülkeye..tabiki yanlış gördüğümüzü dile getiricez..bende vergi ödeyen bir birey olarak hakkımı helal etmiyorum..
bu kadar lüks her müslüman için haramdır. ki baskasının hakkıyla yapıyolar. gözü kara müslüman bunlar:KK70:

Kızarlar. Zaten onların yaptıkları en bilimsel iş kızmak. Eleştirmeyeceksin. Sen çok yaşa padişahım

Yandaş değilsen birde cigaranı tüttürüyorsan :KK14::KK14: tabisi kızar..

ya abla bende onu anlayamıyorum işte biz bütün müslümanlar eşit değil miyiz nedir bu çifte standart bi açıklıyver:KK70:

Sen ben fakiriz bilmiyormusun,aşk olsun :KK53:

ya abla bende onu anlayamıyorum işte biz bütün müslümanlar eşit değil miyiz nedir bu çifte standart bi açıklıyver:KK70:
eşitlik toprağa girdiğimiz an yaşayacağız torak aynı toprak onların mezarı şaşalı olur yine sanırsam:KK64:

Yandaş değilsen birde cigaranı tüttürüyorsan :KK14::KK14: tabisi kızar..

Sen ben fakiriz bilmiyormusun,aşk olsun :KK53:
bian unutmustum hatırladım şimdi:-)

eşitlik toprağa girdiğimiz an yaşayacağız torak aynı toprak onların mezarı şaşalı olur yine sanırsam:KK64:
mezarın altında verildiği için hesap mezarın süsünün onlara pek faydası olacağını sanmıyorum:KK66:

Back
X