• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'1000 Oda Hangi Amaçla Kullanılacak?'

Alin iste bir AKPlinin, bir RTE hayraninin bu konudaki fikri, gerekli imis. Bu dunyanin en buyuk sarayinin yapilmasina, yuzlerce kisinin de orada bu sarayin bakimini yapmasi icin calismasina ve maasa baglanmasina, gelecek dunya kadar elektrik, su, dogalgaz faturasinin bu borc icinde yuzen halka ilave yuk olarak odettirilmesine gerek duyuyor o da.. Cunki hayran oldugu kisi oyle gerek duymus, bitti... Cunki onlarin inancinda halkin binbir guclukle odedigi verginin har vurup harman savurulmasina bir gerekcedir RTEnin oyle uygun gormesi. Ayni kafadan olmak boyle birsey.. Islam adina hersey mubah.. Papaz elbisesi giymek bile... Oyle demisti zamaninda RTE.. Ulkeyi satmak, teroristleri iceri doldurmak, ego tatmini icin komsuya savas ilan edip binlerce genci savasa yollamak bile... Hatta gerekirse ISID'i desteklemek bile... Hepsi mubah.

Adamin kasetleri yayinlandi gunlerce, sagir sultan duydu basilan evlerde yakalanan paralari, para sayma makinalarini.. RTE bir emirle durdurdu operasyonlari, paralari ortaya cikaranlari, ellerinde belgelerle ev basan savci ve emniyet mensuplarini sira ona gelmeden gorevlerinden alip surdu, kasetlere de montajdi deyip cikti isin icinden... Halk tum sosyal medyada kufurler hakaretler yagdiriyor, bunlar yarabbi sukur diyor. Seneler once bir haber cikmisti hic unutmam, Japonya da sular idaresi muduru iki saat, evet, sadece iki saat sehre su veremedi diye hakkinda cikan beceriksizligine dair haberlere dayanamayip, gururuna yediremeyip harakiri yapmisti, intihar etmisti. Oldu adam! SEref boyle birsey iste... Halbuki o musluman bile degildi, bunlarin deyimi ile kafirdi... Keske her neye inaniyorsa onun kadar inancli olabilse bir adam, bir Cumhurbaskani.. Pes diyorum, bu kadar genislige baska da denecek laf yok zaten.
teröristleri doldurmak konusu gerçekmiş saraylım..13 yaşında Suriyeli Türkiyeye sığınmış gernç gerekirse işıd için türkleri katledebileceğini söylemiş..varmı ötesi....

saraylım cidden yine saçmalamışsın Atatürkle niye kıyaslıyorsun şimdi
hem kıyaslamayın derler hemde kendileri açarlar konuyu
evet güzel bi davranış,ama orda bi ağaçtan bahsediliyor,ve köşk büyük değil
kıyaslamaların gerçekten çok yanlış
evet sanada yav he he : )))
Ataturkle kiyaslamiyorum, ne kiyaslayacagim onu hem de ben Ataturkle.. Lider gor diyorum, bir liderin halkina vermesi gereken mesaji gor diyorum, hani halk da ev icin agac kesiyor diyorsun ya, hani sizler bir de RTE'ye "dunya lideri" yakistirmasi yapiyorsunuz ya, o bakimdan. Balik bastan kokarmis.

Ataturkle kiyaslamiyorum, ne kiyaslayacagim onu hem de ben Ataturkle.. Lider gor diyorum, bir liderin halkina vermesi gereken mesaji gor diyorum, hani halk da ev icin agac kesiyor diyorsun ya, hani sizler bir de RTE'ye "dunya lideri" yakistirmasi yapiyorsunuz ya, o bakimdan. Balik bastan kokarmis.
ben sana açıklamasını yaptım,inşaatları karşılaştırmanda alakasızdı
gözümün içine sokmana gerek yok,lider gör demekle
neyin ispatını yapıyorsunki bana : )
olayları lütfen başka yerlere çekme,hep böyle yapıyorsunuz zaten
konu üzerine değil,başka şeyleri atıyorsunuz ortaya.

teröristleri doldurmak konusu gerçekmiş saraylım..13 yaşında Suriyeli Türkiyeye sığınmış gernç gerekirse işıd için türkleri katledebileceğini söylemiş..varmı ötesi....
Doldurdular tabi, kendilerine yandas ariyorlar, muslumanim desin yeter, bir dis politikalari yok, kendi halkinin ulkesinin guvenligini zerre kadar dusundukleri, taktiklari yok.. Varsa yoksa kendi saltanatlarini devam ettirme, hatta olabilirse ortadoguya da yayma, oralara da lider olabilme cabalarina hepberaber tanik oluyoruz. Adamin derdi bu zamanda Osmanlinin fi tarihinde kurdugu imparatorlugu kurabilmek, 21. yuzyilin halifesi olabilmek, bu yolda ne seni, ne beni tanir. Ego o bicim yani, bosuna mi bu saraylar..

Doldurdular tabi, kendilerine yandas ariyorlar, muslumanim desin yeter, bir dis politikalari yok, kendi halkinin ulkesinin guvenligini zerre kadar dusundukleri, taktiklari yok.. Varsa yoksa kendi saltanatlarini devam ettirme, hatta olabilirse ortadoguya da yayma, oralara da lider olabilme cabalarina hepberaber tanik oluyoruz. Adamin derdi bu zamanda Osmanlinin fi tarihinde kurdugu imparatorlugu kurabilmek, 21. yuzyilin halifesi olabilmek, bu yolda ne seni, ne beni tanir. Ego o bicim yani, bosuna mi bu saraylar..
bu ancak hayal olur bir hayal uğrana bu halk ezilirmi yazık günah..hitlerde halkına ülkesine ütopyaları uğruna zarar vermedimi?

ben sana açıklamasını yaptım,inşaatları karşılaştırmanda alakasızdı
gözümün içine sokmana gerek yok,lider gör demekle
neyin ispatını yapıyorsunki bana : )
olayları lütfen başka yerlere çekme,hep böyle yapıyorsunuz zaten
konu üzerine değil,başka şeyleri atıyorsunuz ortaya.
Fikrin yok, cevabin yok, devami polemik olur, simdiden siz, sen diye suclamalarina basladin bile, basindan beri konuyu biraktin, beni hedef almaya basladin, gormezden geldim ama hepten muhabbetin buna dondu, o yuzden senle ugrasmayacagim, hadi sana gule gule..

bu ancak hayal olur bir hayal uğrana bu halk ezilirmi yazık günah..hitlerde halkına ülkesine ütopyaları uğruna zarar vermedimi?
Hepsi hayal, gercekte ABD ne derse onu yapiyor, PKK dan odu patliyor, onlar da ne istese ABDye yardim dilemeye kosuyor, ama baktiklari ayna ne bicim aynadir ki bunlari gormuyor, hala kendini dev aynasinda goruyor.

Soma ve Ermenek te ölenler Türkiye'nin temsili değeri değil mi?
Malesef hayatta iyi ve kotu seylerde oluyor... Soma ve Ermenek te yasanan facialar, ihmalkarliklar ve bugune gelinen netice... malesef bazen Turkiye de yasamak pamuk ipligine bagli olmak gibi gorunsede kimse boyle bir felaket yasansin istemez. Bunlarin sorumlusu sonuna kadar cezalandirilsin. Ve sadece maden alaninda degil tum calisma alaninda is ve saglik guvenlikleri onlemleri alinmali ve boyle talihsizliklerin yasanmasi onlenmeli.
Ben bina yapilmis ohhh cok iyi yapmislar bu iktidara yakismis demiyorum. Yalnizca farkli bir acidan baktim. Bakis açısı farkı. Lutfen farkli yerlere cekmeyin yorumumu.

Baksana yorumlara hep nerde bunlar, söyliyecek biseyleri yok cünkü hakliyiz gibi cümleler kurmuslar hep. Kimse cevap yazmayinca kavga cikmadi ya. Ne yazsak ta polemik cikar diye hep bunlar :KK47:
. Kim kavga ciksin istiyor. Ayip be söyleyecek fikriniz yok elestirmeyelim diye kvirin durun

Korkarim ki yakinda anitkabirin karsisina da aynisinin daha satafatlisindan isteyecek :KK51:

RTE inancli bir insan diye..Evet, oyle diyorlar degil mi? Bir de hangi inanc oldugunu soyleseler... Gulen de inancli biri diye taninir, gel gor ki bu ikisi kanka iken bir anda PARA icin birbirlerine dusman oldular, beddualar havalarda ucustu, birbirlerinin kirli camasirlarini ortaya dokme yarisina girdiler, oyle iken saibeli yasamayi da yargida aklanmaya tercih ettiler, simdi bunlardan hangisi daha inancli? Hangisi daha musluman? Ya da baska bir deyisle bunlar muslumanlik inancinin geregi olarak mi boyleler? Din iman hersey para mi olmali? Bunlar gibi mi olmali bir musluman? Muslumanlik boyle birsey mi ki bu adamlar inancli, geri kalan partilerin liderleri inancsiz? Adam yirtik corabi ile geldi, en zengin dunya liderlerinin arasina girdi be yav... Kacak saraylar insa ettirdi, halkinin yuzde bilmem kaci yoksulluk sinirlarinin altinda yasamaya calisirken milyarlarca dolarlara, bu millete atasindan miras ormanin, bir sehrin cigerlerinin orta yerine hem de, kanun nizam tanimadan, kimsenin hakkina saygi duymadan, bu adam mi inancli?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Güzel sorular sormuşsun Saraylım.
İnançlı kabul edersek demek istemiştim
Zaten yazımın devamında inançlı diye tabir edilen bir insanınla siyaseti bağdaştıramadığımdan bahsettim.
Diğerleri inançsız da demiyorum
Bu işin içinde olan insanlar her zaman bu yönden eleştiriye açıklar

niye tek akpli olunca körükörüne bağlılık oluyor
bu sadece akplilere özgü bişeymi?
kim hatasız olmuşki şu dünyada,
akpli olan herşeyi destekleyecek diye bişey yok
ne yani Müslüman olan siyaset yapmasınmı
o zaman kim siyaset yapacak?
nasıl bi mantıkla yazdın bu yazıyı!
peki kimse parti tutmasın,düşünceleri olmasın
nasıl yönetilecek bu ülke o zaman?

İnançlı olan siyaset yapabilir ama siyasetin içinde inancının gereklerini yerine getiremez
Yeterince adaletli olmadığı sürece !
Biz belki komşumuzdan sorumluyuz aç yatmasından ama onlar bir ülkenin aç kalmasından sorumlu çünkü yöneten onlar
Ayrıca sadece akp için genelleme yapmadım onlar inançlı gözüktüğü için onları baz alarak yazdım

Back
X