• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(:(:(

Mesela cuma günü diyelim, klinige gidiyor sabah 8 aksam 6, sonra belki 1 saat molasi var, sabaha kadar nöbetçi. Yani kesintisiz 24 saat çalışmış oluyorlar. Doktorlarin şartları inanilmaz ağır. Türkçe konusamayanindan tutun, verdigi fitili agizdan yutan, prezervatifi eşinin vajinasina sokan var. Yani memleketimin cahili cok malesef. Doktorlar hepsine laf anlatıyor. Bence çok dayanılmaz bir meslek.

Konu sahibine cevabim burdan sonra :) öncelikle geçmiş olsun. Oglunuzun doktorlari sevmesinin doktorlara bi faydasi yok, siz hasta olduğu zaman size sorun çıkarmaması için doktor korkusu olmasin istiyorsunuz, haklısınız da. Bogaza sokulan çubuk sivri bile degil, nasıl kanatti hic anlayamadim :KK43: keske orada hastane polisini cagirsaydiniz. Buraya sayfalar dolusu dram yazinca malesef birsey hallolmuyor.
Eminim o doktor da evde sizin gibi üstüne titredigi yavrusunu birakip gelmistir nobet için
Teşekkür ederim öncelikle buraya yazmamın nedeni o saatte konuşacak kimsenin olmaması ve rahatlamaya ihtiyacım vardı Ne olursa olsun görevini koşulsuz şartsız kabul ediyorsa her türlü olaya karşıda mesleğinin gerektiği gibi davranması gerekir orda oğlumun tedaviye ihtiyacı var stres topu değildi benim yavrum onun elinin altında
Çubuk sivri değil evet artık dilinin altında nereye geldiyse ağzının içi kan doldu

Kızlar bimeri aradım açmadılar bende şikayet dilekçesi yazdım inşallah hemen dönüş olur nereye kaç yere şikayet edilmesi gerekiyorsa edicem
Bır saglık personelı olarak yazıyorum bu gıbı durumlarda bıner cımer deıldır muartap 184 sabım hattı var orayı arıyorsunuz dr un adına gerek yok muayene oldugunuz tarıh saat yeterlı fakat deneyımlerıme dayanarak söyluyorum kı bıse cıkmaz dr dan sabunma ısterler ıda yazar verır bu kadar resmı bı yazıyla uyarı cezası alır sadece

Bır saglık personelı olarak yazıyorum bu gıbı durumlarda bıner cımer deıldır muartap 184 sabım hattı var orayı arıyorsunuz dr un adına gerek yok muayene oldugunuz tarıh saat yeterlı fakat deneyımlerıme dayanarak söyluyorum kı bıse cıkmaz dr dan sabunma ısterler ıda yazar verır bu kadar resmı bı yazıyla uyarı cezası alır sadece
Aslında sağlık bakanlığına gidiyor o dilekçe
Ama 184 ü de arayayım teşekkür ederim

iyi geceler kızlar o kadar canım sıkılıyor ki uyuyamıyorum midem ağrıyor artık ağlayıp duruyorum
6 yaşında oğlum var hastalandı devlet hastanesi çocuk acile götürdük
1 saat sıra bekledikten sonra muayene için girdik
Kadın öyle aceleci davranıyor ki tamam anladık yoruldun çokta hastan var çocuğun ağzına zorla o çubuğu sokuyor diyorum midesi bulanıyor ışıkla bakın çocuğu zorla kolundan ittirerek yatırdı ağzına sokmaya çalıştı oğlumda korktu ağladı çubuğu ısırdı kadın ( doktor demeye layık bulmadığımdan )
Öyle zorladıki çocuğumun ağzı kan içinde kaldı :KK42:
Aldım elinden dedim ne yapıyorsun gidin diğer tarafta muayene olun dedi hemen karşısında ki kadına geçtik o da doktorluğu unutmuş avukatlığa başladı diğerini savunmaya başladı eşim dayanamadı sözlü tartışmalar başladı muayene falan etmiyorum deyip başka hasta aldı oğlum bunlara şahit oldu ben o kadar doktorları sevsin diye çabalarken bi gecede alt üst ettiler oğlumun psikolojisini şuan öyle kötüyüm ki aklımdan çıkmıyor o yaratığın oğluma bunları yapmış olması
hiç vakit kaybetmeden şikayetçi olun. keşke hemen başka bir hastaneye gidip oğlunuzun kan içinde kalan ağzı için darp raporu tuttursaydınız.

Aslında sağlık bakanlığına gidiyor o dilekçe
Ama 184 ü de arayayım teşekkür ederim
Dılekçe veya aramak fark etmez 2 sıde aynı bı olay anlatayım sana 112 hemşiresıyım gece 3 te bı eglence merkezıne bıcakla yaralama dıye vakaya gıttım gıttıgımde herkez sarhos zaten sonra yaralının yanına gıttım yaralının yanındakı bıcak cektı bana tam saplsmaya calıstı kaçtım kıl payı kurtuldum sonra adlı mercılere gıttık sabımede ayrıca yazdım ama sonuc hıc bıse olmadı adam dısarda

hiç vakit kaybetmeden şikayetçi olun. keşke hemen başka bir hastaneye gidip oğlunuzun kan içinde kalan ağzı için darp raporu tuttursaydınız.
Şikayetçi oldum
Dün gece başka hastaneye götürdüm dilinin altını kaldırmadı oğlum bakamadı çok ısrar edemedim
Bende düşündüm darp raporu almayı

Dılekçe veya aramak fark etmez 2 sıde aynı bı olay anlatayım sana 112 hemşiresıyım gece 3 te bı eglence merkezıne bıcakla yaralama dıye vakaya gıttım gıttıgımde herkez sarhos zaten sonra yaralının yanına gıttım yaralının yanındakı bıcak cektı bana tam saplsmaya calıstı kaçtım kıl payı kurtuldum sonra adlı mercılere gıttık sabımede ayrıca yazdım ama sonuc hıc bıse olmadı adam dısarda
Geçmiş olsun size de sonuç alanlar da var nede olsa hiç bişey olmayacak diyerek susmuyormu insanlar
Hiç bişey olmamış gibi olağan davranmam mümkün değil bi nebze olsun içim rahatlar
Kimse de susmasın şikayetler arttıkça çözümde gelişir belki

184 nolu şikayet hattını arayin.Mutlaka bir dönüş yapiyorlar.peşini bırakmayın.Kimse zorla doktorluk yaptırıyor bunlara

Geçmiş olsun size de sonuç alanlar da var nede olsa hiç bişey olmayacak diyerek susmuyormu insanlar
Hiç bişey olmamış gibi olağan davranmam mümkün değil bi nebze olsun içim rahatlar
Kimse de susmasın şikayetler arttıkça çözümde gelişir belki
Tabıkı bencede sıkayet etmelısın zaten belkı cunku benım ıcın bır cocugun agzının kanaması mınıkbedenın canımın yanması herseyden daha onemlı bende bır anneyım benım cocugumada boyle bır muamele yspışsaydı kesınlıkle bende arkadını bırakmaz sıkayet ederdım ama keske dr hatasından kaynaklı darp raporu alabılseydın bu yolla mahkeme yolu bıle acık olurdu

Tabıkı bencede sıkayet etmelısın zaten belkı cunku benım ıcın bır cocugun agzının kanaması mınıkbedenın canımın yanması herseyden daha onemlı bende bır anneyım benım cocugumada boyle bır muamele yspışsaydı kesınlıkle bende arkadını bırakmaz sıkayet ederdım ama keske dr hatasından kaynaklı darp raporu alabılseydın bu yolla mahkeme yolu bıle acık olurdu
Çok isterdim bende darp raporu alabilmeyi direkt dava açardım zaten en azından bu şekilde ulaşabildiğim heryere ulaşıp sesimi duyururum psikolojik olarak bile fazlasıyla rahatlıcam

neden bilmiyorum ama kadinlardan daha merhamet beklerken doktorluk konusunda erkekler onlardan daha hassaslar anlamadim neden..yogunlar anliyoruz ama saglik sektorundesin sen ya karsindaki hasta ona en iyi sekilde yaklasmak zorundasin isine gelmiyorsa bu meslegi neden sectin 6 yasinda cocuk hastasina daha iyi yaklasmasi lazimken ustelik hicmi vicdan yokmus yazik

neden bilmiyorum ama kadinlardan daha merhamet beklerken doktorluk konusunda erkekler onlardan daha hassaslar anlamadim neden..yogunlar anliyoruz ama saglik sektorundesin sen ya karsindaki hasta ona en iyi sekilde yaklasmak zorundasin isine gelmiyorsa bu meslegi neden sectin 6 yasinda cocuk hastasina daha iyi yaklasmasi lazimken ustelik hicmi vicdan yokmus yazik
İnanırmısın biraz önce aynı şeyi kardeşime söyledim erkek doktorlar daha merhametli diye
O tavırdaki yaratıkta sanmıyorum ki zerre vicdan olsun
Bakalım şikayetleri yaptım tavrı falan geçtim muayene etmeden kovmak buna ne hakları var

Kesınlıkle haklısın soz konusu cocuk olunca dunyayı yakası gelıyor ınsanın:KK43:
Hastane başıma yıkıldı onların da başına yıkmak istedim...
İnşallah sonuç alırım
Birde bi doktorun hastayı muayene etmeme hakkı varmıdır? Bu zaten suç değilmi çünkü onlar işlerini koşulsuz şartsız kabul ediyorlar anne baba sonuçta içi yanıyor tartışma yaşanıyor sen bunun hırsını çocuktan çıkartamazsın ki

Sizi anlıyorum ama olayı tahmin ediyor doktoruda anlıyorum sonuçta doktorlarda insan
Suçlu kim mi ağır çalışma koşullarının iyleştirmesini sağlamayan yönetim yeterince doktor yetiştiremeyen eğitim zaten az olan doktorların görevden alan sistem verhasıl doktor ve hasta dışında suçlanak çok kişi var
bence cocuk sevmeyen cocuk doktoru olmasin. ne kadar yorgun olursan ol cocuga bu muameleyi yapamazsın. cocuga ve yasliya kiyamaz insan vicdani varsa biraz.

Alenen şiddet var, bu konuda bari doktorların çalışma şartları demeyin lütfen.

Biz de biliyoruz doktorların normal şartlarda çalışmadığını ama hangi gerekçe bu muameleyi haklı çıkarabilir?

Oğlumu bir kez acile götürdük devlet hastanesine, kapının önü ana-baba günü, doktor sakin sakin muayene etti (uzun uzun değil, sakin sakin, yoğunken de sakin kalınabildiğini gördüm), oğlumla şakalaştı, bilgilendirdi bitti.

Normal muayeneye götürdük yine devlet hastanesine, kapıda birkaç kişi var, o kadar sakin ki bizi randevudan 20 dakika önce aldılar, rutin kontrolde boy ölçümü olmadı, kilosuna ricamız üzerine bakıldı, apartopar çocuğu giydirmeden çıkarıldık ve bizi bilgilendirmesi gereken bir konuyu biz çıkarken söyledi.

Yoğunluk mu şimdi gerekçe, yoksa ikinci doktorun doktorluk vasıfları taşımaması mı?
Sizin doktor insanlık vasıflarını da taşımıyormuş ek olarak.

Alenen şiddet var, bu konuda bari doktorların çalışma şartları demeyin lütfen.

Biz de biliyoruz doktorların normal şartlarda çalışmadığını ama hangi gerekçe bu muameleyi haklı çıkarabilir?

Oğlumu bir kez acile götürdük devlet hastanesine, kapının önü ana-baba günü, doktor sakin sakin muayene etti (uzun uzun değil, sakin sakin, yoğunken de sakin kalınabildiğini gördüm), oğlumla şakalaştı, bilgilendirdi bitti.

Normal muayeneye götürdük yine devlet hastanesine, kapıda birkaç kişi var, o kadar sakin ki bizi randevudan 20 dakika önce aldılar, rutin kontrolde boy ölçümü olmadı, kilosuna ricamız üzerine bakıldı, apartopar çocuğu giydirmeden çıkarıldık ve bizi bilgilendirmesi gereken bir konuyu biz çıkarken söyledi.

Yoğunluk mu şimdi gerekçe, yoksa ikinci doktorun doktorluk vasıfları taşımaması mı?
Sizin doktor insanlık vasıflarını da taşımıyormuş ek olarak.
Başından sonuna kadar yazdıklarınıza katılıyorum iki gün önce aynı hastaneye gittim sabahın en erken saatleri yorgundu ama o kadar güzel muayene etti ki tavrı herşeyi çok iyiydi
Aynı hastane ikisi de doktor eksik olan tek şey dün geceki varlığın insan olmadığı

Back
X