101 kiloydm 96 kiloym su an :( ve dyete devam eslik etmk isteyen olursa beklıym

hayatsevi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
57
12
13
Konya
selam kızlaaar :) gunlugum hepımıze hayrlı ugurlu olur ınsaallah :) hep birlkte bu kılocuklarımızdan kurtulalım :) ben 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum ama o olmadan bu kıloları ııce vermem lazm 96 kılo gostermıyorum herkes 80 gosterdıgımı soyluyo ama benm komplexlerm war kımseye solemıom kılomu :) etrafmda kılolu ınsanlar war ama kmseye brlıkte dyet yapalm dıyemıyorum verdgm 5 kiloyu saglıklı beslenme spor ve 2.5 lıtre su ıle verdm yanlız yılmak uzerym ıstahım cok kabark napıcam blmıyorm :) allahm hepımıze guc kuvvet versın :) benle bırlıkte kılo vermek ısteyenlerı de beklıyom gunlugume :) tel no guwendıgım kısı olursa verebılırım sıkı dostta olabılırz burda :) mesajlasıp destek oluruz whatsapptan falan foto atarz :)) umarm kafama gore bırını bulurum :) rabbım hepımızın gnlune gore versn tanımasamda hc bırınızı sevıyorum hepınızı :) gorusmek dilegi ile hayrlı aksamlarrrrrr :) :*

meraba canm beraber başlayalım istersen

selam canım inşeAllah kiloların gider ve bebeğine kavuşursun hemen
bende bebek isteyip olmayanlardanım
benim tavsiyem ilk önce kilolarından kurtulman çünkü hamişlikte biraz sıkıntılar yaratabiliyor
inşallah çabuk sonuç alırsın takipteyim

semraanne memnun olurum canım :) senın boy kılo yas nedr :) berceste cok tsk ettm canm umarm rabbım sanad
a hayrlı evlatlar versn su guzel gunlern yuzu suyu hurmetıne ıns

semraanne memnun olurum canım :) senın boy kılo yas nedr :) berceste cok tsk ettm canm umarm rabbım sanad
a hayrlı evlatlar versn su guzel gunlern yuzu suyu hurmetıne ıns
canm benm öyle fazla kilom yok ama bi 5 6 kilo vermrk istiyorum 24 yaşınndayım boy 1.65 64 kilodayım 6 yıldır evliyim 3 yaşındada bir oğlum taham var

semracım allah bagıslasn oglunu rabbım olmayanlarada versn :) ben daha 20 yasndaym benm uzun senn kısa bi yolun war umarm hedefımıze ulasırız canm

SELÜLİT ENGELLEYİCİ YAZ SEBZE VE MEYVELERİ

Selülit artık hepimizin bildiği gibi genetik, hormonal nedenler, yanlış beslenme alışkanlıkları, hareketsizlik gibi birçok nedenden oluşur ve kadınların % 80 – 95′ inde görülür. Tabii yaz geldiğinde ise kilolarımızdan ve selülitlerimizden kurtulmak ilk hedefimiz olur. Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy’un yaza özel verdiği bazı sebze ve meyveler ile selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.

• Frambuaz: Frambuazın 100 gr’ı (1 küçük kase) 64 kalori içerir. Bütün kırmızı meyveler açlık bastırıcı harika lif kaynaklarıdır ama en fazla lif frambuazda bulunur. Hem kalorisinin düşük olması hem de lif açısından zengin olması selülit engelleyici özellik taşımaktadır. Buzlu çaya şeker ilave etmeden tatlandırmak için dondurulmuş frambuaz eklenebilir. Ara öğün olarak tercih edilebilir.

• Semizotu: Diğer yeşil yapraklı birçok sebze gibi semizotu da, kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini sağlayan mükemmel bir kalsiyum deposudur. Lif açısından zenginliğiyle selülitin en büyük düşmanı semizotu salatalarda, yemek olarak ve meze çeşidi olarak tüketilebilir.

• Mango: Bir adet mango günlük C vitamini ihtiyacınızın yüzde 96’sını karşılar ve periodontal (diş etine ilişkin) hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Mango aynı zamanda kanser ve kalp hastalığıyla savaşmaya yardımcı beta-karoten bakımından da oldukça zengindir. Mangoyu meyve salatanızın içine ekleyin.

• Karpuz: Vitamin ve mineral açısından zengin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyvedir. C ve A vitamininden zengindir. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlığı önler ve bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır. Çok sevilen bir meyve olan karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

• Domates: Likopen zengini domates cildin en güvenilir dostlarından biridir. Sadece domateste değil, pembe kırmızı renkli pek çok şeyde mesela karpuz, pembe greyfurt, kan portakalı gibi meyvelerde de bol miktarda likopen var. Domates ister çiğ olarak ister yemeklerde, salatalarda, çorbalarda, isteğe bağlı salça olarak tüketilebilir. Selülitsiz güzel bir cilde sahip olmanın yolu öncelikle domatesten geçer.

• Kayısı: İyi bir beta-karoten ve likopen kaynağı olan kayısı görmenize katkı sağlar. Karotenden elde edilen A vitamini kansere karşı koruyucudur. Kayısı ayrıca lif içeriği ve bol mineral içeriği ile selülitin engellenmesinde etkilidir.

• Böğürtlen: Aslında sadece böğürtlen değil ‘berry’ grubu yiyeceklerin neredeyse tamamı cildinizin en yakın dostlarıdır. Listede karadut, ahududu, kiraz, vişne, çilek gibi meyveler alınabilir. İyi bir ara öğün alternatifi olan bu besinler selülit diyetlerinde bolca kullanılır.

• Kabak: Sarı renkte çiçekler açan bir bitki olan kabak oldukça besleyicidir. Özellikle B1 ve C vitaminleri ile potasyum, fosfor ve çinko mineralleri içerir. Lif ve sıvı içeriği zengin bir besindir. Bu özelliği nedeniyle kolay sindirilebilen bir sebzedir. Birçok kanser türüne yakalanma riskini en aza indirdiği gibi selülitin oluşmaması için bolca tüketilmelidir.

• Soğan: C, B6 ve biotin vitaminleri ile kalsiyum ve krom mineralleri yönünden zengin olan soğan, aynı zamanda iyi bir diyet lifi kaynağıdır. Bunlara ek olarak folik asit, B1 ve K vitaminleri de içermektedir. İçeriğindeki flavonaidler ve kuersetin anti tümör etki gösterip ve bağışıklığı güçlendirmekte, selülit yapılarının oluşmasını engellemektedir.
Selülit oluşumuna karşı dikkat edilmesi gereken diğer noktalar

1. Günde 2-2,5 litre su içerek vücutta biriken toksinleri ve ödemi atmalısınız.

2. Kan dolaşımını hızlandırmak için egzersiz önemlidir. Özellikle selülit tedavisinde yürüyüş, koşu, yüzme, jimnastik gibi sporların yapılması son derece etkilidir.

3. Çok yağlı yiyecekler, kızartmalar, kavurmalar, hamur işleri ve unlu mamuller, kafein içeren kolalı ve gazlı içeceklerden uzak durulmalıdır. Gün içerisinde maksimum 2 fincan Türk kahvesi yeterlidir.

4. Günde 10 dakika fırça veya eldiven yardımıyla dairesel ve kalbe doğru hareketlerle, kalça, bacaklara ve kollara masaj yapılabilir. Kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta sonra bende katılabilirim aranıza :).

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı sabahlar canlarıımmm gıremıyorum pek kusura bakmayn o yzden knu baslıgında tel no dan whatsapptan bahsettm daha cok gorusebılırız dıye :) daha bebnde dgru duzgun baslayamadım acıkcası cunku ramazanda naparım onu dusunuyorumm :) neden iki hafta sonra ki ? ramazanda basarabılırmıyızki

2 hafta sonra doğum yapacağım allah nasip ederse ondan sonra zayıflamak için uğraşacağım

sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini çok kilo aldınmı ki

Yok 112 kilo ile hamile kaldım şu an 109 kiloyum. Doğumdan sonra düzenli beslenerek kilo vermek istiyorum

ben ramazanda kilo veriyorum 3 kilo rahat veririm canm bu arada kişiye cevap yazınca alıntı yaparak yazarsan mesela bana gönderdiğindei hemen görebilirim daha çabuk cevap yazarım

Yok 112 kilo ile hamile kaldım şu an 109 kiloyum. Doğumdan sonra düzenli beslenerek kilo vermek istiyorum

başaracağına inanıyorum ama öncelik bebeğin olsun diyet sütünü kalitesiz edip azaltmasın

selam kızlar bende antalyadan katılan bır tombısım 120 ıle basladım cabalarımla 112 oldum sımdı hedep 95 benım ıcın dıyet onerı ve yardımlarınızı beklıyorum ne yıyıp ne ıcıyorsunuz bu arada 24 yasında ve bekarım boyum 163 kılo 112

selam canm hoşgeldin daha yeni başladık bizde ne yiyip ne içtiğimizi paylaşmadık hiç.sen diyetisyene gitmeyi düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…