selam kızlaaar :) gunlugum hepımıze hayrlı ugurlu olur ınsaallah :) hep birlkte bu kılocuklarımızdan kurtulalım :) ben 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum ama o olmadan bu kıloları ııce vermem lazm 96 kılo gostermıyorum herkes 80 gosterdıgımı soyluyo ama benm komplexlerm war kımseye solemıom kılomu :) etrafmda kılolu ınsanlar war ama kmseye brlıkte dyet yapalm dıyemıyorum verdgm 5 kiloyu saglıklı beslenme spor ve 2.5 lıtre su ıle verdm yanlız yılmak uzerym ıstahım cok kabark napıcam blmıyorm :) allahm hepımıze guc kuvvet versın :) benle bırlıkte kılo vermek ısteyenlerı de beklıyom gunlugume :) tel no guwendıgım kısı olursa verebılırım sıkı dostta olabılırz burda :) mesajlasıp destek oluruz whatsapptan falan foto atarz :)) umarm kafama gore bırını bulurum :) rabbım hepımızın gnlune gore versn tanımasamda hc bırınızı sevıyorum hepınızı :) gorusmek dilegi ile hayrlı aksamlarrrrrr :) :*
selam kızlaaar :) gunlugum hepımıze hayrlı ugurlu olur ınsaallah :) hep birlkte bu kılocuklarımızdan kurtulalım :) ben 3 aylık evlıyım bebıs ıstıyorum ama o olmadan bu kıloları ııce vermem lazm 96 kılo gostermıyorum herkes 80 gosterdıgımı soyluyo ama benm komplexlerm war kımseye solemıom kılomu :) etrafmda kılolu ınsanlar war ama kmseye brlıkte dyet yapalm dıyemıyorum verdgm 5 kiloyu saglıklı beslenme spor ve 2.5 lıtre su ıle verdm yanlız yılmak uzerym ıstahım cok kabark napıcam blmıyorm :) allahm hepımıze guc kuvvet versın :) benle bırlıkte kılo vermek ısteyenlerı de beklıyom gunlugume :) tel no guwendıgım kısı olursa verebılırım sıkı dostta olabılırz burda :) mesajlasıp destek oluruz whatsapptan falan foto atarz :)) umarm kafama gore bırını bulurum :) rabbım hepımızın gnlune gore versn tanımasamda hc bırınızı sevıyorum hepınızı :) gorusmek dilegi ile hayrlı aksamlarrrrrr :) :*
canm benm öyle fazla kilom yok ama bi 5 6 kilo vermrk istiyorum 24 yaşınndayım boy 1.65 64 kilodayım 6 yıldır evliyim 3 yaşındada bir oğlum taham varsemraanne memnun olurum canım :) senın boy kılo yas nedr :) berceste cok tsk ettm canm umarm rabbım sanad
a hayrlı evlatlar versn su guzel gunlern yuzu suyu hurmetıne ıns
semracım allah bagıslasn oglunu rabbım olmayanlarada versn :) ben daha 20 yasndaym benm uzun senn kısa bi yolun war umarm hedefımıze ulasırız canm
2 hafta sonra bende katılabilirim aranıza :).
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı sabahlar canlarıımmmgıremıyorum pek kusura bakmayn o yzden knu baslıgında tel no dan whatsapptan bahsettm daha cok gorusebılırız dıye :) daha bebnde dgru duzgun baslayamadım acıkcası cunku ramazanda naparım onu dusunuyorumm :) neden iki hafta sonra ki ? ramazanda basarabılırmıyızki
2 hafta sonra doğum yapacağım allah nasip ederse ondan sonra zayıflamak için uğraşacağım
sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah bebeğini çok kilo aldınmı ki
hayırlı sabahlar canlarıımmmgıremıyorum pek kusura bakmayn o yzden knu baslıgında tel no dan whatsapptan bahsettm daha cok gorusebılırız dıye :) daha bebnde dgru duzgun baslayamadım acıkcası cunku ramazanda naparım onu dusunuyorumm :) neden iki hafta sonra ki ? ramazanda basarabılırmıyızki
Yok 112 kilo ile hamile kaldım şu an 109 kiloyum. Doğumdan sonra düzenli beslenerek kilo vermek istiyorum
başaracağına inanıyorum ama öncelik bebeğin olsun diyet sütünü kalitesiz edip azaltmasın
selam kızlar bende antalyadan katılan bır tombısım 120 ıle basladım cabalarımla 112 oldum sımdı hedep 95 benım ıcın dıyet onerı ve yardımlarınızı beklıyorum ne yıyıp ne ıcıyorsunuz bu arada 24 yasında ve bekarım boyum 163 kılo 112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?