:(

rosegul1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
26
0
1
Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var? Bir insanın ailesi ile iletişiminin iyi olması tabiki çok iyi ama sevgi pıtırcığı gibi olması sinir bozucu. Kalp gözlü emoji, kırmızı kalp, bunlar bence özel şeyler. Böyle her yerde görünce sinir oluyorum. Bir insanın sevgisini gösterme biçimi herkese farklı olmalı bence.

Son düzenleme:
Bunun adı kıskançlık ve aynı sorun hem bende hemde nisanlimda var ...
Aslında eşiniz ile konuşup, durumu izah edin..
Kendisi de biraz özen göstersin kelimelerine..

Tabi ben emoji kiskanmiyorum :dondurma:

Benim eşim de söyler , söylesin ne var bunda? Tamam bebeğim demez ama Gülüm canımın içi özledim sizi gibi cümleler kurar. Sohbet arasında kalp öpücük gönderir. Hiç kıskanmak geçmedi aklımdan bende aynı şeyleri yaparım görümcelerime, onları sevdiğimi söylerim canlarım derim.... Ben geniş olabilirim siz bakmayın bana :P

Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var? Bir insanın ailesi ile iletişiminin iyi olması tabiki çok iyi ama sevgi pıtırcığı gibi olması sinir bozucu. Kalp gözlü emoji, kırmızı kalp, bunlar bence özel şeyler. Böyle her yerde görünce sinir oluyorum. Bir insanın sevgisini gösterme biçimi herkese farklı olmalı bence.
sorun sende.

Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var?
Benim eşim bir tek benimle öyle konuşuyor bir tek bana msj atıyor o şekilde ama kızkardeşlerinede aynı şekilde davransa kıskanmazdım heralde ya bilmiyorum...
Ama annesiyle konuşurken çok kibar ve çok sevgi dolu konuşur napıyorsun sultanım istediğin bir şey var mı der mesela ama ben hiç kıskanmıyorum tam tersi çok hoşuma gidiyor...

Ben de eşim benimle şakalaştığı tarzda başkalarıyla şakalaşırsa gıcık oluyorum:KK51: özellikle ben yanındayken

Bu neydi ya :işsiz:
Eşim kardeşleriyle karşılaşınca dakikalarca öpüşür koklaşır kardeşi yani normaldir canımlı cicimli konuşması
Adam konuşurken yazarken onu mu düşünsün seçsin bunu karıma demiştim bunu karıma yazmıştım falan..
Çok garip bir kıskançlık

benim 45 yasında görümcem
eşime yollar bu emojileri
kalbim senin yasadıgın şehirde der
bitanem der, hayatım der,
aşkım der
der de der

eşim bu sekılde hitap etmez ona ama konsmanın sonuna eşim de kalpli öpücük koyar ablasına

ben de sinir oluyorum ama yapacak bırsey yok

Ciddi misiniz siz ya? Neye özen gösterecek mesela? Adam watsuptan millete mesaj atarken soğuk terler dökecek, ayyy hangi emoji ve kelime yasaktı, bu emoji karımın, bu kelimeyi eşime kullanmıştım önce, dur bakayım ayyy dur emojiye bastım yanlışlıkla mesaj gitti, ay ay ayy tühhh.

Bence kıskançlığın fazlası hastalık, mümkünse biraz değişin, adam değişmesin siz değişin yani. Adam normal çünkü...

Ciddi misiniz siz ya? Neye özen gösterecek mesela? Adam watsuptan millete mesaj atarken soğuk terler dökecek, ayyy hangi emoji ve kelime yasaktı, bu emoji karımın, bu kelimeyi eşime kullanmıştım önce, dur bakayım ayyy dur emojiye bastım yanlışlıkla mesaj gitti, ay ay ayy tühhh.

Bence kıskançlığın fazlası hastalık, mümkünse biraz değişin, adam değişmesin siz değişin yani. Adam normal çünkü...
Iyi de ben emoji kiskanmiyorum ki..
Benim agzimdan emoji kiskaniyorum diye bir cümle mi çıktı?
Tam aksine düzenledim..
Bu arada normal adam dediginiz Nisanlim ve bende de var dedim..
Bende birine canım dediğim zaman kendisi kıskanıyor..

Back
X