- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
Alıntı yapılınca öyle algiladim...2. kısım size ithafen yazılmadı. Hatta hiç birisi size değildi? Sadece sizin dikkat etsin kısmından konu sahibine yorum yazdım..
Yanlış anlaşılma olmuş..
Afedersin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntı yapılınca öyle algiladim...2. kısım size ithafen yazılmadı. Hatta hiç birisi size değildi? Sadece sizin dikkat etsin kısmından konu sahibine yorum yazdım..
Sizin cevabınıza ihtiyacım yok. Ilk önce uslubunuzu düzeltin. Evet sifaya ihtiyacım varsa versin zaten. Ben de bunu istiyorumOldu olacak sarılmasın öpmesin çünkü aynilarını size yapıyor ????!!?? Allah şifa versin...
Bilmem. Belki de anlamsızdır. Sizlerle paylasmam bundan zaten. Bende bir anormallik varsa bunu anlamakemojilere bu kadar anlam yüklemek çok anlamsız değil mi![]()
Üslubumda bir sorun yok . Sizin hastalıklı takıntınız var ve yüzünüze vurdum hepsi bu... Bu kadar kıskanç olmayın, onlar kardeşi! Çatlasanız da patlasanızda aralarını acsaniz da değişmeyecek bu durum... İyi günlerSizin cevabınıza ihtiyacım yok. Ilk önce uslubunuzu düzeltin. Evet sifaya ihtiyacım varsa versin zaten. Ben de bunu istiyorum
Bilmem. Belki de anlamsızdır. Sizlerle paylasmam bundan zaten. Bende bir anormallik varsa bunu anlamak
Benim o kadar ileri giden bir davranisim yok. Olsa zaten eşimi de rahatsız ederdim. Ben eşimi rahatsız etmiyorum ki o da bu davranışlara devam ediyor. Siz kendi yaşadığınız durumdan dolayı kusura bakmayın da aynıymış gibi bana saldırgan ifadeler kullanamazsınız. Farkındaysanız ilk olarak kendimi sorguluyorum ki burda paylaştım. Paylaşmak yerine kesinlikle böyle olmasini istiyorum. Kardeslerinle iletisimini değiştir diyebilirdim. Bunların hic birini yapmadım. Herkes aynı şekilde hayatın devam ediyor. Ben içimde yaşadığım sıkıntıyı paylaştım sadece. Ve ilk önce kendimi sorgulayarak. Kimsenin hayatını b*ka çevirerek değil yani. Ne yasiyorsam kendim yaşıyorum kendim üzülüyorum. Bir problemim varsa da bunu düzeltme peşindeyim. Iyi günlerBakın, kardeşlerine aynı davranan bir adamın eşi olarak size yazdım ve abartıı geldi... Kardeşler evlenince neden samimiyeti kessinler ? Biliyor musunuz sırf bu yüzden büyük abimin yanaklarından bile opemiyorum çünkü yengem yiyecek gibi bakıyor ve ben sineye çekip uzak kalıyorum sırf huzurları kaçmasın diye. Ben kardesiyim o eşi... Ama maalesef sanıyorsunuz ki biz kocalarınızı yicez...
Ben şu emojileri nerde görsem deliriyorum :)Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var? Bir insanın ailesi ile iletişiminin iyi olması tabiki çok iyi ama sevgi pıtırcığı gibi olması sinir bozucu. Kalp gözlü emoji, kırmızı kalp, bunlar bence özel şeyler. Böyle her yerde görünce sinir oluyorum. Bir insanın sevgisini gösterme biçimi herkese farklı olmalı bence.
Kusura bakmayın sizin gibi kalbi fesatlar anlamaz. Siz nasilsaniz karşınıza öyle insanlar çıkmış. Ben şu ana kadar kimseyi rahatsiz etmedim. Etmem de.Üslubumda bir sorun yok . Sizin hastalıklı takıntınız var ve yüzünüze vurdum hepsi bu... Bu kadar kıskanç olmayın, onlar kardeşi! Çatlasanız da patlasanızda aralarını acsaniz da değişmeyecek bu durum... İyi günler![]()
İçinizden bunları geçirmeniz yeter de artar bile... Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum sorun sizde...Benim o kadar ileri giden bir davranisim yok. Olsa zaten eşimi de rahatsız ederdim. Ben eşimi rahatsız etmiyorum ki o da bu davranışlara devam ediyor. Siz kendi yaşadığınız durumdan dolayı kusura bakmayın da aynıymış gibi bana saldırgan ifadeler kullanamazsınız. Farkındaysanız ilk olarak kendimi sorguluyorum ki burda paylaştım. Paylaşmak yerine kesinlikle böyle olmasini istiyorum. Kardeslerinle iletisimini değiştir diyebilirdim. Bunların hic birini yapmadım. Herkes aynı şekilde hayatın devam ediyor. Ben içimde yaşadığım sıkıntıyı paylaştım sadece. Ve ilk önce kendimi sorgulayarak. Kimsenin hayatını b*ka çevirerek değil yani. Ne yasiyorsam kendim yaşıyorum kendim üzülüyorum. Bir problemim varsa da bunu düzeltme peşindeyim. Iyi günler
PekiBen şu emojileri nerde görsem deliriyorum :)
Seni seviyorum ,kalp kalp kalp olunca çok seviyorum , düz seviyorum yazınca ,az seviyorum mu oluyor ? Önceden emoji mi vardı ? Bence çok gereksiz ..
Aşırı abartı !
Başta da dediğim gibi eşim kardeşlerine gayet de sizin eşinizin davrandığı gibi davranıyor. Bir kere olsun sizin gibi içten içe kıskanmayı bile düşünmedim. Şimdi siz düşünün kim fesat...Kusura bakmayın sizin gibi kalbi fesatlar anlamaz. Siz nasilsaniz karşınıza öyle insanlar çıkmış. Ben şu ana kadar kimseyi rahatsiz etmedim. Etmem de.
Olabilir. Sorun bende olabilir. Ben de bunu anlayabilmek için yazdım. Seviyesiz insanların sözlerine ihtiyacım yok. Gule güleİçinizden bunları geçirmeniz yeter de artar bile... Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum sorun sizde...
Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Sizi ilgilendirmez. Sıkıntılı bir süreç geçirdim. Hala da etkileri üzerimde. Belki de bundan kaynaklanıyor dur bunlar diye kendimi sorguluyorum. Bu sebeple paylaşıyorum zaten bunları.Başta da dediğim gibi eşim kardeşlerine gayet de sizin eşinizin davrandığı gibi davranıyor. Bir kere olsun sizin gibi içten içe kıskanmayı bile düşünmedim. Şimdi siz düşünün kim fesat...
Bana göre kardeş sevgisi ve eşsevgisi farkını hissesebilmeliyiz. Kimse kardeşini sevmesin demiyor. Bunu yanlış anlayanlar var.Valla benim esim de kiz kardeslerine 'bebegim' diyo ben de sinir oluyorum![]()
Bazi arkadaslar kiskanc falan yazmis ama bence kiskanclikla alakasi yok bende istemem bana soyledigi kelimeler bana özel olmali baskasina kullancaksa bana kullanmayiversin bi zahmetEşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var?