:(

Benim eşim de söyler , söylesin ne var bunda? Tamam bebeğim demez ama Gülüm canımın içi özledim sizi gibi cümleler kurar. Sohbet arasında kalp öpücük gönderir. Hiç kıskanmak geçmedi aklımdan bende aynı şeyleri yaparım görümcelerime, onları sevdiğimi söylerim canlarım derim.... Ben geniş olabilirim siz bakmayın bana :p
Bazi kelimeler vardir kisiye, eşe özeldir.diye düşünüyorum.

Bazi kelimeler vardir kisiye, eşe özeldir.diye düşünüyorum.
Tamam siz öyle düşünün. Beni konu içine cekmeyin daha fazla... Abartıldığını düşünüyorum hepsi bu. Başta da söyledim,ilk sayfada yorumum var okursunuz belki... altı üstü emoji yahu.

Bazi arkadaslar kiskanc falan yazmis ama bence kiskanclikla alakasi yok bende istemem bana soyledigi kelimeler bana özel olmali baskasina kullancaksa bana kullanmayiversin bi zahmet
Teşekkür ederim direk saldırmak için değil de anlamak için yazdığınız için. Mesela size söylediği kelimeleri daha önce annesi için kullanmışsa hala da kullanıyorsa. Kardeşlerine de kalan ifadeleri kullanıyorsa. O zaman insan senin eşin için özel olan sevgi ifaden nedir o zaman diyor. Kelimelerin yüzde 90 ını başka yerde duyarsa, insan üzülüyor. Onlara olan sevgisini kiskanmak değil bu. Ben senin eşinsem bizim için özel olanlar hangisi o zaman diyor insan. Ben eşimle evlenebilmek için çok sıkıntı çektim. Psikoljim bozuldu. Hala da iyi olduğumu hissetmiyorum. Bunlar belki de bundandır diyorum. Ama insan onca şeyin ardından özel olduğunu hissetmek istiyor. Bunu istemesi çok mu. En azından eşimin sadece benim için kullandığı çok öZel cümleler olsaydı bunları takmazdım

Saçma kıskançlık ne sevgi doyimsuzlugu var kadınlarda hayret.emoji kıskançlığı.artık psikologlarinda isi zor yeni yeni duygu durumlari cikiyor
Evet insan, psikolojisini bozacak şeyler yaşarsa psikolojisi de bozulur kafayı da yer. Siz anca konuşun.

kıskançlıkta son nokta. Ailesi ayol. yazar gönderir hatta gider öper sever
Biz de ailesiyiz değil mi. Öpsün sevsin bir şey diyen yok. Kardeş sevgisi es sevgisi anne baba sevgisi bunlar arasındaki farkı insan hissetmeli

Psikologlar psiyatri ler neden var .eşinize sarmayin.gidin.
Sizin gibiler yazmasın olur mu. Insanlara saldıracak yer arayan hastalrdan birisiniz siz de kusura bakmayın. Ben eşime sarmıyorum. Onu bu konuda hiç rahatsız etmedim. Sadece kendi içimde yaşadım.

anormallik mi bilmem ama normal değil ..
siz mesela arkadaşınız vs ile mesajlaşırken sakınıyormusunuz emojileri.. eşinize kalp emojisi gönderdiniz diyelim arkadaşınıza göndermemeniz gerektiğini mi düşünürsünüz?
bakın burda da bir sürü emoji var hepsi kamuya açık duruma uygun kullanılsınlar diye varlar..
:KK200::KK60: şimdi mesajlaşırken eşime de göndermiş olabileceğim bu emojileri size de gönderiyorum . bu beni eşimi önemsemiyor mu yaptı ?
Evet kullanıyorum ama çok sık değil. Ayrıca ben eşim için sevgi ifadesi de olsa emoji de olsa hep öZel davranıyorum. Ama hasta gibi bu eşimin emojisi demiyorum. En azından özel olan şeyler olmalı

Sizin gibiler yazmasın olur mu. Insanlara saldıracak yer arayan hastalrdan birisiniz siz de kusura bakmayın. Ben eşime sarmıyorum. Onu bu konuda hiç rahatsız etmedim. Sadece kendi içimde yaşadım.

Allah Allah, az önce konunda eşime rahatsızlığımı söyledim o devam etti demiştiniz, şimdi de onu rahatsız etmedim demişsiniz. Zaten konunuz da kısalmış, bu kısım çıkmış. Böyle olunca konunuza yazanlar işkembeden sallamış gibi oldu.

Ekleme: Haa emoji ile ilgili kısımda çıkmış. Madem normal bir durum neden ilk mesajınızı silme ve değiştirme gereği duydunuz? İnsanlar anormal diyince kızıyorsunuz ama kendi yazdığınızın arkasında durmuyorsunuz. Sonra hasta, anormal, insan gibi yazmayan biz oluyoruz...

Allah Allah, az önce konunda eşime rahatsızlığımı söyledim o devam etti demiştiniz, şimdi de onu rahatsız etmedim demişsiniz. Zaten konunuz da kısalmış, bu kısım çıkmış. Böyle olunca konunuza yazanlar işkembeden sallamış gibi oldu.
Bir kere söyledim eşime. Yüz kere söyleyip kafasını şişirmedim. Bir şeyden rahatsizligimizi da 1 kez ifade etmek sorun olmasa gerek. Konuşarak anlaşmak diye bir şey var değil mi. Evet bunu sadece bir kez söylediğim için eşimi rahatsız etmiş olmuyorum

Bir kere söyledim eşime. Yüz kere söyleyip kafasını şişirmedim. Bir şeyden rahatsizligimizi da 1 kez ifade etmek sorun olmasa gerek. Konuşarak anlaşmak diye bir şey var değil mi. Evet bunu sadece bir kez söylediğim için eşimi rahatsız etmiş olmuyorum
Evet öyle oldu. 2. Yazdığım emoji konusunu çok takmıyorum. Bazen öyle düşündüğüm için yazmıştım. Ama bunu çok takan bir insanmisim gibi bilip bilmeden konuşanlar oluyor. Yapacak bir şey yok. Silerim

Evet öyle oldu. 2. Yazdığım emoji konusunu çok takmıyorum. Bazen öyle düşündüğüm için yazmıştım. Ama bunu çok takan bir insanmisim gibi bilip bilmeden konuşanlar oluyor. Yapacak bir şey yok. Silerim

Zaten insanı anlamadan yorum yapanlar çoğunlukta olduğu için. Ben silsemde silmesem de iskembeden sallayan dolu

Ekleme: Haa emoji ile ilgili kısımda çıkmış. Madem normal bir durum neden ilk mesajınızı silme ve değiştirme gereği duydunuz? İnsanlar anormal diyince kızıyorsunuz ama kendi yazdığınızın arkasında durmuyorsunuz. Sonra hasta, anormal, insan gibi yazmayan biz oluyoruz...
Bu beni ilgilendirir. Konu silinse tamamını silicem. Çünkü benim için bu kadarı yeterli. Birkaç görüşe ihtiyacım vardı sadece

Sileceğni düşünen arkadaş ilk sayfada alıntılamış :dondurma:yemiicuuuk:KK49:

Back
X