• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

74'e dusunce bende baslicam dukana, 69.9u daha hizli gorebilmek icin :) yarin sabah tartilmayi unutmam umarim, en son 76.4tum. Ama normal diyet sonrasi atak yapilinca, diyet yapmiyorken yapilan atak kadar kilo kaybi olmaz muhtemelen :(

Sabah8:00
2 dilim pita ekmeğinden tost
Öğlen 13:00
1,5 kaşık kıyma kavurması çok az peynir ve dukan krep
Akşam 20:00
6 adet köfte pita ekmeği
Hibiskus içtim mistik çay içtim 2,5-3 litre arasıda su içerim bugün yeşil çay içeceğim 30 dk yürüyüş 1 mil leslie 15 dk spor :KK73:

Ben tartıldım canm -300:)
Oo çok güzel canım

Tebrikler valla, bu azmin yarisi bende olsa keske :)
Valla canım tek yol dukan bence ilk yaptigimda çok daha hızlı gitmişti çünkü daha fazlaydı ya kilom ondan sanırım

74'e dusunce bende baslicam dukana, 69.9u daha hizli gorebilmek icin :) yarin sabah tartilmayi unutmam umarim, en son 76.4tum. Ama normal diyet sonrasi atak yapilinca, diyet yapmiyorken yapilan atak kadar kilo kaybi olmaz muhtemelen :KK43:
direk geç dukana neden kendine eziyet ediyosun ki 2 kasik pilav 5 kasik çorba ayyy çok daha zor bence bugün söylemesi ayıp 500 gr köfte yedim:)

Sabah8:00
2 dilim pita ekmeğinden tost
Öğlen 13:00
1,5 kaşık kıyma kavurması çok az peynir ve dukan krep
Akşam 20:00
6 adet köfte pita ekmeği
Hibiskus içtim mistik çay içtim 2,5-3 litre arasıda su içerim bugün yeşil çay içeceğim 30 dk yürüyüş 1 mil leslie 15 dk spor :KK73:
Bugün saf günündü dimi canım menü gayet iyi ama sen hiç yoğurt yemiyosun galiba

Sabah
1 yumurta
Peynir
domates
salatalık

Öğle
Patlıcan yemeği
Krep
yoğurt

Akşam
Bolca kofte:)
3 bardak ayran
Dukan puding

Oo çok güzel canım

Valla canım tek yol dukan bence ilk yaptigimda çok daha hızlı gitmişti çünkü daha fazlaydı ya kilom ondan sanırım

direk geç dukana neden kendine eziyet ediyosun ki 2 kasik pilav 5 kasik çorba ayyy çok daha zor bence bugün söylemesi ayıp 500 gr köfte yedim:)

Bugün saf günündü dimi canım menü gayet iyi ama sen hiç yoğurt yemiyosun galiba
Yiyorum canımda yoğurt bitmiş fırsat bulamadım almaya :KK48: evet sp günündeyim canım

Ilk yaptigim zamanlar benim de kurtaricim yogurttu :) dukan yaparken zorlanmiyordum ama sinirli secenek oldugu icin bunalmistim ayni seyleri yemekten.

Ilk yaptigim zamanlar benim de kurtaricim yogurttu :) dukan yaparken zorlanmiyordum ama sinirli secenek oldugu icin bunalmistim ayni seyleri yemekten.
Hımm anladım canım ben diyet yapmiyorken de bunları yiyodum sadece ek olarak pilav makarna ekmek ve tatli:) en zoru benim için tatliyi bırakmak oldu

Hımm anladım canım benim yoğurt kurtaricimda ondan sordum:)
Ay bnde severek yiyorum herşeyi yoğurtla ama bugün öle oldu kuzum ;)
Canım aslında internette bir sürü farklı tarifler var yaa biz sınırlı kalıyoruz :KK75:

Hımm anladım canım ben diyet yapmiyorken de bunları yiyodum sadece ek olarak pilav makarna ekmek ve tatli:) en zoru benim için tatliyi bırakmak oldu

Benim icin de gece yemek en buyuk sikinti. 69.9u gormek istiyorum artik :KK53: o yuzden 3-4 kg kala baslamak istiyorum ki daha kisa surede goreyim 69u :))

Evet aynen var ama ben cok useniyorum hazirlamaya, o yuzden cok yogurt yiyordum :))
Mesela bugün bazlama tarifi vardı ben hamuru karıştırım annem pişirdi krep gibi oldu bide tarçınlı kek tarifi gördüm 7li rakamlara veda edince yapacam havuçlu tarçınlı bi kek :KK48: canım dukanda erinmeyecen erinirsen zor geliyor ve aç kalıyorsun onun için yapacaksın:KK39:

Ay bnde severek yiyorum herşeyi yoğurtla ama bugün öle oldu kuzum :KK66:

Canım aslında internette bir sürü farklı tarifler var yaa biz sınırlı kalıyoruz :KK75:
Canim ben hem iş çocuk ev çok yoğunum o yüzden kolay tariflere kaçıyorum ama gayet memnunum hiç sıkılmadım zaten normaldede bu tarz yemekler yapiyodum

Benim icin de gece yemek en buyuk sikinti. 69.9u gormek istiyorum artik :KK53: o yuzden 3-4 kg kala baslamak istiyorum ki daha kisa surede goreyim 69u :))
Hımm anladım canım boyun kac olmak istediğin kilo 65mi

Günaydın :KK68:
Canim ben hem iş çocuk ev çok yoğunum o yüzden kolay tariflere kaçıyorum ama gayet memnunum hiç sıkılmadım zaten normaldede bu tarz yemekler yapiyodum

Hımm anladım canım boyun kac olmak istediğin kilo 65mi
Ay canım aynen ben bekar oldugum için işler daha rahat bitiyor kuzum çocuk iş ev insana yorucu gelir hepsi birden bıkmadıysan ne güzel canım inşallah şu kiloları verip rahat ederiz:KK60:

Günaydın :KK68:

Ay canım aynen ben bekar oldugum için işler daha rahat bitiyor kuzum çocuk iş ev insana yorucu gelir hepsi birden bıkmadıysan ne güzel canım inşallah şu kiloları verip rahat ederiz:KK60:
Inşallah canim ya bugün tartilmadim yine kendimi şiş hissediyorum 78 olurum inşallah pazartesiye sen tartildinmi

Back
X