- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Inşallah canım:)Olsun canım birden gider insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım:)Olsun canım birden gider insallah
Canim maşallah sen iyi spor yapiyosun ben sadece salı car perşembe is yerime yürüyorumMenüm
Sabah 12:00
2 kaşık kıyma kavurması krep hibiskus çayı
Akşam 19:15
Köfte pita ekmeği yoğurt
Mistik çay 40dk yürüyüş 1 mil leslie 2,5 litre su yeşilçay :)
Canım bazen yapamıyorum bende hele haftasonu hiç yapamıom tam gün çalışıyorum yaaCanim maşallah sen iyi spor yapiyosun ben sadece salı car perşembe is yerime yürüyorum![]()
Aa sen çalışıyomusun mesleğin ne ben bilmiyordumCanım bazen yapamıyorum bende hele haftasonu hiç yapamıom tam gün çalışıyorum yaa![]()
Öğretmenim canım ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum şimdilikte etüt merkezinde çalışıyorum hafta içi 3-7 hafta sonu 8:30-5:30 çalışıyorum :)Aa sen çalışıyomusun mesleğin ne ben bilmiyordum
Branşın ne canım bende müzik ogretmeniyimÖğretmenim canım ama atanamadım şubat atamasını bekliyorum şimdilikte etüt merkezinde çalışıyorum hafta içi 3-7 hafta sonu 8:30-5:30 çalışıyorum :)
Matematik canımBranşın ne canım bende müzik ogretmeniyim
Ooo çok zor allah kolaylik versin canım siz çok yüksek ataniyosunuz tercih yaparken doğuda sormak istediğin yer olursa canım yardimci olabilirim 3 sene kaldım Diyarbakır daMatematik canım
Benimki ilköğretim kuzum tamm sorarım kuzucum çok sağol :)Ooo çok zor allah kolaylik versin canım siz çok yüksek ataniyosunuz tercih yaparken doğuda sormak istediğin yer olursa canım yardimci olabilirim 3 sene kaldım Diyarbakır da
Evet canım süt ile yapıyorum :)) olsun az olsunda yinede gitsin :)Canım mistik cayi sütle mi yapıyorsun bu arada 78.5 bugün kilom 1 haftada 300 gr gitti az ama olsun:)
Ben burayı zor takip ediyorum canım ya ondan şimdi bide sayfalar ilerliyor ya okuyamiyorum benCanım cuma yarısmalarına katılsana daha çok motive oluyorsun:)
Tmm cnmBen burayı zor takip ediyorum canım ya ondan şimdi bide sayfalar ilerliyor ya okuyamiyorum ben
Aynen öyle kuzum :) rengi çıksın sonra iç :)Canım ben hibiskus aldım nasıl yapcam sıcak suya bi kaç tane attım öyle içtim dogrumu