- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Gayet güzel olmuş kuzum :)Menüm
Sabah
Şekersiz kahve
Dukan krep
Peynir
Öğle
Köfte
Yoğurt
Light kola
Akşam
Balık
Az salata (dayanamadim)
Hibiskus çayı:)
Spor 1 saat yürüyüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel olmuş kuzum :)Menüm
Sabah
Şekersiz kahve
Dukan krep
Peynir
Öğle
Köfte
Yoğurt
Light kola
Akşam
Balık
Az salata (dayanamadim)
Hibiskus çayı:)
Spor 1 saat yürüyüş
Öyle yaptım canım 100 gr gitmiş dünden beri:)Aynen öyle kuzum :) rengi çıksın sonra iç :)
3litre caymi ben bi bardak ictim:))Menüm
Sabah 10:20
2 tane dukan poğaça
Öğlen 14:00
Kabak havuç yoğurtlaması azcık pita ekmeği
Akşam 20:30
Patlıcanlı Kıymalı yemek yoğurt pita ekmeği peynir domates
3 litre su Hibiskus çayı mistik çayda içecem 45 dk yürüyüş:))
Aynen gitsinde gram gitsin diyoruz :) 3litre su kuzum :) ayrıca hibiskus çayı ama onuda günde 3-4 bardak içiyorum :)) tabiki veririm kafamdan salladım tarifi :))Öyle yaptım canım 100 gr gitmiş dünden beri:)
Ayy artık gramlari sayiyoruz yaa
3litre caymi ben bi bardak ictim:))
Bide poğaça tarifini verirmisin canim
Iyiyim canım kilo vermem yavasladim son 10 ya az kaldı heyecan artti:)Canım nasılsın
Bende menümü yazayım
Sabah 8:10
Dukan poğaça süt
Öğlen 13:00
6köfte yoğurt pita ekmeği
Akşam 18:300
2 palamut
3litre su hibiskus ayran soda içtim mistikte içecem 30 dakika yürüyüş![]()
Canım duraklıyor bazen yaa sabret snra gerir gidiyor :))Iyiyim canım kilo vermem yavasladim son 10 ya az kaldı heyecan artti:)
Evet şu an durakladı ama bugün yolda geçen dönem benim okulda çalışan servis annesi vardı o gördü beni hastalikmi gecirdin ne kadar zayiflamissin diyo acayip gaza geldim hatta kendime lıght puding yaptım onun bile yarısını yiyemedim ruhum doydu:)Canım duraklıyor bazen yaa sabret snra gerir gidiyor :))
Ayy ne güzel canım öyle zayıflamışsın diyenler olunca ben çook mutlu oluyorum :) canım duraklayınca bu tatlandırıcı olan şeylere ara ver kilo vermen geri hızlansın :)Evet şu an durakladı ama bugün yolda geçen dönem benim okulda çalışan servis annesi vardı o gördü beni hastalikmi gecirdin ne kadar zayiflamissin diyo acayip gaza geldim hatta kendime lıght puding yaptım onun bile yarısını yiyemedim ruhum doydu:)
Doğru aslında canimda benim regl yaklaştı ondan dayanamıyorumAyy ne güzel canım öyle zayıflamışsın diyenler olunca ben çook mutlu oluyorum :) canım duraklayınca bu tatlandırıcı olan şeylere ara ver kilo vermen geri hızlansın :)
Havuç ye güzel oluyor:))Doğru aslında canimda benim regl yaklaştı ondan dayanamıyorum
Evet bugün yedim:)Havuç ye güzel oluyor:))
İyi yapmışsın canımEvet bugün yedim:)