• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.:(

Bu modelden bende de var. Hatta bana değil kendi annesine, kardeşlerine karşı da mesafe koyuyor, küs kalmaya bayılıyor yani.
Bunun çocukluk çağından geldiğini düşünüyorum, yani kolay kolay değişmez. Annesinden ayrı yengesiyle abisinin evinde büyümüş benim eşim ve hep içine kapanık duvar arasında olmuş, onun etkisinin olduğunu düşünüyorum ama bu demek değil ki haklı..
Evlilikte küs kalınmaması gerektiğini öğrenecekler illa ki.
Ben de çok usanmıştım. En nefret ettiğim şey bir insanın inatla küs kalmak istemesi, hatta bıçakla deşmek geliyordu içimden.
Yaptığım yemekleri yiyor, ama bana küs kalmaya devam ediyordu eşim. En sonunda madem öyle ben de yemek yapmıyorum dedim. Tamam o zaman dışardan yerim dedi.. Bir gün yedi iki gün yedi baktı benim yemekler gibi olmuyor, mesaj yazmış yemek yapmamakta kararlı misin diye :D
Neyse dedim ben de artık, sen küs kalma huyundan vazgeçmedigin sürece bu böyle.
Şimdi o huyu azaldi, arada yapıyor ama ben kafama takmıyorum oğlumla ilgileniyorum, keyif alacağım şeyler yapıyorum görmüyorum onu :) keyfi bilir..

yok yok öyle onun inadına geleek tavırlar işe yaramaz bence benim eşim de böyleydi artık değil o küstüğünde ölüp biterdm çok üzülürdüm zamanla sallamamaya başladım bişey olmamış gibi normal davrandım 2-3 gün sonra kendi haline dönüyo evet cnm sıkılıyo ama takmıyorum eskisi kadar.
bir de küs olduğunda değil de aranız çok iyi olduğunda canımlı cicimli konuşup böyle davranmasının seni çok üzdüğünü kızsa bile küslüğü uzun süre sürdürmemesi gerektiğini bebeğiniz olduğunu ona artık örnek davranışlar sergilemeniz gerktiğini aile içinde küslük olmamalı minvalinde bir konuşma yap

Alışmış o sen alıştırmışsın. Haklıysan atma adım falan ne o öyle canım herseyın bı adabı var

yok yok öyle onun inadına geleek tavırlar işe yaramaz bence benim eşim de böyleydi artık değil o küstüğünde ölüp biterdm çok üzülürdüm zamanla sallamamaya başladım bişey olmamış gibi normal davrandım 2-3 gün sonra kendi haline dönüyo evet cnm sıkılıyo ama takmıyorum eskisi kadar.
bir de küs olduğunda değil de aranız çok iyi olduğunda canımlı cicimli konuşup böyle davranmasının seni çok üzdüğünü kızsa bile küslüğü uzun süre sürdürmemesi gerektiğini bebeğiniz olduğunu ona artık örnek davranışlar sergilemeniz gerktiğini aile içinde küslük olmamalı minvalinde bir konuşma yap
Bu konusmus halim oncedn ikimizde daha serttik boga burcu cok inat cok

Bu konusmus halim oncedn ikimizde daha serttik boga burcu cok inat cok
işte zamanla törpülenecek küslük hiç iyi bişey değil insanı mahvediyo biliyorum bide alışkın olmayanlar için. eşimde de küsme huyu var annesi aynı öyle sinirlenince surat asıp küser o da ondan öyle görmüş. benim annem hiç küsmez bende küsmem 5 dk da eski halime dönerim.

N
işte zamanla törpülenecek küslük hiç iyi bişey değil insanı mahvediyo biliyorum bide alışkın olmayanlar için. eşimde de küsme huyu var annesi aynı öyle sinirlenince surat asıp küser o da ondan öyle görmüş. benim annem hiç küsmez bende küsmem 5 dk da eski halime dönerim.
ne yapiyorsunuz peki.. Ne mesaj ne selan ne sabahimiz var bebegi optu gitti .. Yemekte yapmadim :/

N

ne yapiyorsunuz peki.. Ne mesaj ne selan ne sabahimiz var bebegi optu gitti .. Yemekte yapmadim :/
eskiden suratını asınca konuşalım derdim konuşurduk güya 2-3 saat bide benim eşim çok demagoji yapar mutlaka kendini haklı çıkarır ne kdr konuşsam da saatlerce onun haklı olduğunu kabul edene kadar anlatır kafam karışır, arada beni suçlar eskileri açar, benim ağzım o kdr laf yapamaz en sonunda kafam kazan gibi olur o da bi paket sigara içmiş olur sonunda da bir yere varamayız. artık üstüne gitmiyorum konuşalım demiyorum bikaç gün suratını asıyo sonra bi şekilde geçiyo napim.

Back
X