• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.:(

Niye, göbeğiniz bir mi kesilmiş?
Oda her işine seni mi götürüyormuş?
Abinle bir yere gitmek için izin mi gerek haber. İ gerek?

Alma o bebek arabasını abinden git 3-5 milyarlık bir araba aldır. Sensiz hiç birşey yapmamalıyım haklısın de sonra da.

Küsenin peşinden her gidişte pekiştirirsin. Sakın ha ilk adımı atma haklıyken, yoksa bu zamanla 1-2 aya kadar çıkar.

Bir akrabam var tammm 9 ay küs kaldı en son kızcağızın canına tak etti baba evine gitti 2 çocukla.
kim kustu aaaaa nedebgitti

Yavrum o zaman bekle.Üstüne gitme.Küslük bitip keyifli olduğu anında al karşına yaptığı yanlışı anlat.İki tarafta sakinken konuşmak daha iyidir her zaman.Anlamıyor diyeceksin belki.Erkekler kafalarına vura vura anlatmadan anlamıyor çoğunlukla zaten.O anlamıyor da olsa,sen anlatmaya devam et.Baba olmuş artık.Böyle mi örnek olacak?
kusme yine konus alttan al mi diosun

Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Konuyu biran ben açtım sandim benim eşim de ayni ilk adimi atmaktan yoruldum..en son atmadim özür mesaji atip yemeğe çikardi artik bende dayanip ilk adimi atmiyacagim umarim basaririm..

Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Aksam geldiginde evde olmayin. Aradiginda acmayin. Gecenin gec bir saaati eve donup nerdeydin derse aradigimda acsaydin bilirdin deyip cevap vermeyin. Mum olmazsa banada nemesis demesinler ;)

Teyzem ve eniştem de aynı.
Teyzem senden farklı olarak eniştem küstüğünde hiç pas vermez.
Umursamaz.
İşine gücüne bakar.
Eniştem de kendi kendine küser küser barışır:olamaz:

Onlar böyle devam edip gidiyor.
Eniştem küsmekten vazgeçmedi ama
Artık teyzem çok takmıyor, işine baktığından en azından canı sıkılmıyor..

Pisinden ? Ne ya

Ayrica alistirmissin adami tabi umru olmaz nede olda ayagina gidiyon her defasinda. Hakli olayim haksiz olayim esim benle barismadan ben barismam nokta :63:

Ay en nefret ettiğim erkek tipi. Benimki küsmez ama bi kızıştıysak haklıysam eğer hiç oralı olmam.
Sen de adım atma. O ne kadar inatsa sen de o kadar inat ol. Eninde sonunda pes eder.gelir.
Umursama.

Dimdik durabilen problemleri konusarak cozebilen bir erkek saniyordum seni bebek gibi küsen biri olmana sabrettim ama cok sıkıldim bu durumdan haberin olsun de

Ya kustuyse kustu sen neden gidiyorsun ki.Benim baban da aynen boyle bir insan ve annem de aynen senin yaptığın gibi sürekli affeden taraf oldu. Babam mi 50 yaşında hala değişmedi! Anlatabiliyor muyum . Sakin ama sakin alttan alma canim..... hakliysano gelene kadar gelme. Benden soguduysan benle de yatma gerekirse de çeker giderim de... onlar kim ya...

Evde kavga et bağr çağr. Brnmkide küsyo çok.bikere yeter küfr fln arabanin camini kirdm.el frenini kirdm. Kavga çkardm yoldayken. Küfr falan. Ondan sonra fıss etdi. Şokdaydı zaten. Bi daha küsmedi.

Back
X