:(

Nohopee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
77
26
3
28
Merhaba arkadaşlar herkese ben daha 19 yaşında olmama rağmen çok mutsuzum , kendime hiç ozguvenim yok , hiçbirşeyden zevk almıyorum . Yasitlarim gibi gezip durmuyorum hep evdeyim ve tamamen benim secimim . Kendime hiç ozguvenim yok , çevremdeki insanlar güzel olduğunu söyler ama ben kendimi kilolu çirkin buluyorum tek derdim bu da değil , 17 yaşından beri birini çok seviyorum ama o benim resmimi gördüğü an olmadı ve şuanda sevgilisi var , eğitim hayatımguzel bölümüm güzel ama ben istediğim meslegi okumuyorum . Biliyorum belki şuan bu yazdıklarım bazılarına saçma geliyor insanların ne dertleri var bunlar çok küçük ama anlatacak hiç kimsem yok , aslında kardeşlerim ablam kuzenlerim var ama kimseye güvenemiyorum o yüzden buraya açtım bu konuyu umarım yardımcı olursunuz

Merhaba arkadaşlar herkese ben daha 19 yaşında olmama rağmen çok mutsuzum , kendime hiç ozguvenim yok , hiçbirşeyden zevk almıyorum . Yasitlarim gibi gezip durmuyorum hep evdeyim ve tamamen benim secimim . Kendime hiç ozguvenim yok , çevremdeki insanlar güzel olduğunu söyler ama ben kendimi kilolu çirkin buluyorum tek derdim bu da değil , 17 yaşından beri birini çok seviyorum ama o benim resmimi gördüğü an olmadı ve şuanda sevgilisi var , eğitim hayatımguzel bölümüm güzel ama ben istediğim meslegi okumuyorum . Biliyorum belki şuan bu yazdıklarım bazılarına saçma geliyor insanların ne dertleri var bunlar çok küçük ama anlatacak hiç kimsem yok , aslında kardeşlerim ablam kuzenlerim var ama kimseye güvenemiyorum o yüzden buraya açtım bu konuyu umarım yardımcı olursunuz
Eğer kendini kilolu görüyosan diyet yap istediğin bölümü okumuyorsan istediğin bölümü seç senin hoşlandığın seni beğenmediyse defet daha önüne neler çıkıcak sosyal olmayı dene kapatma kendini bu durumu değiştirmek senin elinde

Ne kadar şanslı olduğunu bir bilden önce,
Yaşın en büyük avantajın kilo sorunu çok kısa sürede beslenme düzenini değiştirerek çözebilirsin 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyor ve bu okadar rahat olmuyor .
Begeneceğin başka kişiler çıkacak bu denildiğinde kızarız ama maalesef doğruymuş çıkıyor iyi ki olmamış bile diyenimiz olmuştur emin ol.
İstedğin bölüm için çabala geç değil başlamak için dil öğren kurslara git zevk aldığın dallara tutun güzel mutlu senelerin olsun önünde inşallah

38 yaşındayım
keşke senin yaşında olsam
hiçbirşey umurumda olmazdı inan:)

Bence burada bahsettiğin sorunların açılımlarından çok senin memnun olmama durumun, rahatsız hissetme halin yatıyor.Psikoloğa gidip bunları onunda paylaşmanda fayda olacaktır çünkü yaşın henüz çok genç ve kadınlar ergenlikten 22 yaşında çıkarlar.Bundan kaynaklı olabilir gibi eğer imkanın varsa git görüş eminim iyi gelecektir.
Ve hayat daha çok uzun kendini olduğun gibi kabullen eğer okul ve kendinde değişim istiyorsan da bunu büyük bir cesaretle yap ileride pişman olmamak için.Hoşlandığın kişiye de gelicek olursak şuan seni bence en meşgul eden durum odur ve kurtul ondan dünya onun değil senin dünyan ve senin etrafında dönmeli.Bir insan seni hayal kırıklışına uğratamaz sen istenedikçe.Umarım kalbin en yakın zamanda ferahlar..

Daha hayatın çok başındasın . Hayat senin için yeni Başlıyor hatta . Kendine güven

Ne kadar şanslı olduğunu bir bilden önce,
Yaşın en büyük avantajın kilo sorunu çok kısa sürede beslenme düzenini değiştirerek çözebilirsin 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyor ve bu okadar rahat olmuyor .
Begeneceğin başka kişiler çıkacak bu denildiğinde kızarız ama maalesef doğruymuş çıkıyor iyi ki olmamış bile diyenimiz olmuştur emin ol.
İstedğin bölüm için çabala geç değil başlamak için dil öğren kurslara git zevk aldığın dallara tutun güzel mutlu senelerin olsun önünde inşallah
Çok teşekkürler cevap için , umarım sizinde çok güzel seneleriniz olur

Bence burada bahsettiğin sorunların açılımlarından çok senin memnun olmama durumun, rahatsız hissetme halin yatıyor.Psikoloğa gidip bunları onunda paylaşmanda fayda olacaktır çünkü yaşın henüz çok genç ve kadınlar ergenlikten 22 yaşında çıkarlar.Bundan kaynaklı olabilir gibi eğer imkanın varsa git görüş eminim iyi gelecektir.
Ve hayat daha çok uzun kendini olduğun gibi kabullen eğer okul ve kendinde değişim istiyorsan da bunu büyük bir cesaretle yap ileride pişman olmamak için.Hoşlandığın kişiye de gelicek olursak şuan seni bence en meşgul eden durum odur ve kurtul ondan dünya onun değil senin dünyan ve senin etrafında dönmeli.Bir insan seni hayal kırıklışına uğratamaz sen istenedikçe.Umarım kalbin en yakın zamanda ferahlar..
Çok teşekkürler , o kadar iyi niyetli insanlarsiniz ki okuyup gecedebilirdiniz ama cevaplar vermissiniz hepinize çok teşekkurler Allah razı olsun hepinizdrn

Bu yaşta dış görünüşüne bu kadar takılma vücudun cildin daha kaç kere değişecek beslenmeli sağlıklı hale getir ve sporu hayatının bir parçası yap yeter böylece ömür boyu rahat edersin. Kitap oku sergilere git bisiklet turlarına katıl filan gençliğini yaşa

Eğer kendini kilolu görüyosan diyet yap istediğin bölümü okumuyorsan istediğin bölümü seç senin hoşlandığın seni beğenmediyse defet daha önüne neler çıkıcak sosyal olmayı dene kapatma kendini bu durumu değiştirmek senin elinde
Evet benim elimde farkındayım ama yapamıyorum nedenini de bilmiyorum yorum için testeşekkür

Ne diyeceğimi bilemedim ki :) teşekkürler
19 yaşındayken üniversitedeyim
Çok da yakışıklı bir sevgilim vardı
Farklı bölümde aynı koridordaydık
O zaman derdim viZeler finallerdi
Sacımı düzlestirirken sıkıldığım zamanlardı
Annemler aramak İÇİN buz gibi havada ankesörlü telefonda sıra beklemekti derdim

İkinci senemde satın aldığım tek satır mesajlı cep telefonum heyecan katmıştı hayatıma mesela

Oysa ekmek elden su gölden yaşıyormuşum aslında

Şimdilerde işe gidip gelmek için 100 km yol yapıyorum
Evliyim
Çocuğum olmuyor derdim bu
Eşek gibi günde 10 saat çalışarak üzerine 1 saat yol yaparak eve geliyorum
Yemek derdi ütü derdi ev geçindirme derdi
Eskileri o kadar özlüyorum Kİ
Keske tek derdim sevgilimin iki saat beni aramaması olsaydı
Ya da istediğim bölümde okumamak
Anın tadını çıkar ciddiyim
Bu günler geri gelemiyor

Üniversite okuduğum şehire tatil amaçlı gidiyoruz ama ben o zamanlardaki
Gibi iskeleye oturup bacaklarımı denize sallandıramıyorum

Allah sağlık versin belli bir yaştan sonra tek temennin bu oluyor:D

Merhaba yaşıtım, ruh durumumuz aynı :) 30 una kadar naptın nettin istediğin bölümü gir oku! Önünde tam 10 sene var, istemediğin meslekte ömür boyu mutsuz olucağına bir sene yor kendini tekrar ve istediğin meslek için oku. Baktın hiç bir etkinlik işe yaramıyor git bi psikologa anlat dertlerini belki yardımı dokunur. Baktın o da olmadı bir psikiyatra git ilaç kullanmak ayıp birşey değil ya da utanılacak birşey.

19 yaşındayken üniversitedeyim
Çok da yakışıklı bir sevgilim vardı
Farklı bölümde aynı koridordaydık
O zaman derdim viZeler finallerdi
Sacımı düzlestirirken sıkıldığım zamanlardı
Annemler aramak İÇİN buz gibi havada ankesörlü telefonda sıra beklemekti derdim

İkinci senemde satın aldığım tek satır mesajlı cep telefonum heyecan katmıştı hayatıma mesela

Oysa ekmek elden su gölden yaşıyormuşum aslında

Şimdilerde işe gidip gelmek için 100 km yol yapıyorum
Evliyim
Çocuğum olmuyor derdim bu
Eşek gibi günde 10 saat çalışarak üzerine 1 saat yol yaparak eve geliyorum
Yemek derdi ütü derdi ev geçindirme derdi
Eskileri o kadar özlüyorum Kİ
Keske tek derdim sevgilimin iki saat beni aramaması olsaydı
Ya da istediğim bölümde okumamak
Anın tadını çıkar ciddiyim
Bu günler geri gelemiyor

Üniversite okuduğum şehire tatil amaçlı gidiyoruz ama ben o zamanlardaki
Gibi iskeleye oturup bacaklarımı denize sallandıramıyorum

Allah sağlık versin belli bir yaştan sonra tek temennin bu oluyor:KK70:
Canım ablam ya nasıl güzel yazmışsın çok teşekkür ederim , yemin ederim çok haklısın yazdiklarindan o kadar çok etkilendim ki anlatamam , umarım çocuk sahibi olursun ,senden çok iyi bir anne olur ,Allah'ım insaalh nasip eder kısa zamanda

Merhaba yaşıtım, ruh durumumuz aynı :) 30 una kadar naptın nettin istediğin bölümü gir oku! Önünde tam 10 sene var, istemediğin meslekte ömür boyu mutsuz olucağına bir sene yor kendini tekrar ve istediğin meslek için oku. Baktın hiç bir etkinlik işe yaramıyor git bi psikologa anlat dertlerini belki yardımı dokunur. Baktın o da olmadı bir psikiyatra git ilaç kullanmak ayıp birşey değil ya da utanılacak birşey.
Teşekkür ederim cevabınız için

Boy ve kilon kaç?

Bölümü de tutturamadıysan yapacak bir şey yok. Sistemimiz yetenek ve isteğe dayanmıyor maalesef. Okulun bitince tekrar şansını dene özel hocalarla. Kendi paranı kazanıp karşılarsan kimse karışmaz.

Bu memnuniyetsizlik için belki de yardım almalısın. Ciddi bir sorunun yok ama bunları algılayışın kötü.

Bu ergenlik çağları benim de vardı aşık olduğum biri. İnsan her şeyi unutuyor. Üzülmeye değmez.

Back
X