2 sene önce 109 kiloydum.2012 yazında karatay diyeti ile 105e düştüm ..2013 e kadar başka diyet denemelerim oldu ama 105 te kaldım (veremedim).2013 ekim ayında diyetisyene gittim ve yapılan testlerde tiroit hormonumun az çalıştığını ve şekerimin sınırda olduğunu söylediler.sonrasında doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya başladım..ama diyetisyenenin verdiği diyete uyamadım(çok sıkıcıydı) .
2014 ocak ayında tekrar diyete başladım ve mayısta 93 e kadar düştüm..yaz boyu diyet yapmadım..kilom sabit kaldı..son 2 aydır diyet yapıyorum ve 88 e düşmeyi başardım..şimdiki hedefim yılbaşına kadar 85 kiloya düşmek..ve en son olarak 58 e düşmek yolumu yarıladım sayılır..ihtiyacımız olan şeyler ise sabır ve irade ..
2014 ocak ayında tekrar diyete başladım ve mayısta 93 e kadar düştüm..yaz boyu diyet yapmadım..kilom sabit kaldı..son 2 aydır diyet yapıyorum ve 88 e düşmeyi başardım..şimdiki hedefim yılbaşına kadar 85 kiloya düşmek..ve en son olarak 58 e düşmek yolumu yarıladım sayılır..ihtiyacımız olan şeyler ise sabır ve irade ..