109 kilodan 88 kiloya düştüm 58e kadar yolum var !!...

avery_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
23
8
88
Muğla
2 sene önce 109 kiloydum.2012 yazında karatay diyeti ile 105e düştüm ..2013 e kadar başka diyet denemelerim oldu ama 105 te kaldım (veremedim).2013 ekim ayında diyetisyene gittim ve yapılan testlerde tiroit hormonumun az çalıştığını ve şekerimin sınırda olduğunu söylediler.sonrasında doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya başladım..ama diyetisyenenin verdiği diyete uyamadım(çok sıkıcıydı) .
2014 ocak ayında tekrar diyete başladım ve mayısta 93 e kadar düştüm..yaz boyu diyet yapmadım..kilom sabit kaldı..son 2 aydır diyet yapıyorum ve 88 e düşmeyi başardım..şimdiki hedefim yılbaşına kadar 85 kiloya düşmek..ve en son olarak 58 e düşmek yolumu yarıladım sayılır..ihtiyacımız olan şeyler ise sabır ve irade ..

Cok tebrik ederim sizi ya masallah ben 83 den 73 e dustum kilom durunca dahada yapamadm hala ayniyim

bende karatay dıyetı yapıyorum 1 aydır .91 den 85 dustum hedef 70 yada 68 felan.ınsallah saglıklı bıcımde hedefımııze ulasırız.bu arada sizide tebrik ediyorum.azmınıze hayran kaldım.devamını dılerım bu başarının.

bende karatay dıyetı yapıyorum 1 aydır .91 den 85 dustum hedef 70 yada 68 felan.ınsallah saglıklı bıcımde hedefımııze ulasırız.bu arada sizide tebrik ediyorum.azmınıze hayran kaldım.devamını dılerım bu başarının.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..inşallah sizde istediğiniz kiloya düşersiniz..zayıflamak zor bir süreç ama ödülü muhteşem..ben kiloları bir anda vermedim 2 sene içinde verdim.2 yıl boyuncada hergün diyet de yapmadım..toplasan 5-6 ay anca yapmışımdır..bu sene çok ağırlık verdim 17 kilo gitti..hergün en az yarım saat yürüdüm (diyet yaptığım zamanlarda)..diyeti bozduğunuz zamanlarda da üzülmeyin çünkü tekrar başlayınca da toparlanabiliyor..pes etmeden yola devam !!... :)

Cok tebrik ederim sizi ya masallah ben 83 den 73 e dustum kilom durunca dahada yapamadm hala ayniyim
pes etmeyin..bende 3 hafta boyunca aynı kiloda kaldığım zamanları gördüm..moralimi bozmadan devam etmeye çalıştım ve birer birer gitti kilolar..bu bir dönem sadece..vücut bazen aynı kiloda kalabiliyor ama diyete devam ederseniz mutlaka sonuç alırsınız..ve 10 kilo vermişsiniz zaten devam edin bırakmayın :)

2 sene önce 109 kiloydum.2012 yazında karatay diyeti ile 105e düştüm ..2013 e kadar başka diyet denemelerim oldu ama 105 te kaldım (veremedim).2013 ekim ayında diyetisyene gittim ve yapılan testlerde tiroit hormonumun az çalıştığını ve şekerimin sınırda olduğunu söylediler.sonrasında doktorumun verdiği ilaçları kullanmaya başladım..ama diyetisyenenin verdiği diyete uyamadım(çok sıkıcıydı) .
2014 ocak ayında tekrar diyete başladım ve mayısta 93 e kadar düştüm..yaz boyu diyet yapmadım..kilom sabit kaldı..son 2 aydır diyet yapıyorum ve 88 e düşmeyi başardım..şimdiki hedefim yılbaşına kadar 85 kiloya düşmek..ve en son olarak 58 e düşmek yolumu yarıladım sayılır..ihtiyacımız olan şeyler ise sabır ve irade ..
tebrikler .

sarısı bana .inşallah bende başlayacağım.karatay yapıştım bende.sonra hamile olunca sürdüremedim.ahh! bende istiyorum fazlalıklardan kurtulmak.
şu anda karatay yapmıyorum ben..karatayla başladım diyete ama değiştirdim sonradan :) sağlıklı beslenmek diyebiliriz kısaca yaptığım şeye bir de ne yiyorsanız daha azını yemek..işe yaradığını görünce devam ettim bende..başlarda çok zorlandım ama alışınca gidiyo bir şekilde...

mrb arkadasim.seni tebrik ediyorum .ayni kaderi paylasiyoruz.bende subat 2013ten beri diyetteyim 103kgdan 73kg ya dustum son 6kg kaldi
insan isteyince herseyin ustesinden gelir ben bunu anladim sewgiler

mrb arkadasim.seni tebrik ediyorum .ayni kaderi paylasiyoruz.bende subat 2013ten beri diyetteyim 103kgdan 73kg ya dustum son 6kg kaldi
insan isteyince herseyin ustesinden gelir ben bunu anladim sewgiler
çok teşekkür ederim ve bende seni tebrik etmek istiyorum.inşallah geriye kalan 6 kiloyu da en kısa zamanda verirsin ve istediğin gibi olursun.az kalmış zaten .ben eminim ki şimdi bile çok güzel görünüyorsundur.gerçekten de isteyince oluyor.devam :)

Bende Sizinle aynı durumdayım benimde hedefim aynı önerebileceğiniz bişey varmı acaba?

Back
X