- 27 Haziran 2024
- 122
- 79
- 28
- Konu Sahibi obendegilimki
Selam kızlar bebiş haftasından biraz öndeymiş doktorumuz sanki kıza benziyor ama 1 ay sonra netleşir hazırlık yapmayın dedi. Sizden tahmini olan var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmKız bence de
10+1 günlük bizim ki ne sizceKız bence de
Erkek bence10+1 günlük bizim ki ne sizce
Bana mı dedinizKız gibi hayırlısı olsun
Teşekkür ederimmKız gibi hayırlısı olsun
Erkekk diyorjmSelam kızlar bebiş haftasından biraz öndeymiş doktorumuz sanki kıza benziyor ama 1 ay sonra netleşir hazırlık yapmayın dedi. Sizden tahmini olan var mııEki Görüntüle 3467669
Benim bebeğimin ultrasonuna çok benziyor kafa yapısı zaten kız gibi kız diyorum bendeSelam kızlar bebiş haftasından biraz öndeymiş doktorumuz sanki kıza benziyor ama 1 ay sonra netleşir hazırlık yapmayın dedi. Sizden tahmini olan var mııEki Görüntüle 3467669
Sizinkide kız bence kafası uzun sizinkinin top gibi olunca erkek oluyor genelde10+1 günlük bizim ki ne sizce
Hahaha bu fotoğrafa ilk erkek yorumumuz paralelse kız diyorlar baya da paralel duruyor ama bilmiyorum tabi bakalım sizin fikir doğru çıkacak mıErkekk diyorjm
Teşekkür ederiimSizinkide kız bence kafası uzun sizinkinin top gibi olunca erkek oluyor genelde
Ahahha sizin de paralel sanki çizgiler değil mi aynı bizimki gibiEki Görüntüle 3467899
Bana ne denecek ona göre aynı şekilden sizi de yorumlayalım bizimki kesinleşti
Ay bilmiyorum ki paralel olmayan nasıl duruyor erkek bizimAhahha sizin de paralel sanki çizgiler değil mi aynı bizimki gibi
Hayırlı olsun şimdidenHahaha bu fotoğrafa ilk erkek yorumumuz paralelse kız diyorlar baya da paralel duruyor ama bilmiyorum tabi bakalım sizin fikir doğru çıkacak mı
Teşekkür ederimmHayırlı olsun şimdiden
Sağlıkla gelsinn bakalım 1 ay sonra kesinleşecek benim de artık merakla bekliyorum ama kıza da bi yükselmedim değilAy bilmiyorum ki paralel olmayan nasıl duruyor erkek bizim