11+1 de fetal doppler kullanımı yardım edin

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
589
164
23
26
Selam kızlar bi önceki bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim panik halinde gezdiğim için ev fetal dopplerı aldım ama atışı duyamadım herhangi bir problem olabilir mi yoksa bu cihazlar 11. Haftada göstermeyebilir mi ?

Selam kızlar bi önceki bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim panik halinde gezdiğim için ev fetal dopplerı aldım ama atışı duyamadım herhangi bir problem olabilir mi yoksa bu cihazlar 11. Haftada göstermeyebilir mi ?
Ev tipi olanlar bebiş bayağı büyüyünce ses veriyormuş canım kendine dert etme sakın. Muhtemelen 18 haftalıkken falan anca onunla duyarsın

Ev tipi olanlar bebiş bayağı büyüyünce ses veriyormuş canım kendine dert etme sakın. Muhtemelen 18 haftalıkken falan anca onunla duyarsın
Ay inşallah öyledir içimi rahatlattın çok sağol canım ❤️ bakıyorum erken duyanlarda var bide belirtilerim falan da azalmaya başladı korkuyorum her an panik içindeyim

Bebeğe ses dalgaları iletiyor rahatsız ediyor o cihaz . Doktorlar bile kalp atışını dinletmek istemıyorlar büyük çoğunluk bebegınıze bunu yapmayın

Zaten o makınada 16-18 hafta sonları anca işlevsel oluyor

Back
X