11.11.2011'de Anne Olabilecekler Buraya......

opustotonus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
144
1
96
Denizli
Sevgili anne adayları hamileliklerinin 36.-40. haftaları 11.11.11 tarrihine denk gelen var mı?
Ya da bu tarihe denk getirmek isteyen?
Yalnız değilsem bnim gibi düşünenler varsa bu tatlı süreci doğuma kadar birlikte yaşayalım.
Sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, ilklerimizi paylaşalım.
İnşallah benim bir oğlum olacak.
Tahmini doğum tarihi kasım sonu ama c/x olacağı için bu tarihe denk gelir mi acaba diye düşünüp paylaşmak istedim.
Hepinizi bekliyorum.
:61::61::61:

benimde 18 kasım tahmini doğum, 11.11.2011 hiç aklıma gelmemişti ama zaten normal beklenen günde doğan çok az,genelde bir hafta on gün erken oluyor, sezeryan olacağı önceden belli olursa zaten yaptırırız o gün, ama ben kurban bayramına gelmesinden korkuyorum:61:

benimde 18 kasım tahmini doğum, 11.11.2011 hiç aklıma gelmemişti ama zaten normal beklenen günde doğan çok az,genelde bir hafta on gün erken oluyor, sezeryan olacağı önceden belli olursa zaten yaptırırız o gün, ama ben kurban bayramına gelmesinden korkuyorum:61:

benimde d tarihi nasipse 17 kasım gözüküyor ama ben normal istiyorum kurban bayramı beni de tedirgin ediyor

ben de dr a bayramdan bahsedince önce alırız demişti
sezeryansa bekletmiyolar maalesef...

Benim de bi aksilik olmazsa 11 kasım gözüküyor ama çok da heveslenmemeye çalışıyorum :):3:

merhabalar... benimde doğumum nasipse 18.11.2011 :34: aslında normal doğum düşünüyorum ama sağlık problemim olabilir o yüzden sezeryan olacak gibi. sezeryan olursam 39. haftam 11.11.2011 oluyor tarih çok özel Allah herkez için hayırlı vakti nasip etsin...

merhabalar... benimde doğumum nasipse 18.11.2011 :34: aslında normal doğum düşünüyorum ama sağlık problemim olabilir o yüzden sezeryan olacak gibi. sezeryan olursam 39. haftam 11.11.2011 oluyor tarih çok özel Allah herkez için hayırlı vakti nasip etsin...

amin. şimdiden hayırla gelsin bebişin :)

Merhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza. Gerçekten çok faydalı bilgiler ediniyorum forumlardan. ben de su anda 21+2 günlük hamileyim ve bir kızım olacak :16: Tahmini doğum tarihini 20 kasım olarak verdi doktor ama açıkçası ben de kurban bayramına denk gelirse diye çekiniyorum. Bu arada siz bebişler için alışverişe başladınız mı? Ben hala erken mi diye tereddütteyim. Bir yandan da zor tutuyorum kendimi bişiler almamak için :)

Back
X