Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya göbeğim kaskatı oldu, göbek deliğimin üstünde bi noktada sancı acı gibi bişey var. C cilekcanavari Geçen sana olan da böyle miydi kuzu, sertleşme oluyodu bende bi bölgede ama geçiyodu acı yoktu karnım bi gerildi acı girdi bi anda anlamadım noluyo😞

Kızlar bu kasılma nasıl bir şey ya göbeğim kaskatı oldu, göbek deliğimin üstünde bi noktada sancı acı gibi bişey var. C cilekcanavari Geçen sana olan da böyle miydi kuzu, sertleşme oluyodu bende bi bölgede ama geçiyodu acı yoktu karnım bi gerildi acı girdi bi anda anlamadım noluyo😞
Kuzum bana da böyle oluyor işte. Bazen komple kaskatı olup gevşiyor, bazen sağda solda acılı tümsek oluyor. Nst esnasında da oldu bu ama sancı cıkmadı. Bunlar rahmin kasılma alıstırmaları, artık sık sık olacak mecbur alışcaz :( doktorum alış buna, bebek hareket ettikçe rahmi uyarıp yalancı kasılmaları tetikleyecek dedi

Ama senin tarifine göre gaz sıkışması da olabilir. Yediğini içtiğini bi gözden geçir bakayım

Kuzum bana da böyle oluyor işte. Bazen komple kaskatı olup gevşiyor, bazen sağda solda acılı tümsek oluyor. Nst esnasında da oldu bu ama sancı cıkmadı. Bunlar rahmin kasılma alıstırmaları, artık sık sık olacak mecbur alışcaz :( doktorum alış buna, bebek hareket ettikçe rahmi uyarıp yalancı kasılmaları tetikleyecek dedi
Ay ödüm koptu kız sertleşme vardı ama acıyı ilk defa hissettim bi kaldım böyle kıpırdayamadım eşim de panik yaptı doğurcam sandı falan ay bizim haller djdjd allahım hafifledi şimdi ama bi acı bişey var orda arada hissediyorum. Yalancı kasılmalar olacak diyodu doktorum da insan bilmeyince bi şoklanıyor korkudan

Ay ödüm koptu kız sertleşme vardı ama acıyı ilk defa hissettim bi kaldım böyle kıpırdayamadım eşim de panik yaptı doğurcam sandı falan ay bizim haller djdjd allahım hafifledi şimdi ama bi acı bişey var orda arada hissediyorum. Yalancı kasılmalar olacak diyodu doktorum da insan bilmeyince bi şoklanıyor korkudan
Bebişim gaz da bazen o yalancı kasılmalara benziyor. En gazlı olduğum günlerde geliyor başıma hep. Yediğine içtiğine dikkat et, dokunan şeyi bulduğunda tüketmemeye calıs

Bebişim gaz da bazen o yalancı kasılmalara benziyor. En gazlı olduğum günlerde geliyor başıma hep. Yediğine içtiğine dikkat et, dokunan şeyi bulduğunda tüketmemeye calıs
Tamam kuzum belkide gazdır doğru diyosun ay rahatladım hayırlısıyla sağlıkla geçsin şu iki ayımız cümleten yarabbiiim

Tamam kuzum belkide gazdır doğru diyosun ay rahatladım hayırlısıyla sağlıkla geçsin şu iki ayımız cümleten yarabbiiim
Kız hiç sorma ya cümleten yıprandık artık dkfjfkjf doğurunca en azından beden sağlığımız yerine gelecek. Bugün çöp atarken eğildim kaburgama bisey battı nefesim kesildi. Bacağı mı kafası mı artık neresiyse😂

Kız hiç sorma ya cümleten yıprandık artık dkfjfkjf doğurunca en azından beden sağlığımız yerine gelecek. Bugün çöp atarken eğildim kaburgama bisey battı nefesim kesildi. Bacağı mı kafası mı artık neresiyse😂
Hahah yaa büyüyor Alyakuşş annesii🌸 bende de dün gece 3 e kadar kazı çalışması vardı kaburgamda bakalım bu gece fantezimiz neresi olacak😄

Ben bebeği eğilip kalkarken unutup sürekli sıkıştırıyorum gibi geliyor özür diliyorum sonra hallediyoruz aramızda djdjdj

kızlar bu bebe bugün babası yoktu çok sakindi akşam tekme tokat girişti bana içerde bişi oldu sandım öyle sert vuruyo sakin diye kafama takmıştım şimdi de çok vuruyo diye kafama takıyorum beni ambulansla psikoloğa alsınlar artık ya valla düşünmekten kafam kocaman oldu😁😁

bi yandan şeker ölçüyorum normal çıkıyo madem öyle neden şeker yüklemesi yüksek çıktı deliricem yaaa. hem de canınız çekmesin söylemiyim ama yüksek kalorili hamurişleri yedim hatta kinder yedim bu ne saçma şey anlamıyorum🥺

Kızlar doğuma yakın ilişki yasakları tekrar geliyor dimi ya ne zaman başlıyor doktoru bir şey diyen oldu mu?
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık olana kadar yasaklamıştı doktor. Sonra yasak kalktı ama biz korkuyu atamadık üstümüzden. Ben böyle doğuma kadar giderim herhalde. Eşim benden beter. O ilk defa baba olacak. Bir ilişki denemesinde kanamam olunca aklı çıktı. Birşey olursa kendimi affedemem diye fenalıklar geçirdi. Biz eleğimizi astık yani 😅
@rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine de😁 bu sorunun uzmanına danışmak istiyorum ayrıca C cilekcanavari hocam ne diyosun???? 🔥
Evet spermde adını hatırlamadığım bir hormon doğum için uyarıcı etki yapıyor diye biliyorum bende. Bu sebeple ilişki yasak değil ama geri çekilme ya da prezervatif gibi bir yöntem ile birliktelik yaşamak gerekiyormuş.
Burun tıkanıklığı ve kanamasıyla ilgili napıyorsunuz kızlar? Benim hayat kalitem feci düştü bu yüzden ya. Nefes alamıyorum başım ağrıyor artık
Geçmiş olsun canım. Ben arada tuzlu su ile temizleme yapıyorum ama birkaç dakikadan fazla rahatlama sağlamıyor. Bazen nefes almak aşırı zorlaşıyor ve yatsam da otursam da rahatlamıyorum.
Ben çözüm bulamadım cılgınlar gibi başım ağrıyor klima yapıyor bunu sanırım :( izmir sıcağında da klimasız durulmuyor. Valla gözaltlarım çöktü cazibem uçtu gitti terketti beni dkdjdkjd
Ahhh Çileğim. Bende hep böyle hissediyorum. Yürüyen bir hormonum ve cazibe, çekicilik asla kalmadı. Özellikle 3. trimestere girerken. Sanki sınırdan geçerken yasak diye pasaport memuruna teslim ettim bütün kadınlığımı 🥹 Yeniden kendimi seksi hissetmek, süslenip makyaj falan yapmak istiyorum. Oje benim kırmızı çizgimdir. Şuan oje sürmek bile gelmiyor içimden. Ne zaman düzeliriz kim bilir? Daha bunun lohusalığı olacak 🙃
Canım bende birkaç defa oldu. Metsil kullandım. Gaz sancısı epey acılı oluyor. Ama her seferinde gaz sancısı olacak diye birsey yok. Arada da yalancı kasılma vuruyor. Göbeğim kaskatı oluyor. Bunlar artık sıklaşacak.

Back
X