- 22 Kasım 2022
- 3.497
- 3.835
- 63
Eylül başı sıcakmış yineiyi yaptın ya ben de kapadım da esse bide jdjdjd 2 haftaya esmeye başlar inş bacım

Asla esmiyor vantilatör açtım. Burnumuz çöl oldu ama dayanmak zorundayız bence bu gece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül başı sıcakmış yineiyi yaptın ya ben de kapadım da esse bide jdjdjd 2 haftaya esmeye başlar inş bacım
Banada oldu bikaç defa şaştım kendimeBaşka bir ilginçlik de benden gelsin sol yanıma yatınca ki hep öyle yatmaya çalışıyorum salyam akıyor ajsjdjsjs
Kuzum bana da böyle oluyor işte. Bazen komple kaskatı olup gevşiyor, bazen sağda solda acılı tümsek oluyor. Nst esnasında da oldu bu ama sancı cıkmadı. Bunlar rahmin kasılma alıstırmaları, artık sık sık olacak mecbur alışcazKızlar bu kasılma nasıl bir şey ya göbeğim kaskatı oldu, göbek deliğimin üstünde bi noktada sancı acı gibi bişey var. C cilekcanavari Geçen sana olan da böyle miydi kuzu, sertleşme oluyodu bende bi bölgede ama geçiyodu acı yoktu karnım bi gerildi acı girdi bi anda anlamadım noluyo![]()
Benim de akıyor kız uykudan uyanınca ağzımı gözümü zor toparlıyorum djhdjdjdjdBaşka bir ilginçlik de benden gelsin sol yanıma yatınca ki hep öyle yatmaya çalışıyorum salyam akıyor ajsjdjsjs
Ama senin tarifine göre gaz sıkışması da olabilir. Yediğini içtiğini bi gözden geçir bakayımKızlar bu kasılma nasıl bir şey ya göbeğim kaskatı oldu, göbek deliğimin üstünde bi noktada sancı acı gibi bişey var. C cilekcanavari Geçen sana olan da böyle miydi kuzu, sertleşme oluyodu bende bi bölgede ama geçiyodu acı yoktu karnım bi gerildi acı girdi bi anda anlamadım noluyo![]()
Ay ödüm koptu kız sertleşme vardı ama acıyı ilk defa hissettim bi kaldım böyle kıpırdayamadım eşim de panik yaptı doğurcam sandı falan ay bizim haller djdjd allahım hafifledi şimdi ama bi acı bişey var orda arada hissediyorum. Yalancı kasılmalar olacak diyodu doktorum da insan bilmeyince bi şoklanıyor korkudanKuzum bana da böyle oluyor işte. Bazen komple kaskatı olup gevşiyor, bazen sağda solda acılı tümsek oluyor. Nst esnasında da oldu bu ama sancı cıkmadı. Bunlar rahmin kasılma alıstırmaları, artık sık sık olacak mecbur alışcazdoktorum alış buna, bebek hareket ettikçe rahmi uyarıp yalancı kasılmaları tetikleyecek dedi
Bebişim gaz da bazen o yalancı kasılmalara benziyor. En gazlı olduğum günlerde geliyor başıma hep. Yediğine içtiğine dikkat et, dokunan şeyi bulduğunda tüketmemeye calısAy ödüm koptu kız sertleşme vardı ama acıyı ilk defa hissettim bi kaldım böyle kıpırdayamadım eşim de panik yaptı doğurcam sandı falan ay bizim haller djdjd allahım hafifledi şimdi ama bi acı bişey var orda arada hissediyorum. Yalancı kasılmalar olacak diyodu doktorum da insan bilmeyince bi şoklanıyor korkudan
Tamam kuzum belkide gazdır doğru diyosun ay rahatladım hayırlısıyla sağlıkla geçsin şu iki ayımız cümleten yarabbiiimBebişim gaz da bazen o yalancı kasılmalara benziyor. En gazlı olduğum günlerde geliyor başıma hep. Yediğine içtiğine dikkat et, dokunan şeyi bulduğunda tüketmemeye calıs
Kız hiç sorma ya cümleten yıprandık artık dkfjfkjf doğurunca en azından beden sağlığımız yerine gelecek. Bugün çöp atarken eğildim kaburgama bisey battı nefesim kesildi. Bacağı mı kafası mı artık neresiyseTamam kuzum belkide gazdır doğru diyosun ay rahatladım hayırlısıyla sağlıkla geçsin şu iki ayımız cümleten yarabbiiim
Hahah yaa büyüyor Alyakuşş annesiiKız hiç sorma ya cümleten yıprandık artık dkfjfkjf doğurunca en azından beden sağlığımız yerine gelecek. Bugün çöp atarken eğildim kaburgama bisey battı nefesim kesildi. Bacağı mı kafası mı artık neresiyse![]()
Ben bebeği eğilip kalkarken unutup sürekli sıkıştırıyorum gibi geliyor özür diliyorum sonra hallediyoruz aramızda djdjdjKız hiç sorma ya cümleten yıprandık artık dkfjfkjf doğurunca en azından beden sağlığımız yerine gelecek. Bugün çöp atarken eğildim kaburgama bisey battı nefesim kesildi. Bacağı mı kafası mı artık neresiyse![]()
Hahahahhahahhaha ya yerim onu enerjisi hiç bitmesinnnHahah yaa büyüyor Alyakuşş annesiibende de dün gece 3 e kadar kazı çalışması vardı kaburgamda bakalım bu gece fantezimiz neresi olacak
![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık olana kadar yasaklamıştı doktor. Sonra yasak kalktı ama biz korkuyu atamadık üstümüzden. Ben böyle doğuma kadar giderim herhalde. Eşim benden beter. O ilk defa baba olacak. Bir ilişki denemesinde kanamam olunca aklı çıktı. Birşey olursa kendimi affedemem diye fenalıklar geçirdi. Biz eleğimizi astık yaniKızlar doğuma yakın ilişki yasakları tekrar geliyor dimi ya ne zaman başlıyor doktoru bir şey diyen oldu mu?
Evet spermde adını hatırlamadığım bir hormon doğum için uyarıcı etki yapıyor diye biliyorum bende. Bu sebeple ilişki yasak değil ama geri çekilme ya da prezervatif gibi bir yöntem ile birliktelik yaşamak gerekiyormuş.@rose-bahar ben spermdeki bi şey erken doğumu tetiklediği için son haftalar yasak diye biliyorum. hatta hala doğumu başlamayana haftası dolana ilişki öneriyolar doğumu başlatmak için. ama tabii siz bilirsiniz yine debu sorunun uzmanına danışmak istiyorum ayrıca C cilekcanavari hocam ne diyosun????
![]()
Geçmiş olsun canım. Ben arada tuzlu su ile temizleme yapıyorum ama birkaç dakikadan fazla rahatlama sağlamıyor. Bazen nefes almak aşırı zorlaşıyor ve yatsam da otursam da rahatlamıyorum.Burun tıkanıklığı ve kanamasıyla ilgili napıyorsunuz kızlar? Benim hayat kalitem feci düştü bu yüzden ya. Nefes alamıyorum başım ağrıyor artık
Ahhh Çileğim. Bende hep böyle hissediyorum. Yürüyen bir hormonum ve cazibe, çekicilik asla kalmadı. Özellikle 3. trimestere girerken. Sanki sınırdan geçerken yasak diye pasaport memuruna teslim ettim bütün kadınlığımıBen çözüm bulamadım cılgınlar gibi başım ağrıyor klima yapıyor bunu sanırımizmir sıcağında da klimasız durulmuyor. Valla gözaltlarım çöktü cazibem uçtu gitti terketti beni dkdjdkjd
Canım bende birkaç defa oldu. Metsil kullandım. Gaz sancısı epey acılı oluyor. Ama her seferinde gaz sancısı olacak diye birsey yok. Arada da yalancı kasılma vuruyor. Göbeğim kaskatı oluyor. Bunlar artık sıklaşacak.Ay ödüm koptu kız sertleşme vardı ama acıyı ilk defa hissettim bi kaldım böyle kıpırdayamadım eşim de panik yaptı doğurcam sandı falan ay bizim haller djdjd allahım hafifledi şimdi ama bi acı bişey var orda arada hissediyorum. Yalancı kasılmalar olacak diyodu doktorum da insan bilmeyince bi şoklanıyor korkudan
Benim burnum da aynı kanıyor şişmeye başladı bir de ödem oluşuyor sanırım bir de geceleri horluyormuşum hatta gürlemek desek daha doğru olacakAy ağzımdan nefes alıyorum geceleri horluyor bile olabilirim cazibe mazibe kalmadı djdjdj klimasız olmuyor ama çöl etti burnumu ya
Aynen geceller cok bölünüyor 6 7 hibi uyanıyorum erkenden bölük uykular. Magnezyjma ragmen cok kramplarım pluyor bacakda yaSende mi tüm geceyi uyanık geçirenlerdensin bacımsabah 5ler 6lar benim saatlerim
![]()