Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan kullanımına bağlı bile olabiliyor vajina içinde bazen ufak kanamalar yerleştirirken olabilir bekleyen kan ise kahverengi olarak geliyorKızlar sürekli hafif kahverengi lekelenmelerim oluyo progestan kullanmama rağmen devam ediyor ve doktor kanama alanı olmadığını söyleyip her seferimde geri gönderiyor sorun ne
Çok teşekkür ederim umarım bi sorun olmazProgestan kullanımına bağlı bile olabiliyor vajina içinde bazen ufak kanamalar yerleştirirken olabilir bekleyen kan ise kahverengi olarak geliyor
Siz zaten önlem alıp gitmişsiniz cok şükür bir sey yokmus
Şuan elinizden geleni yapıyosunuz bol bol dinlenin uzanın ve rahatlamaya çalışın bol bol dua edin
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip eder inşallah![]()
Merhaba benimde oluyor doktor sorun yok deyip gönderimde benim rahmimde erezyon var o yapıyor olabilir ama yine de uzun sürüyor hala oluyor mu sizdeÇok teşekkür ederim umarım bi sorun olmaz
Merhaba ben de 11+5 oldum ve bu sabah tuvalette peçeteye baya koyu kahve lekelenmelerim geldi hemen yattım Progestan fitil koydum. Öğleden sonra doktora gideceğim. Bu haftalarda normal mi bu tür lekelenme acabaKızlar sürekli hafif kahverengi lekelenmelerim oluyo progestan kullanmama rağmen devam ediyor ve doktor kanama alanı olmadığını söyleyip her seferimde geri gönderiyor sorun ne
aslında benim ilk haftalarda hep vardı lekelenmem Progestan fitil kullandım lekelenmeler geçince bıraktım. 2 3 haftadır falan da yoktu. Bu sabah tuvalette baya yoğun bir şekilde geldi kahverengi ve endişelendim baya. Ama bugün doktora gideceğim ben çünkü rahat edemem. En son geçen hafta perşembe gittiğimde her şey yolundaydı. Sizin lekelenmemiz yoğun mu yoksa damla damla mı geliyorBenimde 11+5 ve 2 gündür kahverengi lekelenmem Progestan fitille birlikte geliyor bende bilemedim doktora da sık sık gitmek istemiyorum insallah bişeyimiz yoktur![]()
Benim de başından beri ara ara geliyordu bazen kırmızı geldiği de oldu.. geçmişti ne güzel derken 2 gündür ara ara çokta yoğun demiyim ama günlük ped de iki kere dolduracak kadar geliyoraslında benim ilk haftalarda hep vardı lekelenmem Progestan fitil kullandım lekelenmeler geçince bıraktım. 2 3 haftadır falan da yoktu. Bu sabah tuvalette baya yoğun bir şekilde geldi kahverengi ve endişelendim baya. Ama bugün doktora gideceğim ben çünkü rahat edemem. En son geçen hafta perşembe gittiğimde her şey yolundaydı. Sizin lekelenmemiz yoğun mu yoksa damla damla mı geliyor
Merhaba sizin lekelenmeniz geçtimi? Doktor ne dedi?aslında benim ilk haftalarda hep vardı lekelenmem Progestan fitil kullandım lekelenmeler geçince bıraktım. 2 3 haftadır falan da yoktu. Bu sabah tuvalette baya yoğun bir şekilde geldi kahverengi ve endişelendim baya. Ama bugün doktora gideceğim ben çünkü rahat edemem. En son geçen hafta perşembe gittiğimde her şey yolundaydı. Sizin lekelenmemiz yoğun mu yoksa damla damla mı geliyor
Merhaba doktor plesantanın biraz rahim ağzına değiyor olabilileceğini söyledi. Ordan kanama yapıyor olabilirmiş. Fitil başlatta tekrar. Bu fitil de bende inanılmaz şişlik ve kabız yapıyor çok rahatsız ediciMerhaba sizin lekelenmeniz geçtimi? Doktor ne dedi?