- 21 Kasım 2024
- 164
- 66
- 18
- 29
- Konu Sahibi pembeyiseverim
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim doktora gittim. Keseyi gördü ama çok küçük büyüyüp büyümediğine bakmamız gerek dedi. Doktor kontrolünden bir gün sonra kanamam oldu. Doktor takip için hastanede yatırdı bir gece daha sonra kanamam azaldı gebeliğin de devam ettiğini öğrendik. Yaklaşık bir hafta kadar kanamam olmamıştı daha sonra iki gün kahverengi lekelenme yaşadım. Lekelenme bir daha olduğunda doktora gittim 5+5 ve kalp atışını duyduk. Doktor rapor verdi dinlenmemi söyledi progestan iğne ve fitil verdi. Kesede bir çıkıntı olduğunu kanama alanı ya da polip olabileceğini takip etmek gerektiğini söyledi bir hafta sonra kontrole çağırdı.Çok şükür kanamam kesildi. 9 gün sonra yani bugün yine doktora gittim kontrole. Daha önce gördüğü karartının polip olmadığını ikinci bir kese olduğunu ama boş olduğunu söyledi. Bugün normalde tam 7. Hafta olacak olmasına rağmen Crl değerine göre dolu olan kesenin 6+3 olduğunu ve o kesede de bir kanama alanı olduğunu söyledi. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var. Allah herkesin gönlüne göre versin