• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki kese biri boş? Aynı durumu yaşayan var mı?

pembeyiseverim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
164
66
18
29
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim doktora gittim. Keseyi gördü ama çok küçük büyüyüp büyümediğine bakmamız gerek dedi. Doktor kontrolünden bir gün sonra kanamam oldu. Doktor takip için hastanede yatırdı bir gece daha sonra kanamam azaldı gebeliğin de devam ettiğini öğrendik. Yaklaşık bir hafta kadar kanamam olmamıştı daha sonra iki gün kahverengi lekelenme yaşadım. Lekelenme bir daha olduğunda doktora gittim 5+5 ve kalp atışını duyduk. Doktor rapor verdi dinlenmemi söyledi progestan iğne ve fitil verdi. Kesede bir çıkıntı olduğunu kanama alanı ya da polip olabileceğini takip etmek gerektiğini söyledi bir hafta sonra kontrole çağırdı.Çok şükür kanamam kesildi. 9 gün sonra yani bugün yine doktora gittim kontrole. Daha önce gördüğü karartının polip olmadığını ikinci bir kese olduğunu ama boş olduğunu söyledi. Bugün normalde tam 7. Hafta olacak olmasına rağmen Crl değerine göre dolu olan kesenin 6+3 olduğunu ve o kesede de bir kanama alanı olduğunu söyledi. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim dualarınıza ve desteklerinize ihtiyacım var. Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba. Halamın başına geldi. Diğer kese boş olarak büyüdü. Bebeği sağlıkla doğdu ama herhangi bir sorun yaşamadı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️

Merhaba. Halamın başına geldi. Diğer kese boş olarak büyüdü. Bebeği sağlıkla doğdu ama herhangi bir sorun yaşamadı. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️
Çok sevindim inşallah isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır🙏🏻 gerçekten çok sevindim böyle olduğuna çok mutlu ettiniz beni ❤️

Merhaba. Tüp Bebek hamilesiyim. Benimki de 2 keseydi başta. Diğeri ilerlemedi. Zamanla küçüldü. Bunu yaşayan çok kadın var. Sorun olmaz inşallah.

Merhaba. Tüp Bebek hamilesiyim. Benimki de 2 keseydi başta. Diğeri ilerlemedi. Zamanla küçüldü. Bunu yaşayan çok kadın var. Sorun olmaz inşallah.
Merhaba. Bende bu ikinci kese sonradan göründü kanama da olunca gerçekten çok korktum. Sizin hamileliğiniz yolundadır umarım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻 sizin keseniz en başta belli miydi? Diğer keseye zarar vermiyor değil mi😔

Merhaba. Bende bu ikinci kese sonradan göründü kanama da olunca gerçekten çok korktum. Sizin hamileliğiniz yolundadır umarım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻 sizin keseniz en başta belli miydi? Diğer keseye zarar vermiyor değil mi😔
Teşekkür ederim. Çok şükür iyi gidiyor şu an🙏🌹 benimki iki kese de aynı anda gözüktü..kanama olmadı. Diğer kesenin yanındaydı ama çok bitişik değildi. Zaten 12. Haftadan sonra yok oldu. Sizinki de öyle olur inşallah ❤️

Teşekkür ederim. Çok şükür iyi gidiyor şu an🙏🌹 benimki iki kese de aynı anda gözüktü..kanama olmadı. Diğer kesenin yanındaydı ama çok bitişik değildi. Zaten 12. Haftadan sonra yok oldu. Sizinki de öyle olur inşallah ❤️
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına🙏🏻 inşallah öyle olur gerçekten çok korkuyorum😔 Allah hepimize sağlıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin🙏🏻 çok sağolun yorumunuz için🙏🏻

Back
X