Doğuma Hazırlık 11+6 %60 kız dedi doktor :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aldım ama yüzde 60 dedi o yüzden bilemedim aslında değişen bişey olmadı kesin bişey demedi çünkü :(

Bebek şu an sağda mıymış solda mı? Ilk haftalarda degil de bu haftalarda sagdaysa erkek soldaysa kız derler😊 benim ilk haftalarda sol kasigim ağrıyordu bebek şu an sağda ama erkek

Benım en başından beri solda bebeğim yeni yeni biraz ortalara geçti ve doktor bana da yeni kız gibi duruyor dedi. 13. Hafatadayım, 😍

Kızlar bende 15 haftalıkken doktora gittim cinsiyet için küçük ama bakalım ewet erkek diyebilirim dedi Bende utandım kesin mi diye sormadım sizce ne anlamalıyım erkekmi yoksa ihtimalmi

Merhaba benimde doktorum 14 +5 de %70 kız dedi. 17+4 de kesinleşmiş artık erkek dedi. Çok kaptırmıştım kendimi şok oldum. Hala bir umudum var ayrıntılı ultrasona kadar. Değişirmi ki?

Bende anlamadım canım. Oysa görebilmek için çok uzun baktı çok inceledi ondan sonra %70 kız dedi hemen bakıp söyleseydi belki yanıldı diyecektim. Sonra ki gidişimde kesinleşti mi dedim hemen bakıp söyledi incelemeden erkek kesimleşmiş Artık dedi. Pipiye benzer bişey gördüm gibi ama kordanla karıltırmışmıdır ki diye düşünüyorum hala.

Eklentiler

• 15784118076853346833447583886217.webp
    15784118076853346833447583886217.webp
    16 KB · Görüntüleme: 135
11+0 da öğrenemedim. Belki haftaya tahminen söylerim dedi :KK51:
Diğer kontrolüm 12+3 de.
Çatlayacağım :110:

Evet arkadaşlar doktor Buğün böyle bi yorum yaptı alışveriş falan yapma değişebilir Yinede dedi içim içimi yiyor erken tahmin edip tutan oldumu :))
İlki 13 2.12 hafta ama tahmin değil net erkek dediler,öylede kıza ya ihtimal diyorlar yada söylemiyorlar hemen

Sağ sol kese şekliyle ilgisi yok ki bacak arası fazlalık gözüküyorsa erkek boşsa kız

Evet arkadaşlar doktor Buğün böyle bi yorum yaptı alışveriş falan yapma değişebilir Yinede dedi içim içimi yiyor erken tahmin edip tutan oldumu :))
Benim 11+6 da doktorum kesin kız dedi daha sonraki zamanlarda da koz dediler şuan kızımın sağlıkla zamanında gelmesini bekliyorum bana da erken gibi gelmişti ama doktorum bildi

Back
X