- 26 Aralık 2021
- 23
- 2
- 36
- 27
- Konu Sahibi Kelebek hanimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek geldi bana da11+6 haftalık hamileyim sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ? Doktor bir tahminde bulundu ama kesin konuşmadı
Teşekkür ederim doktorda %80 kız dedi ama emin değilim yanilabilirim dedi çıkıntısı yokmuş hayırlı ve sağlıklı olması önemliKese böyle fasulye gibi durunca erkek diyorlar hayrlısı olsn![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim doktor kız olabilir dedi![]()
Kiz11+6 haftalık hamileyim sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ? Doktor bir tahminde bulundu ama kesin konuşmadı
Erkek gibi geldi bana11+6 haftalık hamileyim sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ? Doktor bir tahminde bulundu ama kesin konuşmadı
Sağlıkla alın kucağınıza inş kız gibi geldi bana11+6 haftalık hamileyim sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ? Doktor bir tahminde bulundu ama kesin konuşmadı
Net görünmüyor canimKızlar sizce bizimmm tahmininizzz nedir11 haftalık
Öğrendiniz mi cinsiyetini acaba11+6 haftalık hamileyim sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ? Doktor bir tahminde bulundu ama kesin konuşmadı
Hayır net değil bu hafta gittiğimde de kız gibi dediÖğrendiniz mi cinsiyetini acaba