Banada bakarmısınız daha küçük ama merak ettim ☺Görüntü net olmadığı için yorum yapamıyorum gönlünüze göre olur inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada bakarmısınız daha küçük ama merak ettim ☺Görüntü net olmadığı için yorum yapamıyorum gönlünüze göre olur inşallah
Nubu göremedim kız hissettim, sağlıklı olsunBanada bakarmısınız daha küçük ama merak ettim ☺![]()
ErkekHanımlar 11 hafta 5 günlük gebeyim cinsiyet tahmini alabilirmiyim
Hayırlısı olsun inşallah nasılsın anladınız acaba çok merak ediyorum
Çıkıntı görünüyo ondanHayırlısı olsun inşallah nasılsın anladınız acaba çok merak ediyorum
Benimde içime erkek doğuyor peki bu doğrumu karın aşağıda ve sivriyse erkekmiş benm karın şeklim öyle sivri ve aşağıya doğru bilginiz varmı bu konu hakkında acabaÇıkıntı görünüyo ondan
Evet benim yengemin de öyleydi doğru benimde karnımın yan tarafları bile doluydu benimde kizım oldu şimdi de ikinciye hamileyim erkek istiyorum bende inşaallah erkek olurBenimde içime erkek doğuyor peki bu doğrumu karın aşağıda ve sivriyse erkekmiş benm karın şeklim öyle sivri ve aşağıya doğru bilginiz varmı bu konu hakkında acaba
Amin inşallah Rabbım hayırlısı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder sizeEvet benim yengemin de öyleydi doğru benimde karnımın yan tarafları bile doluydu benimde kizım oldu şimdi de ikinciye hamileyim erkek istiyorum bende inşaallah erkek olur
AminAmin inşallah Rabbım hayırlısı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder size