- Konu Sahibi zeyneplorin
bu ayın sonunda evliliğim ilk yılı dolacak. ama maalesef ki eşimle ayrı oluşumunda 11 ayı dolacak. sadece paylaşmak istiyorum içimdekileri. severek evlendik ailesi başta beni çok istiyordu ama sonradan istemediler. (onların istediği şeyleri kabul etmedim diye beni istemediler) herşeyimiz sorunlu oldu, düğünümüzde bile kavga çıktı onun ailesiyle benim aramda. düğünde bayıldım ve eşim beni düğünden kaçırdı (ailem beni vermek istemeyince) düğünden sonraki gün ailesi beni kesinlikle istemediğini ve babamın evine göndermesini söylediler. eşim kabul etmedi. zaten başka bir şehire gelin gidecektim. çıkıp gittik ama ailesi bir gün olsun rahat vermedi hergün arayıp onu boşayacaksın dediler. o da en sonunda (23. günün sonunda) beni terk edip gitti. hiç bilmediğim bir şehirde 5 kuruş parasız bırakıp gitti. hemen ardından boşanma davası açtı. şimdi davamız da sonuçlandı red edildi davamız ve 3 yıl boyunca bana kesinlikle bir daha boşanma davası açamayacak ancak ben istersem açabilirim. onu bir türlü anlayamıyorum gittiğinden beri bir kere olsun aramadı tlf numarasını zaten hemen değişti. ben şimdi onu sevip sevmediğiimi bile bilmiyorum. boşanmadık ama ayrıyız. onunla boşanmayı ben kabul etmedim ama sırf ailesi boşanmamızı istediği için ben kabul etmedim. ya onu sevip sevmediğimi nasıl anlayacam bilmiyorum. gerçi onu sevsem de sevmesem de değişen bişey olmayacak çünkü adam beni hiç aramadı ve aramayacak ta.benneyaptımki