11 ay süren işkence gibi evliliğim sonrası boşanma kararım..

qrealiteee

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
85
72
11 ay süren ama bana çok uzun yıllarmış gibi gelen evliliğim (adına evlillik denilirse tabi) en nihayetinde bitiyor ..
Daha evliliğimin 4. günü şiddete maruz kaldım ve o şokun etkisinden kurtulmadan ne olup bittiğini anlayamadan ertesi gn tekrar şiddet.
Severek evlendiğim eşim şizofren gibi kendi kafasında kurguladığı şeyleri gerçekmiş gibi kabul edip bana hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyordu. cicim ayı denilen olayı ben hiç tatmadım .
Hergünüm hakaret işitmekle geçiyordu ve evlendiğimiz ilk 1 bçk ay çalışmadı düğünde takılan paraları altınları tabiri caizse bir güzel yedi bitirdi. Madde bağımlısı olduğunu bi kaç ay sonra öğrendim ve 2. şokumu yaşadım tekrar.
Çok çaba gösterdim bırakması için her yolu denedim , psikoloğa gitmeyi tedavi olmayı kabul etmiyordu . Hergün söz veriyordu bırakıcağna ama ertesi gün yine kullanıyordu ve sonra birgün yine söz verip bir daha içmeyeceğini söyleyip 3 hafta gibi süre hiç kullanmadı ama bu kezde Alkole verdi kendini sabahlara kadar içiyordu.
Hiçbir sosyal hayatımız yoktu. Kredi Kartlarına Bir Sürü Borçlar Yaptı Madde Alabilmek için evliliğim süresince hep maddi skıntılar yaşadım . 1 ,2 ay çalışıp işten ayrılıyordu hiçbi yerde dikiş tutturamıyordu. yemekleri beğenmediğinde masaları devirirdi. gecenin bi yarıları evde alkolün etkisiyle delirir üstüme saldırırdı ,
Bir keresinde boğazıma bıçak dayadı. ailesinin yanında bütün akrabalarının yanında kac kez şiddet uyguladı. Dayanacak gücüm kalmamıştı artık.
İyi giden bir tek birsey yoktu mutsuzlukla besleniyordu ve ben kendi gururumu, onurumu, özgüvenimi kaybetmistim artik. Ayrilalim dediğimde tehditler ediyordu öldürürm seni yaşatmam diye.
Daha bahsetmediğim bir sürü olaylar var tabi. Ümitlerimin tamamen yok olduğu bir gün arkama bakmadan o evden çıktım ve şuan 1bçk aydır ailemin yanındayım. 1bçk aydır o kadar huzurluyum ki ne kavga ne siddet ne hakaret ne küfür var nefes aldigimi hissediyorum.
Bir an önce onun soyadından kurtulacağım günü bekliyorum....

Son düzenleme:
Kurtulmussunuz cok iyi olmus en hayırlısı.İnsallah o da pisman olur ve kurtulur bagımlılıklarından kötülüklerden

Türk filmlerinde Erol Taşa abartabildiğin kadar abart denildiğine inandığım o rolleri hayatına uyarlamış adam
Ucuz kurtulmuşsunuz

Ya bide çocuk olsaydı Allah korusun geçmiş olsun

İyi yapmışsınız hayırlı olsun ama nereden buldunuz bu adamı? Nasıl evlendiniz? Evlenmeden önce bunları belli etmedi demeyin, hiç inanasım yok.
İnanın o kadar profesyonel oyun oynamış ki , tanışma , söz , nişan, evlilik hepsi 1, bçk yıl sene içerisinde oldu. Alkolü sadece özel günlerde tükettiğini söylerdi . Ben sadece 1 -2 kez alkol aldığına şahit oldum nişanlılık dönemimde. Madde olayınıda hiç ama hiç anlamadım aklımın uccundan geçmezdi. Bana karşı anlayışlı ve saygılıydı çoğu zamn . Biraz agresifti ama kısa süreli öfkelenir geçerdi. Küfür hakaret etmezdi.

hakkınızda hayırlısı olsun,kendinizi kurtarmışsınız bu hasta adamdan,birde bir bebeği eklememekle en akıllıca şeyi yapmışsınız yoksa hayatınızın sonuna kadar çocuğunuzun babası olarak müdahil olacaktı herşeye. Dilerim bu zor günleri biran önce atlatır,yeniden hayata umutla mutlulukla bakarsınız

İnanın o kadar profesyonel oyun oynamış ki , tanışma , söz , nişan, evlilik hepsi 1, bçk yıl sene içerisinde oldu. Alkolü sadece özel günlerde tükettiğini söylerdi . Ben sadece 1 -2 kez alkol aldığına şahit oldum nişanlılık dönemimde. Madde olayınıda hiç ama hiç anlamadım aklımın uccundan geçmezdi. Bana karşı anlayışlı ve saygılıydı çoğu zamn . Biraz agresifti ama kısa süreli öfkelenir geçerdi. Küfür hakaret etmezdi.

Kıskançlık?

aşırı bi kıskançlığı yoktu herkeste olabilecek kadar. evlenmeden önce çalışıyordum. düğünden bi kaç hafta önce ayrılmıştım işimden biraz dinlenmek adına. İster Çalışırsın İster çalışmazsın bu sana kalmış diyordu hep. Evlendikten sonra çalışamazsın oraya gidemezsin gelemezsin ,

Allahimm.
Pardon nasil dovebildi ya akrabalarinin ailesinin yaninda?
Hic bi insan evladi cikmadimi sen napiyosn lan deyyuz diyen?
annesi ve ablası sesimize odaya geldi ayırmak için ablasını annesini gözlerimin önünde öyle bir savurdu ki düştüler onlarda yere sonra beni yakaladı tabi tekrar devamını siz düşünün

evet Allah korudu gerçekten kayınvalidem olucak kadın çocuk olunca düzelicek diye telkinlerde bulunnuyordu hep. Neyseki aptallık edip dinlemedim sözlerini
Ne geri zekalı kadınmış :63:
böyle saçmalık olurmu çocukmu düzeltecekmiş esrarkeş oğlunu.
iyiki yapmamışsınız çocuğada yazık olurdu valla :KK5:Hoppa

hakkınızda hayırlısı olsun,kendinizi kurtarmışsınız bu hasta adamdan,birde bir bebeği eklememekle en akıllıca şeyi yapmışsınız yoksa hayatınızın sonuna kadar çocuğunuzun babası olarak müdahil olacaktı herşeye. Dilerim bu zor günleri biran önce atlatır,yeniden hayata umutla mutlulukla bakarsınız
Aklımdan herşeyi silip atabilmeyi o kadar çok istiyorum ki, gündüz aklımdan çıkmıyor, gece hep rüyalarımda. Ailesi arıyor ve beni suçlamaya çalışıyolar biliyomusnz ben çok inat ediyormuşum dayak yiyorum inat etmeyecekmişim uzatmıyacakmışım üzüntümü bile yaşamama müsade etmiyorlardı. Annesi diyorduki benide babası dövüyordu ben senin kadar inat etmiyordum şaka gibi kadındı

aşırı bi kıskançlığı yoktu herkeste olabilecek kadar. evlenmeden önce çalışıyordum. düğünden bi kaç hafta önce ayrılmıştım işimden biraz dinlenmek adına. İster Çalışırsın İster çalışmazsın bu sana kalmış diyordu hep. Evlendikten sonra çalışamazsın oraya gidemezsin gelemezsin ,

O kıskançlık sınırı herkeste değişir sonuçta tam karar veremeyiz o kısma. Umarım bir an önce davanız sonuçlanır da kalan son bağınızdan da kurtulursunuz, yeniden evlenirseniz de gerçekten tanıdığınız, huyunu suyunu bildiğiniz biriyle olur.

annesi ve ablası sesimize odaya geldi ayırmak için ablasını annesini gözlerimin önünde öyle bir savurdu ki düştüler onlarda yere sonra beni yakaladı tabi tekrar devamını siz düşünün

Dusunmek bile istemiyorm.
Off, cok uzuldum.neler cekmissiniz ya .
Babasi yokmu?
Abisi?
Bi buyugu?
Kendine gel artik diyen olmadimi hic?

O kıskançlık sınırı herkeste değişir sonuçta tam karar veremeyiz o kısma. Umarım bir an önce davanız sonuçlanır da kalan son bağınızdan da kurtulursunuz, yeniden evlenirseniz de gerçekten tanıdığınız, huyunu suyunu bildiğiniz biriyle olur.
İnşallah bir an önce biter
Dusunmek bile istemiyorm.
Off, cok uzuldum.neler cekmissiniz ya .
Babasi yokmu?
Abisi?
Bi buyugu?
Kendine gel artik diyen olmadimi hic?

Babası var ama oğlunun bütün pisliğini örtbas eden bi insan. Büyük küçük bilen bir insan değildi Babasına gözlerimin önünde çek elini kolunu sen kimsin diye bağıran küfürler yağdıran etrafı kırıp döken bi insan ve hala annesi oğlumm canım evladım aşkım bitanem diye hitap ederdi ayaklarını sever babasıda oğlum üşütme aman oğlum dikkat et hep böyleydi oğulları için canını vereceklerrrdi

X