Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor antibiyotik verdi onları kullandık bol bol da meyve yedirdim tavuk suyu çorba yaptım öyle atlattıkMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
Çok geçmiş olsun nereden kapmış yavrucakMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
Eşim berber büyük ihtimal eşimden kaptıkÇok geçmiş olsun nereden kapmış yavrucak
Hangi antibiyotik verdi birde öksürük varmıydıdoktor antibiyotik verdi onları kullandık bol bol da meyve yedirdim tavuk suyu çorba yaptım öyle atlattık
Hangi antibiyotik verdigini yazmam dogru değil lütfen kafanıza göre ilaç sorup vermeyin doktorunuz en dogru olanı yapacaktır zaten bizde mesela ilk yazılan antibiyotik kusma yaptı hiç içemedi çocugum yedigi 2 lokmayı da ilaç yüzünden çıkarıyor diye tekrar acile gittim farklı antibiyotik yazıldı her çocugun bünyesi aynı degil hastalık belirtisi aynı degil doktora danışın öksürük vardı ama aşırı degildi bizde zamanla geçti burnu çok tıkanıyordu onun için de serum fizyolojik ile temizliyordumHangi antibiyotik verdi birde öksürük varmıydı
Yok zaten öyle direk doktora danışmadan almam bizde yani saatte 3 kere öksürüyor ateşden sonra başladı inşallah bizim öksürükte geçerHangi antibiyotik verdigini yazmam dogru değil lütfen kafanıza göre ilaç sorup vermeyin doktorunuz en dogru olanı yapacaktır zaten bizde mesela ilk yazılan antibiyotik kusma yaptı hiç içemedi çocugum yedigi 2 lokmayı da ilaç yüzünden çıkarıyor diye tekrar acile gittim farklı antibiyotik yazıldı her çocugun bünyesi aynı degil hastalık belirtisi aynı degil doktora danışın öksürük vardı ama aşırı degildi bizde zamanla geçti burnu çok tıkanıyordu onun için de serum fizyolojik ile temizliyordum
Sırtına havlu koymayı deneyin genelde öksürügü keser bitkisel özlü olarak prospan şurup var öksürüge iyi geliyor diye tavsiye etmişti arkadaşım ama o dönemde doktora sorduğum zaman bitkisel oldugu için zararı yok ama kesin etki eder diyemem dedigi için ben kullanmadım bence çok da öksürmüyo bebeginiz stres yapacak bi durum değilYok zaten öyle direk doktora danışmadan almam bizde yani saatte 3 kere öksürüyor ateşden sonra başladı inşallah bizim öksürükte geçer
Antibiyotik verdi 5.5 aylikti. Ama yogun oksuruk yoktu . Bir ciger filmi isteyin bence cekilmediyse. Evde de limom ve kekik uagi kullandim buhardanlikla . Icerse ihlamur cok iyi geliyorMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
Çekildik flm birşey çıkmadı ama öksürük yeni başladı ateşliydi 3 gün o zaman çekildik sonra öksürük çok aşırı değil ama öksürüyor sıklıklaAntibiyotik verdi 5.5 aylikti. Ama yogun oksuruk yoktu . Bir ciger filmi isteyin bence cekilmediyse. Evde de limom ve kekik uagi kullandim buhardanlikla . Icerse ihlamur cok iyi geliyor
Sırtına havlu koymayı deneyin genelde öksürügü keser bitkisel özlü olarak prospan şurup var öksürüge iyi geliyor diye tavsiye etmişti arkadaşım ama o dönemde doktora sorduğum zaman bitkisel oldugu için zararı yok ama kesin etki eder diyemem dedigi için ben kullanmadım bence çok da öksürmüyo bebeginiz stres yapacak bi durum değ
Ciger rontgeni cekildi mi ?
Merhaba cok gecmis olsun, bizde mart ayinda gecirdik bebegim o zaman 10 aylikti. Nefes almakta zorluk, inleme, burun akintisi, surekli memede kalma ve istahsizlik olmustu. 3 veya 4 gunde atlatmisti, acilede gitmistik ilac vermediler bize. Calpol ve dolveni donusumlu kullanin 4 saatte bir dediler. Ciger filmi de istemedi, atlatinca cigerlerini dinledi doktorumuz tertemiz dedi.Merhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim
Evet oksuruk sonradan cikiyor genellikle. Bol c vitamini sicak corba gibi gidalaa destekleyebilirsinz. Kovidi atlatinca da cocuk doktoru kontrolunden gecsin bence. Cok gecmis olsun.Bizim 3 gün ateşliydi o sıra çekildik temiz çıktı kan tahlilleride bir covid pozitif çıktı ateş bitti 2 gün sonra öksürük başladı saatte 3 kere öksürüyor
Biz sadece calpol kullandık üstelik 7 aylıktık eğer verebilirsen sarımsaklı yoğurt ver tarhana içir ve panik yapma çünkü anne ne kadar paniklerde o kadar çok ilerliyor. Havalar çok sıcak akşamları yatmadan ılık bir duş yaptır. Şimdiden geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar bebeğim 11 aylık covid olduk ateş bitti kuru öksürük başladı hangi ilacı kullandınız ne yaptınız acaba çok endişeliyim