• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizde Hangi damlayı kullanıyorsunuz??🩵

melisabella

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
173
63
18
merhaba benim bebeğim 11 buçuk aylık bebeğimin vitaminleri bitti kan damlası ve D vitamini alacağım eczaneden siz hangi markaları kullanıyorsunuz yazar mısınız?

Devit ve Bestiron kullandik.

Bebeğiniz bir yaşına girmek üzere(Allah sağlıklı uzun ömürler versin) Biz doktorumuzun tavsiyesiyle vitaminleri bir yaşına kadar kullandık. Bir yaş kontrolünde testler yapıldı ve demiri kestik, iki ay daha d vitaminine devam edip onu da kestik. Önce doktorunuzla görüşüp devam edip etmemyeceğinize bakmanız daha sağlıklı olacaktır. Doktorumuz fazla demirin kara ciğere, fazla d vitamininin de böbreklere yük bindireceğini söylemişti. Sizinle de paylaşmak istedim.

Doktorumuz bize kidsfer demir yazdı. Yeni nesil bir demirmiş. Kabızlık ve dişlerde kararma yapmıyor. Rengi beyaz ve meyve aromalı. Bebeğim çok severek içiyor.

Doktorumuz bize kidsfer demir yazdı. Yeni nesil bir demirmiş. Kabızlık ve dişlerde kararma yapmıyor. Rengi beyaz ve meyve aromalı. Bebeğim çok severek içiyor.
Uyku problemi yapıyor mu cünki 2 cocugumda da saglık ocagının verdiklerini kullanıyorum ne zmn versem uykuları bozuluyor o günü uyumak istemiyor

merhaba benim bebeğim 11 buçuk aylık bebeğimin vitaminleri bitti kan damlası ve D vitamini alacağım eczaneden siz hangi markaları kullanıyorsunuz yazar mısınız?
Demir kullanamadık ciddi kabızlık sorunu vardı
D ve b12 ocean kullandık,b12 yi kesti dr d vit 600 u ya çıkardı yine ocean dan devam

Back
X