- 22 Şubat 2025
- 598
- 471
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
Ya maalesef uyumayan çocuk uyumuyor.kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
Uyumayan bebek çok zor gerçekten oğlum 4 yaşında öğlen uykusu yok artık hala gece deliksiz uyuduğu günler sayılıdır yine de şükür diyorum 1 2 yaş arasında resmen gece gündüz asla uyumuyordu gerçekten Allah yardımcınız olsun inşaAllah düzelir.kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
Öğle uykusundan 18:00 de uyanmış bir bebeği 21:30 da uyumasını beklemeyin lütfen. Yenidoğan modundan çıkın artık. Tek uykuya geçin. Ve onu da saat 2-3 ten sonraya bırakmayın. En geç 3 te uyanmış olsun ki akşam 9 a kadar yorulsun da uyusun.kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
Öncelikle merhaba sabır az daha düzene girecek.kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
Sabah 7-8 uyanma saati .Gündüz uykusunu 2 yapın. İlki uyanma saatine göre 10-11-arasi 1saat Fazla uyumasin. 2.uyku 14,30-15,30 arasi. 2.uyku en geç 16da kalkmalı .gece 20,30uyur. Ama siz son uykusundan 18de uyanmış çocuğu 20,30da uyutamazsiniz. Uyku aralığı bırakmalısınız. Gündüz bakimmini yapan kişi çok uyutmamali saattlerinide hep aynı saatte uyutmaya çalışmalı. Gündüz uykusu 2-2,5saat yeterli. Fazlası geceden çalar. Bebeğiniz büyüyor uyaniklik araligida genişliyor.kızlar bunları hckıra hıckıra aglayarak yazıyorum bebeğim nerdeyse 2 aydır geceleri 6-7 kez uyanıyor bazen 1-2 saat uyanık kalıyor uykusu var ama uyuyamıyor napacagımı şaşırıyorum ayakta sallayarak uyutuyorum normalde ama o geceler de ne ayak ister ne kucak ne başka bişey nasıl aglar yırtınır imkansız gibi birşy uyutmak o kadar çaresiz kalıyorum ki. yine o gecelerden biri şuan. son gündüz uykusundan 18:00 gibi kalktı saat 20:45 gibi gece uykusu hazırlıklarına başladım alt değiştirme mama vs derken 21:15te sallamaya başladım bazen 40 dk da bazen 1 saatte dalardı ama bugün dalmadı ve ayaklarım koptu hissetmedim. poposuna vurunca pışpış yapınca uyumuyor arkadaşlar ya da kucak vs hepsini denedim yırtınıyor resmen. napıcam bilmiyorum şuan gece uyumaya korkuyırum cünkü gecelerim de gündüzlerim kadar kaos dolu. zaten işe giden biriyim dinlenmek nafile çöktüm ,tükendim. ne zaman rahata erecegiz bu uyku problemi ne zaman bitecek ? 2 hafta sonra 1 yaşına giriyor. diş desem 2 ay neyin dişi ? bilmiyorum yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?