Ay yorumlar o kadar ferahlattı ki beni açarken de acaba diye düşünmüştüm iyiki açmışım moral oldu cok teşekkür ederim olumlu düşünceleriniz için bazı insanların tepkisinden korkuyorum yani asşında onlara ne ama bilirsiniz cevrede bilgili insan cok akıl vermeyi seven korunamadın mı bilmem ne diyen ama bu yorumlar cok iyi geldi sana da isteyen herkese nasib etsinMeraba öncelikle Allah hayırlı etsin inşallah Rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin güzel kardeşim.
Oh maşallah ne güzel hiç korkmayın Allah öyle bir yardım ederki ikisi bir arada büyür gider en azından bir defa da ikisini birden büyütürsün
Çevremde öyle olan çok var ve çocukları ikiz gibi Oldu:) çokta memnunlar.benim henüz yok ama olursa bende İnşallah hemen arkasından 1 sene kadar sonra ikincisini düşünürüm:) tekrardan hayırlı olsun bize de dua edin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bize de inşallah :)
Allah sağ salım kucagına almayı nasip etsin.önğnde daha 8 ay var inan daha kolay olur benim kardeşlerimin arasında 11 ay var ve ikiz gibiler annemde hiç zor olmadı birbirlerini oyaladılar der hepDun gece hamile olduğumu oğrendim evet ... Yaklaşık 30 ekimden bu yana adet görmemiştim defalarca test yaptım ve testte çıkmamıştı. Dun sabah ise yaptım testi bıraktım o oluyordu sonra işe gittim gece bi geldim bi baktım çift çizgi bi daha yaptım test 10 15 dk sonra onda da çift çizgi çıktı .. Sabah kan verdim 111.1 çıktı sonucum .. Bir kızım var kızım 11 aylık zor olur mu kafam cok karıştı şimdi de .. Normal doğun yapmıştım bu arada zaten ..
Teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum sadece cevrenın bakışları moralimi bozacak dıye korkuyorum...O kadar şanslısın ki bunu su anda farkedemesende benimde bir oğlum var 4 yasında kardeşi olmuyor ve cok istiyor
Bi donem zor olacaktır illaki ama ilerde iyiki diyeceksin eminim
Hayırlı evlat olur inşallahmiss gibi kardeş olsun kızına
Çok teşekkürlerCanimmm ne mutlu sana rabbim ikinciyi nasip etmis saglikli hamilelik olur insallah. Rabbim yardim eder birlikte buyurler icini ferah tut canim tebrik ederim sag saglim kucagina alirsin insallah. Kizinaa rabbim uzun omur versin.tebrik ederim
Aynı durumdayız canım 3 deneme ve 1 iptal olan transferim var deli divane kardeş istiyorO kadar şanslısın ki bunu su anda farkedemesende benimde bir oğlum var 4 yasında kardeşi olmuyor ve cok istiyor
Bi donem zor olacaktır illaki ama ilerde iyiki diyeceksin eminim
Hayırlı evlat olur inşallahmiss gibi kardeş olsun kızına
Benim 20 ay olacak aralarındaAynı durumdayız canım 3 deneme ve 1 iptal olan transferim var deli divane kardeş istiyor
inşallah Can'ım inşallahAllah sağ salım kucagına almayı nasip etsin.önğnde daha 8 ay var inan daha kolay olur benim kardeşlerimin arasında 11 ay var ve ikiz gibiler annemde hiç zor olmadı birbirlerini oyaladılar der hepbenim gibi deli divane ikinci cocugu isteyenleride allah aşkına dualarına dahil et sağlıkla kal
Gerçekten mi çok sevındım teşekkürlerBenim kızlarım arası 20.5 ay ikiz gibi büyüdüler zor ama güzel oldu şimdi biri 6 diğeri 4.5 yaşında çok iyi arkadaşlar beraber oynuyorlarbana şimdiden kale gibi oldular oğluma bile bakıyorlar yardımcın varsa annen kaynanan gibi hiç anlamazsın bile hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Rabbim bizede bütün isteyenlere de Nasip etsinAynı durumdayız canım 3 deneme ve 1 iptal olan transferim var deli divane kardeş istiyor
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Benim kızım 18 aylık bugün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı eğer adet olmazsam pazar ya da pazartesi kan vermeye gideceğim. Normalde ben haziran temmuz gibi planlıyordum beraber buyurler diye. Açıkçası içimi bir korku sardı çünkü kızım çok hareketli ve bir haftadır benim baş dönmesi değilde sanki başım sallanıyor.Dun gece hamile olduğumu oğrendim evet ... Yaklaşık 30 ekimden bu yana adet görmemiştim defalarca test yaptım ve testte çıkmamıştı. Dun sabah ise yaptım testi bıraktım o oluyordu sonra işe gittim gece bi geldim bi baktım çift çizgi bi daha yaptım test 10 15 dk sonra onda da çift çizgi çıktı .. Sabah kan verdim 111.1 çıktı sonucum .. Bir kızım var kızım 11 aylık zor olur mu kafam cok karıştı şimdi de .. Normal doğun yapmıştım bu arada zaten ..
Benimde öyle uyuyorum sürekliRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Benim kızım 18 aylık bugün test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı eğer adet olmazsam pazar ya da pazartesi kan vermeye gideceğim. Normalde ben haziran temmuz gibi planlıyordum beraber buyurler diye. Açıkçası içimi bir korku sardı çünkü kızım çok hareketli ve bir haftadır benim baş dönmesi değilde sanki başım sallanıyor.
Cok güzel öaşallahBenim 20 ay olacak aralarında
inşallah canım bende inanıyorum ama yoruldumİnşallah Rabbim bizede bütün isteyenlere de Nasip etsin
Zorlu Bi yol ama sonu güzel olacak ben inanıyorum beklenen geldiğinde unutturacak yaşadıklarımızı
An itibariyle adet oldum. İnşallah kolay güzel hamilelik geçirirsinBenimde öyle uyuyorum sürekli
İnşşalllah sana da hayırlı bebişler gelsin ş şallahAn itibariyle adet oldum. İnşallah kolay güzel hamilelik geçirirsin
Dun gece hamile olduğumu oğrendim evet ... Yaklaşık 30 ekimden bu yana adet görmemiştim defalarca test yaptım ve testte çıkmamıştı. Dun sabah ise yaptım testi bıraktım o oluyordu sonra işe gittim gece bi geldim bi baktım çift çizgi bi daha yaptım test 10 15 dk sonra onda da çift çizgi çıktı .. Sabah kan verdim 111.1 çıktı sonucum .. Bir kızım var kızım 11 aylık zor olur mu kafam cok karıştı şimdi de .. Normal doğun yapmıştım bu arada zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?