11 aylik bebegim ve ella

Elci30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
2
0
1
33
17 saat aradan sonra malesef ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım ilk defa. Saat 15.00 da bebeğimi son kez emzirdim ve uyuttum suana kadar hic emzirmedim oylamaya calisiyorum sutumu sağıp attım 2 kere. Kağıdında 1 hafta emzirmedim yazıyor ama benim bebeğim memesiz duramayanlarfan özellikle gece uyanıp meme isteyecek. Ne yapmaliyim

Zor bir durum keşke kullanmasaydınız.

Çocuk doktoruna veya bir kadın doğum uzmanına danışmaya ne dersin?

17 saat aradan sonra malesef ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım ilk defa. Saat 15.00 da bebeğimi son kez emzirdim ve uyuttum suana kadar hic emzirmedim oylamaya calisiyorum sutumu sağıp attım 2 kere. Kağıdında 1 hafta emzirmedim yazıyor ama benim bebeğim memesiz duramayanlarfan özellikle gece uyanıp meme isteyecek. Ne yapmaliyim
Emzirmeyin. Ella çok yoğun bir ilaç. Direk hormon yüklü. Doktorunuzla konuşun önce. Gelecek sefere de en azından prezervatif kullanmayı deneyin.

Cezanıza 1 hafta daha eklemek istemiyorsanız bunu lütfen bir kez daha denemeyin !

Back
X