• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aylık bebegime nasıl kilo aldırırım?

deniz_4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
43
1
86
Sakarya
Benim 11 aylık oglum var.kilosu normal. 8 aylık olana kadar tombul tombul yanakları vardı.ama şımdı diş cıkarıyo emekliyor,ve biraz zayıfladı,ayda 300 gr zor alıyo ek gıdalarıda zorla yediriyorum.cok istahsız.dogdugundan beride kusması da var,midesi cok hassas,bu duruma ck canm sıkılıyo,bebegımın yanakları önceki gbi tombul olsun istiyorum ne yapabilirim

su an kaç kilo deniz hanım....sağlığı yerindeyse tombul yanaklı olsun diyede gereksiz besin yüklemek bence yanlıs

11 aylık 10 kilo şükretsenize... çocuğu obez mi yapmayı düşünüyosunuz... benim oğlum 20 aylık ve 9.600 kg aradaki farka siz bakın... bebişi zorlamayın maşallah çok ii o:34:

10 kilo mu :67:
anlamiyorum cocugunuz tosun olsun mu istiyosunuz??:53: sonra buyudugunde ne kadar rahatsizlik beklicek onu biliyo musunuz??
ne bu kilolu bebek sevdasi? kizim 13.5 aylik ustuyle basiyla 9 kilo gelio. pesssss:18:

Gerçkten yaa yorum yazan arkadaşlara katılıyorum.. Benim kızım 15,5 aylık daha yeni gördü 10 kiloyu. Kusma problemine rağmen bu kiloya gelmişse zorlamayın cocuğunuzu lütfen. Sağlıklı olsun yeter. Fazla yedirerek onu kusmaya daha çok teşvik edersiniz. Birde kış çocuklarının obeziteye daha yatkın olabildiği, metabolizmalarının yaz çocuklarına göre daha yavş çalıştığı belirtilmiş.. Dikkat edin ne olur.

Haklısınız galiba arkadaşlar.vucudu iyi de yanakları eskisine göre zayıf,birde görenler hep yüzü zayıflamış diyo,ben buna takıldım sanırım

hiç takıpta kendinizi yormayın..obez yapmayın çocuğu
benimkide tombul yanaklıydı 10 aydır zar zor kilo alıyor..şuan 20 aylık..emeklemeydi,dişti derken çok çok az almaya başladı..bazı aylar hiç almadı
5-6 ay kilosunun değişmediğini bilirim.şuan benimki 20 aylık üstüyle 11.5 geliyor..ama onuda zor bu hale getirdik..koşturuyor yemek seçiyor derken hal bu..hiç boş yere üzmeyin kendinizi.

Teşekkür ederim ya,biraz moralim düzeldi,aslında bizim hatamız bebeklerimizi hep daha tombik bebeklerle kıyaslamak ve etrafın lafına takılmak sanırım,birde 1 yasından sonra yani yürüdukten sonra falan kilo almaz yada kilo kaybederse diye endişeleniyorum,ama bakalim mevla görelim neyler neylerse güzel eyler demi,cok sagolun,hepimiz bebeklerini rabbim korusun

bizim insanlarımız tombul bebeğe sağlıklı zayıf bebeğede hastalıklı gözüyle bakıyolar benim kızımda 12 aylık 80 cm 12 kilo :52:

bence kilosu normal hatta üstü bile ideali 1 yasında 10 kg dir... benim kıızmda 11 aylık boyu 76 cm...ayına göre gayet normal..

Bencede kilosu gayet iyi benim oğlumda 11 aylık 11 kilo geliyor. ve biraz boyu uzadı diye zayıflamış gibi geliyor insanlara ve aaa çok zayıflamış demelerinden nefret ediyorum.halbuki hiç kilo kaybetmedi.

Hanımlar benimde 11 aylık kızım var ve 7.5 kg doktor 6 aylık bi bebeğin kilosuna oldugunu söyledi bütün tahlillere yapıldı çok şükür bu rahatsızlığı yok çinko takviyesi ve vitamin verdi. Bunun yanı sıra önerebileceğiniz bi besin var mı:(

Back
X