11 aylik oğlum geceleri cok sik uyanıyor imdattt

emsoner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
5
0
1
33
Merhaba Hanımlar ben burada yeniyim fikirlerinize cok değer veriyorum sık sık okuyorum bilgi aliyorum burdan.
benim oglum 11 aylik kendisi suan emzigi bıraktı gibi.geceleri cok sık uyanıyor ve her uyandiginda beni emmek istiyor diş sıkıntısından kaynaklı sürekli uyandigi icin hep emzirdim yanima yatırdım ve boyle boyle alıştı.
gunduzleri iyi yiyor şükür iştahı yerinde o yuzden aclık durumu oldugunu sanmiyorum zaten geceleri emdigi de iki dakika birsey ve genelde göğsümde oynuyor.
ve bir sorun daha geceleri çoğu zaman gazi oluyor karni agriyor buju bacaklarini kasmasından anliyorum.
sizin düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir sizce ne yapmaliyim yada neyi yanlış yapiyorum.yardimci olursaniz cook sevinirim.

Merhaba Hoş geldin.

Anlaşılan paşa seni emzik gibi kullanmaya başlamış :)
Uzmanların görüşleri, 6 aylık olup ek gıdaya geçen bebeklerin gece beslenmeye ihtiyacı olmadığı ve 11-12 saat deliksiz uyuyabilecekleri yönünde.

Bana sorarsan kesin kararlı olmalısın. Emzirme saati koymalısın. O saatlerin dışında emzirmemelisin. Gece seni emmek isterse onunla konuşup (kesinlikle bizi anlıyorlar) bunun uygun olmadığını süt içmek için beklemesi gerektiğini anlatmalı ve su teklif etmelisin. Bu süreç biraz sancılı olacaktır. 1 hafta 10 gün zorlayacaktır seni. ümidi kesince seni rahat bırakacaktır.

Gaz sancılarının devam etmesi enteresan. Ya senin yediklerinden etkileniyor ya da akşam yemeğinde gaz içeriği yüksek yiyecekler sunuyor olabilirsin. Ağır yemekleri öğlen yedirmeye, gece uykusuna yatırmadan 2 saat önce yemek yedirmeye çalışır ve duş aldırabilirsen başarılı olursun gibi geliyor.

ve oğlunun ayaklarını sıcak tutmalısın. Çorapsız hatta ayakkabısız dolaşmaması için özen göster belki ayaklarından soğuk alıyordur.

Eskiler ''ayakları sıcak başı serin tutun'' derler ;) her zaman olmasa da bir bildikleri var.

Back